Keresés

Részletes keresés

Kutyafüli Creative Commons License 2004.12.22 0 0 16645

Hat akkor eljen az uj topicbaba :)

nojjon nagyra :)

Cincoka Creative Commons License 2004.12.22 0 0 16644
nagyszerü,szép karácsonyuk lesz:-)
Gratulálunk,nőjön nagyra és Bendinek is sok puszi.
Előzmény: Angiszeged (16638)
mariska_xx Creative Commons License 2004.12.22 0 0 16643

off

Idike lécci nézd meg a mailboxodat!!

on

Lucilla Creative Commons License 2004.12.21 0 0 16642
Gratula a kislegényhez:))) Várom a beszámolót és a képeket:))
illdii Creative Commons License 2004.12.21 0 0 16641

Ja, és dejó, hogy rendben hazaértetek:)

És dejó, hogy aludtak:)

Én annyira jót babáztam avval az angyal Bogival, ott szuszogott vagy 3/4 órát a mellkasomon, illatosan, puhán, gyönyörűen:)

illdii Creative Commons License 2004.12.21 0 0 16640

Isten hozta Botondot, sok-sok boldogságot az egész családnak:)))))

Hüpp-hüpp, egy újabb topikbabus:)

És igaza lett Bendinek, teljesen karácsonyi baba lett a kistesó:)

Angiszeged Creative Commons License 2004.12.21 0 0 16639

Ja, és hogy császár volt e, nemtom, ui a férfiak beszéltek és Nekik nem tűnt fontos információnak. Remélem holnapra megtudom.

Angiszeged Creative Commons License 2004.12.21 0 0 16638

HÍREK:

Bobusunk babája 17 48kor megszületett K.Botond, aki fiú;), 2900grammal:)))

Gratulálunk tiszta szívből a kis csemetéhez:)

Angi és családja

A tali szuper volt, hazafelé csodásan aludtak a gyerkőcök. Köszi Ildinek a szervezést, és a húsgombócot;)

Pussz Topic, jóccaka!

illdii Creative Commons License 2004.12.21 0 0 16637

Hát, asszem kénytelenek leszünk április elején is országos-nemzetközi összeborulást rendezni;)

Hehe, a tudomány(om) mai állása szerint te vagy a topik egyetlen terhes tagja, na milyen?:)

Előzmény: Kutyafüli (16636)
Kutyafüli Creative Commons License 2004.12.21 0 0 16636

Ugyanezt en nem igerem, hacsak nem hozzuk elorebb a kovetkezo nagytalit :)

de praktikusan jovo karacsonyig nem hordanek tul :)

Előzmény: illdii (16635)
illdii Creative Commons License 2004.12.21 0 0 16635

Jó volt, biza:)

Viszont ott felejtettük a bort, amit idike hozott, meg a 2 vödör M&S mogyorót meg mazsolát:(( Kellett olyan magasra menteni a kölkök elől;P

Viszont az én húsgombócaim mind elfogytak, pedig aszittem azt vacsizok;)

Mondjuk a rendrakó/takarító staffot _nagyon_ nem irigylem...

Ja, és megint ledöbbentem a Remény-Dendalion család mindennapos viszontagságain, eszméletlen az erejük, türelmük:)

bobus hírt én is nagyon várok, szvsz már rég babázik:))) Rendes lány, nem, betagozódott az egységbe, ahogy kell, az éves nagytali alatt szül:)))

Előzmény: Kutyafüli (16634)
Kutyafüli Creative Commons License 2004.12.21 0 0 16634

Hat csajok, ez nagyon jo volt! koszonjuk meg egyszer :))

bobusrol ujabb hir? mindjart 7 ora...

illdii Creative Commons License 2004.12.21 0 0 16633

Hehe, ez jó, karácsonyfa ketrec:))

Csajok, nekiesek a muníciónak, ne haljunk már éhen az Éves Közgyűlésen;))

Aki MOSTANTÓL lemondja, annak 8 kilót hoz a Jázuska!!! (Plusz, de _nem_ pocakosat;))

Előzmény: PUMUKLI (16632)
PUMUKLI Creative Commons License 2004.12.20 0 0 16632
Mi meg most készülünk összerakni, mert a 2 éves Bari elől abba menekítjük a karácsonyfát. Bogi hasonló korában is ezt tettük, járókába egy kisasztal, rá a fa, és védve a barbár kis kezek elől. :-) Pumukli
Előzmény: illdii (16621)
bobus Creative Commons License 2004.12.20 0 0 16631

Sziasztok!

Jo talizast Nektek holnapra! Minden gyengelkedo gyogyuljon meg, karacsonyra mar csak emlek legyen minden natha...

En meg egyben...(napi bejelentkezesem ezzel letudva:-)

Imhol egy mezeskalacs recept, Anginak igertem, de ugy gondoltuk, hatha mast is erdekel...a mez helyettesitheto benne olvasztott barnacukorral, a fuszerek meg varialhatok a megadotton kivul (pl. mehet bele meg anizs is), es rogton sutes utan is mar puha omlos, tehat akar karacsony napjan is elkeszitheto, mert rogton lehet enni..:

Gyomberes mezes:

Hozzavalok:

30 dkg margarin
30 dkg cukor
3 tojas
25 dkg folyekony barnacukor (vagy mez: en mindkettovel csinaltam mar, a mezzel kenyelmesebb...es illatosabb)
2 kavesk. orolt gyomber
2 kavesk. orolt fahej
2 kavesk. orolt szegfuszeg
1 kavesk. orolt narancshej (en tettem bele citromot is..)
1 kg liszt
3 kavesk. szodabikarbona

Osszefozzuk a mezet a fuszerekkel (ezt lehet mikroban is), hozzaadjuk a margarint (azaz felolvasztjuk), majd addig keverjuk, mig kihul (illetve addig, hogy ne legyen forro). Felverjuk a tojasokat a cukorral. Osszekeverejuk a liszt felet a szodabikarbonaval, majd osszekeverjuk a mezes margarinnal. Hozzaadjuk a cukros, felvert tojast, es a maradek lisztet. Nem dolgozzuk ki a tesztat, hanem legmentesen lefedjuk, es egy ejszakat pihentetjuk (hutoben, vagy kamraban). Masnap kinyujtjuk a tesztat (elotte egy kicsit at kell gyurni), formara szaggatjuk, es kozepes hofokon aranysargara sutjuk (vigyazat, a teszta sules kozben megduzzad, ezert ne rakjuk a kiszaggatott formakat tul kozel egymashoz)...Pillanatok alatt megsul, es ahogy irtam, akar rogton fogyaszthato, vagy kihules utan dobozban meg honapokig eltarthato...(es vigyazat, ez oriasi adag!! kb. 130-140 atlagos, boltban kaphato mezeskalacs formanyi)

Jo etvagyat!

Es ami meg nagy elonye, nagyon konnyen formazhato, gyerekeknek jo gyurmazasi lehetoseg, Bendi evek ota gyurja es szaggatja velem egyutt...es imadja (enni is)..

Angiszeged Creative Commons License 2004.12.20 0 0 16630

Basszuskulcs miéééért ilyenkor kell betegnek lenni???

Mindenkinek jobbulást, enyém lányok megvannak, úgy ahogy, mi úgy néz ki, h megyünk:)

lánynév. Veronika széééép! Nekem még nagyon tetszik a Magdolna, Terézia, de sajna nem csak rajtam múlt a névválasztás. Fentiek becésése gyönyörűséges:). Magdolna lehet Megi, Terázia Rézi, sztem csodás nevek. Alapban pedig méltóságteljesek, szépek.

Cincoka Creative Commons License 2004.12.20 0 0 16629
A mai délelött után nem tippelek, mert eddig sose adta kölcsön nekem R a motorját, de ma napkitörés, elektromos vihat vagy más anomália lehet, egyfolytában hisztizett délelött,akárhol voltunk,akármit csináltunk...Na,motorozni is nekem kellett, ö meg toporzékolt:-)
Ja,Máté reggel höemelkedéses volt, aludt keveset délben és már lázas is:-((
Legközelebb titkos körben gyülekezzetek, nálunk mindig elötte kell orvost látogatni, ez már összefügg, látom:-) Esetleg idike hazatértét nem birják a fiuk:-))
Előzmény: illdii (16625)
Lucilla Creative Commons License 2004.12.20 0 0 16628
Megjött:) Köszi!
Előzmény: illdii (16627)
illdii Creative Commons License 2004.12.20 0 0 16627
Igen. Továbbítom bentre máris.
Előzmény: Lucilla (16626)
Lucilla Creative Commons License 2004.12.20 0 0 16626
Hómmélre küldted?
Előzmény: illdii (16625)
illdii Creative Commons License 2004.12.20 0 0 16625

Elment a mél, kérek mindekit, hogy csekkolja le, hogy átment -e, ill. ha maradt nyitott kérdés, akkor rikoltozzon...

Én most főzőcske és egyebek helyett jól kimegyek a napsütésbe motorozni és megfagyni, addig tippelhettek, hogy ki fog motorozni és ki megfagyni;))

Előzmény: Kutyafüli (16624)
Kutyafüli Creative Commons License 2004.12.20 0 0 16624

Azert akkora eletveszely nincs am, csak figyelembe veve az egeszsegesek szamat, en nem merem azt mondani orvosi kontroll nelkul hogy megyunk.

Viszont, ha a doki azt mondja hogy a nozifolyas dacara a gyerek nem feroz, akkor ott a helyunk.

Akkor viszem gyuminek a mezet :)

de mostmar johetne level a konkret helyrol :)

illdii Creative Commons License 2004.12.20 0 0 16623

Jaja, tudom ám én, hogy ez nem a kardinális probléma kategóriája, na de mára ez jutott hálisten;)

Hát, _amekkora_ az ő ajándéka lesz, annak valóban kell is a hely, de ezt ugye neki pont nem mondhatom;)

Ja, Jézuska nincs a képben egyelőre. Idén a Télapó/Mikulás volt a felfogandó idegen:)

Előzmény: Cincoka (16622)
Cincoka Creative Commons License 2004.12.20 0 0 16622
Óóó,drága,hogy én hogy irigylem a járókás kis nehézségeitek:-))
Mondd neki, hogy kell a hely a jézuskának,hova parkoljon a sok ajándékkal:-))
Előzmény: illdii (16621)
illdii Creative Commons License 2004.12.19 0 0 16621

Csajok, ma szétszedtük Encsi járókáját. Ne tudjátok meg...

2 hete készítettük fel őt, de szegénykém abszolút nem volt konstruktív, váltig állította, hogy neki "szüsszége van a jálókála", erre ma a délutáni alvás közben apja szétkapta, mondván, hogy jobb, ha nem kell végignéznie szegény gyereknek a "rombolást", háááát, jobb volt így, de szegények láthatóan hiányzik:(

De hát 2 és fél éves, és hát ott a karácsonyfa helye. Tavaly még kiköltöztettük addig a konyhába a járókát, de idén már kicsit túlzásnak tűnt volna...nekünk...:P

Törölt nick Creative Commons License 2004.12.19 0 0 16620
(Befejeztem ám a képdömpinget, csak most olyan jó közös képek készültek róluk...)
Előzmény: Törölt nick (16616)
illdii Creative Commons License 2004.12.19 0 0 16619
Gyógyuljatok, bakker, nem jön ez most jókor, de ha nincs jól, inkább hagyjátok ki, majd rendelünk Baby Shower Party-t neked:)
Előzmény: Kutyafüli (16608)
illdii Creative Commons License 2004.12.19 0 0 16618
boróka, mél ment.
Előzmény: erdeiboroka (16617)
erdeiboroka Creative Commons License 2004.12.19 0 0 16617

A Veronika nagyon szép név :)

A Dóra is, csak abból mostanában nagyon sok van.

És olyanok, hogy Zsuzsi, Lenke, Márta, Magdolna? Mostanában nem is hallok ilyen nevű gyerekről.

Mi lesz kedden? Csibészke már túl van az antibiotikumkúrán, de még kicsit köhög, én benne a takonykór közepében, de keddig még annyi idő van :)))

Robotgépem landolt, úgy örülök neki, kinek milyen madarat fogjak?????

Törölt nick Creative Commons License 2004.12.19 0 0 16616

Köszi a bókokat és köszöni, nagyon jól van, füle is, mindene, bár a keddi lesz április óta az első igazi nagy gyerekközösség, amibe belép, dehát januártól már amúgyis járhatna, szvsz nem 1 héten fog múlni.

Itten unokatesójával, aki szintén ritka jólsikerült vagány kölök :-))

Előzmény: Törölt nick (16613)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!