307 break 2003-as 1.6 benzines az autóm. 2 éve cseréltettem kiegyenlítő tartályt. Sajnos ezt a fajtát rakták bele:
Szerintem ez nem az 1.6 benzinesé. Valahogy nem is egyenes, így nem lehet pontosan látni, hogy meddig van feltöltve.
Most vettem egy bontottat, kitisztítottam, és szeretném beszerelni.
Mivel nem vagyok autószerelő, azt szeretném kérdezni, hogy jó e úgy ha kiszívom a tartályban lévő folyadékot, majd lehúzom a két csövet, beszerelem az újat rádugom a két csövet, és felöntöm szintig. Kell e még ezután légteleníteni, vagy valamit csinálni?
szia 2001 peugeot 307 1.6b szétégett a fűtés motor csatlakozó, ami a félkör alakú aluminium, fordulat szabályzóra megy, vettem hol kapok, czatlako, ót hozzá? az ebay on a masik tipusú van de rengeteg, ami nekem kell azt nem latom
értem barátom nézte aki német autokkal foglalkozik nézte az adatokat is amikor beindult minden adat megfelelt a határoknak de az autom azta is csak sokadikra vagy egyáltalán nem indul már nagyon kész vagyok töle .tudsz valamit vagy vakit ajánlani hogy hol kezdjem vagy mit csináljak gondoltam már arra is mert utána néztem cseppelen van egy immos aki kiiktatja igaz sok tizesbe kerül de ha mégsem az akkor csak kidobtam a pénzt
szia az is megvolt ezeket adta ki;p0480 radiator fan,control 1 actation,..p0704 clutch contact malfunction.,,u1003 can interféce component switched off. gyakorlatilag azt is irta hogy azért nem tudom beinditani mert már jár a motor pedig nem . erre adjon valki tippet
Hát ha immo'-ra panaszkodik, akkor felesleges volt főtengely jeladót cserélned.
Én a helyedben megnézném gyári szintű diaggal a gépet, azzal valószínűleg kiderí hető mi a nyűgje.
valaki tudna esetleg segiteni.Van egy peugeot 307 kombim 1.6 16 szelep 2005 -ös benzines kb 2 hete nem akkar indulni vagy csak sokadikra hibaüzenetel folyamatosan az immora panaszkodik .felsö holtponti jeladot cseréltem
Azt mondták a nagy okosok hogy vagy a mehanika ment tönkre, ami a nagyobbik rossz lenne, vagy csak az indito elem ami csak 5-6 ezer forintos buli. Kedden megnézik.. Most igy picit megrezegtetem a kulcsot a zárba és elfordul. Azt mondt@k bontóbol nézzek makd kompletten adnak hozz@ kulcsot a chipet figyeljem h rajta legyen, de hogy akkor több kulcsom lesz, meet az ajto z@rat a régivel kell nyitni. De most kérdem én, ha az auton csak egy zár van ami kulcsos, akkor nem kellene csak azt is kiszedetni a bontossal és akkor egy kulcs kellene. Csináltatok már ilyet?
Csak az elektrik részben is van kis mechanika,pici rugók,érintkezők.Van úgy,hogy nem tudsz indítózni,csak kissé erőltetve,de olyan is van amikor vissza kell csavarni beinditás után mert önállóan nem teszi.Van pár ilyenem.
Az oroszlán féle kapcsolót még nem szedtem szét,de egyes tipusoknál csak a kapcsoló részét kell cserélni,a kulcs rész marad.A kapcsolórész ami alul van,a kopások miatt is szokott rendetlenkedni :)
Sziasztok
307. 1.6 benzin 2007 es..
2 napja kezdte el hogy nem tudom elforditani a kulcsot a gyujtáskapcsolóban. Ma már 5 percet kellett játszanom vele, hogy el tudjak indulni. Haza értem leszedtem a burkolatota kormány alatt lehuztam a villamos csatikat, befujtam féktisztitoval kifujattam, majd olajsprayt adtam neki. A gyári fix kulcsal j@tszottam vele, most igy megkell remegtetnem a kulcsot a zárba ugy fordul el. Ez most kompletten cserés vagy van valami más megoldás? Az uj milyen árba van mert csak bontottat találtam 15 20 ezerért. De arra nincs garancia h jo is. Tudtok segíteni?
Köszi
Sziasztok lenne egy peugeot 307 sw 1.6 nfu autónk.
A napokban az inditásnál a szerviz intervallum lámpa nem ír kilométert. Volt még vissza 24 ezer legutóbb. Én magam azoktam resetelni olajcserekor. De a napokban eltűnt a kilometer értek csak a kulcs maradt ott. És resetelni sem emged. Bejőn a 10-zes szám és nem számol vissza. Szerintetek mi lehet a probléma? Köszi előre is szép napot.
Adott egy peugeot 307 1.6 hdi 2007-es. Diag szerint BSI csere volt benne, de hibakódokon kívül képtelen olvasni, delphi programmal lett nézve és a 9HV-t se találta rá, csak 308-ba. De azzal se kommunikál. Esetleg valakivel történt már ilyesmi? Válaszokat előre is köszönöm!