Ide jöhet minden, ami Kecskemét és
mikrokörnyezetének tömegközlekedésével kapcsolatos, beleértve a helyi-
és helyközi járatokat, munkásszállító és szerződéses buszokat is.
Jaj, majdnem elfelejtettem, hogy oszt. társam mondta, hogy mikor jöttek Kerekegyházáról Hetényen keresztül, akkor néhány hetényi utas úgy gondolta, hogy ez az ő busza így felszálltak hátul. A sofőr persze lezavarta őket. Így ő a mai nap volános dolgozója.
Csatlakoznék a nap volándolgozója cím osztáshoz: tegnap a 7.20 21-s kisegítőjének sofőrje ment közben hívta magához a mélyen tisztelet utasokat, hogy mutassák már azt a k**** bérletet. Ez olyan nagy kérés?
Ha már a korszerű Volvokról beszélünk, akkor érdemes megemlítenem, hogy a KNL 245 szar (ma egy 266-s ment Helvéciára!!), másrészt ma reggel a 7.15-s 15-n a KNL 241-nek a hátsó ajtajával a sofőr közel 5 percet harcolt mire eltudott indulni.
GSG-337 került KAZ-144 helyére. Ez a forda csak nyáron jár be Kecskemétre, de akkor is 4 kocsi csinálhatja, Kkfh-n valószínűbb a megjelenése. ACH-180 tartalék lett, AAK-237 meg még nekem is új, majd utánjárok...
"Egyrészt nem csak a Volvóink alacsony padlósak, vannak ilyen Ikarus és Rába buszaink is – reagált Hári Ernő, a Kunság Volán Zrt. termelési igazgatója, amikor megkerestük az e-mail miatt. – Másrészt egyelőre nincs ilyen konkrét szándékunk"
A rába mióta alacsony padlózatú? "Másrészt egyelőre nincs ilyen konkrét szándékunk" Akkor a KXH-604 mit keres ott, illetve a BPF-026 meg bent a városban ráadásul az meg botváltós! (helyi viszonylatban)
Ha már dísztárcsák!Vki fényképezze már le az ADV-787-et és rakja fel ide!Na arra lehet mondani,hogy nem épp a legújabb tárcsák...:)) Tiszta retro hatás...de azért coool...
Gondolom ezek azok a dísztárcsák, amik eredetileg IBP és IBC-n voltak. Ha tényleg azok, akkor jártak ezek a dísztárcsák már más buszon is, pl. az egyik helyközi MAN-en és talán az egyik HYK-s Volvon is.
KAZ-144 régebben nagyon eldugott járatokon lehetett, én csak egyszer láttam Kiskunhalason, azóta meg... Kíváncsi lennék, ki kerülhetett a helyére Majsán.
AAK-237-re azt tippelem, hogy selejt lesz, de hátha erre járna Niederflur topictárs, ő biztos meg tudja mondani a tutit!
Üdvözletem mindenkinek!: KNL-245 "új" inkább csak használt gusztustalan dísztárcsákat kapott ,olyat mint amilyen a KFR-598-on van csak kékben!!! :S A bal oldalon az összes kereken első dísztárcsa van és ez nagyon hülyén néz ki rajta! :S A másik oldalon viszont már rendes dísztárcsa elosztás van. :) KAZ-144(ex.ANU-151) lett az újdonsűlt Kelebia kocsi ,és végre nem valami lepukkan ócskavas. ;-) Meg plusszba felrakom még az ADV-234 az új telephelyes táblájával :) AAK-237(a csíkozatlan laprugós) bennt áll a telepen!!! Ma reggel pedig a 6/2-es fordát az ACH-180 csinálta a KDU-625 helyett ,de délutánra kész lett a 625. ;-) És a BOP-308 is megjavult a KNL-244 pedig műszakin van ,de valószínű műszakiztatás után már Hetényben folytatja munkáját és jön be helyibe a BOP-308 ;-) Ennyi lenne egyenlőre :)
Szia. Engem érdekel a dolog, nem is tudtam, hogy ilyet is lehet vele csinálni. Esetleg progit tudnál hozzá mondani (esetleg linkelni). Előre is köszönöm.