Keresés

Részletes keresés

crockl Creative Commons License 2004.05.04 0 0 1628
A MAPI az kifelyezetten windows-os M$ cucc, outlook-al lehet hasznalni ha jol tudom.
Előzmény: blackman (1627)
blackman Creative Commons License 2004.05.04 0 0 1627
Sziasztok, nekem netscape 7.1-es van.
Es azt szeretnem tudni hogy mitol lesz MAPI-kepes a netscape mail program. Mert most nem tudja kezelni, viszont mas progi sem indul el egy mapi keresre.

B.

crockl Creative Commons License 2004.04.28 0 0 1626
szerintem az a 3 dolog boven elegendo minden nemu remote dolog nem futtatasara. Se js kod, se kulso kep, vagy hivatkozas nem fog igy mukodni.
Előzmény: sssssss (1625)
sssssss Creative Commons License 2004.04.28 0 0 1625
Köszi, rendben, mostmár csak az a problémám, hogy mindez van-e TB-ön, mert én azt használok... :)

(Sanitize van, csak én azt szeretném, ha alapból minden levélre alkalmazná, nem csak a Junk mail-ekre.)

Előzmény: crockl (1623)
crockl Creative Commons License 2004.04.27 0 0 1624
speciel en siralmasnak tartottam:) de vegre kicsit javitottak rajta.
Előzmény: kpl (1622)
crockl Creative Commons License 2004.04.27 0 0 1623
1) view-message body as=>simple html
2) edit-preferences-advanced-scripts & plugins=>enable javascript (mail and newsgroups-nal kikapcs), lentebb: enable plugins for: itt is kikapcs mail & news
3) edit-preferences-privacy-images=>Do not load remote images in mail bekapcsolasa.
Előzmény: sssssss (1621)
kpl Creative Commons License 2004.04.27 0 0 1622
Decemberben jót nevettünk a hvg.hu-n.
Megcsinálták, most már Mozillával is olvasható.
sssssss Creative Commons License 2004.04.27 0 0 1621
sanitize: viszont eleve beallithatod hogy message body-t hogy jelenitse meg mozilla mail-be is:)

Ezt hol lehet beállítani?

(Azt szeretném, hogy semmilyen levél, ha rákattintok, ne kérhessen infót az internetről, tehát lényegében alapból mindegyik sterilizálva jelenjen meg.)

Előzmény: crockl (1609)
crockl Creative Commons License 2004.04.26 0 0 1620
a jelszavakat a regi profile-od (gondolom elmentetted) valamilyenszam.s es valamilyenszam.w fileokban talalni. Ezeket csak siman felul kell irni a firefox-ban levovel, persze atnevezni arra most ott van firefox profilejaba, vagy pedig pref.js file-ba megadni, peldaul:
user_pref("signon.SignonFileName", "98752361.s");
user_pref("wallet.SchemaValueFileName", "98752361.w"); Lehet a key3.db-t is at kell masolni.

Bar nem ertem mit kinlodtal, arrol beszetlunk vegig, hogy fogod az egeszet es elmented, nekem mar evek ota igy migralodnak a beallitasaim, mindenestol. Ha uj gep akkor sincs semmi mas dolga az embernek, mint copy-paste es pref.js-be beallitani az utvonalakat, ha netan nem ott lenne mint volt.

jelszohoz: talan talalsz extension-ok kozott olyat amivel be lehet allitani.

Előzmény: Nemrossz (1619)
Nemrossz Creative Commons License 2004.04.26 0 0 1619
Jó sokat kínlódtam vele, amíg visszaszereztem a leveleimet, meg a könyvjelzőimet, naptárbejegyzéseimet, a passwordjeimet viszont nem sikerült megtalálni... Közben ebben a profilban teljesen elbarkácsoltam a Mozillát. :o((( (rc1.7, 1.8a se mennek..)
Kínomban feltettem a Firefox-Thunderbird párost, amelyek kimondottan barátságosnak tűnnek, élből importálták a könyvjelzőket, leveleket, naptári elemeket, sajnos a pw-ket nem. A biztonsági beállításaik viszont túl egyszerűnek tűnnek: látszólag nem használnak MasterPasswordöt, nem tudni, hogy titkosítva tárolják-e a pw-ket, Firefox nem kérdez rá, hogy elküldhet-e információt...
Lehet ezeket valahol állítani?
Kösz:
Előzmény: crockl (1618)
crockl Creative Commons License 2004.04.22 0 0 1618
a profile exportalasa kb annyi, hogy kimasolod mashova:) Amugy van ra cucc. http://backup.jasnapaka.com/ Mozilla Backup a neve:) Ennek mar felig megvan a magyaritasa nalam, csak meg lusta voltam befejezni :)

Nem lehet hogy user-kent mas theme-d van fent? Amugy ALT+e majd e -vel is elo tudod huzni :)

Jotanacs, a profile-t erdemes beallitani, hogy mashol legyen:) Mar ha van masik vinyo vagy particio, netan ha elszal a win akkor maradjanak meg a beallitasok.

Előzmény: Nemrossz (1616)
Nemrossz Creative Commons License 2004.04.22 0 0 1617
Bocs, részben hülyeséget írtam: Adminból nem tudtam belenézni a User profilba, csak ott létrehoztam egy azonos nevű profilt, amelyben műxik a Preferences...
Előzmény: Nemrossz (1616)
Nemrossz Creative Commons License 2004.04.22 0 0 1616
crockl!
Valamit nagyon nemértek. Userként bejelentkezve 1.6HU felett nem tudom lecsalogatni a Preferences-t. (Most 1.8a-n vagyok.) Ha Adminként jelentkezem be ugyanezzel a profillal, hibátlanul látom, és állítani is tudom.
Gondoltam, hogy uninstallálom az egészet, és userként újratelepítem, de az uninstall csak a Program_Files -> Mozilla-ból törli a gyári fájlokat, a beállításokra továbbra is emléxik. Az Application_Data-t nem merem kiherélni, mert félek, hogy elveszítem a levelezésemet, meg a tárolt jelszavaimat, stb. Jó lenne ezeket exportálni valami biztonságos helyre, de sehol se találok exportálási lehetőséget. Ha sokáig nézem, talán rájövök, de hátha Te tudod fejből...
Kösz!
Előzmény: crockl (1614)
sssssss Creative Commons License 2004.04.19 0 0 1615
Kösz, a tipp nagyszerű, ilyen banális egyszerűséggel még sosem próbáltam keresni. Szóval bug. Mindegy, Mozilla 1.7 megoldotta a problémát. :)

Kösz a linket, szuperjó.

Mozilla rulez.

Előzmény: crockl (1610)
crockl Creative Commons License 2004.04.19 0 0 1614
a path-ot megtalalod az account settings - megfelelo acc - server settings => jobb panel alja :) Itt at is tudod allitani.
Előzmény: Pueblo (1612)
Pueblo Creative Commons License 2004.04.19 0 0 1613
Na,

Én vagyok a béna, máshol kerestem, aszittem én balga, hogy a Netscape folderben kell keresni. :(

Előzmény: Pueblo (1612)
Pueblo Creative Commons License 2004.04.19 0 0 1612
Az érdekes az, hogy leveleim vannak, de nem találom őket, hova bújtatta őket a netcápa.
Előzmény: Pueblo (1611)
Pueblo Creative Commons License 2004.04.19 0 0 1611
Nincs ilyen könyvtár, hogy "Mail" a Netscape\defaults\profile-ban. De sehol sincs máshol se.
Előzmény: crockl (1606)
crockl Creative Commons License 2004.04.18 0 0 1610
http://texturizer.net/thunderbird/extensions/ alatt talalsz kiegeszitoket, tobbek kozott get all mail-t is:)
Előzmény: sssssss (1608)
crockl Creative Commons License 2004.04.18 0 0 1609
sanitize: viszont eleve beallithatod hogy message body-t hogy jelenitse meg mozilla mail-be is:)

Az hogy miert nem indul el, az latod erdekes kerdes, igazabol csak te tudhatod:) Probaltad ujra tenni, lepucolni regit total? profile-t is?
Illetve 1 hiba lehet, ha nem sikerult a runtime-ot bereggelni, GRE-t.
Es beirtam google: mozilla won't start windows xp majd:
http://home.att.net/~cherokee67/ns71startupnot.html

Előzmény: sssssss (1607)
sssssss Creative Commons License 2004.04.18 0 0 1608
Ja, és mégvalami:

Ha a GetMail-re megyek, akkor mindig csak az adott postafiók leveleit szedi le, nem lehet valahogy megadni, hogy mindegyikbe fogadjon?

sssssss Creative Commons License 2004.04.18 0 0 1607
Sziasztok!

Nagy Moz/Fox/Bird rajongó lettem kb. két hete. A Moz. open-source projectek egyszerűen fantasztikusak.

Apropos: a napokban újra kellett telepítenem az XP-t. Azóta a Mozilla nem indul el. Fox, Bird igen, de a Mozilla nem. Feltelepül, ikonja is van, rákattintok, de nem indul el. Valaki esetleg járt már így, és van tippje?

A Bird és Mozilla levelezője közt egyébként az a különbség (már amit én észrevettem eddig), hogy a Mozillában nem lehet beállítani, hogy a Junk-mail-eket sterilizálja vagy mi (sanitize), ez a Bird-ben egy fantaszikusan jó szolgáltatás.

crockl Creative Commons License 2004.04.16 0 0 1606
szerintem a leveleid ott vannak, nezd meg a konyvtarat ahol taroltad a leveleket. Ha nem allitottad be mashova, akkor a profile-od alatt lesz a Mail dirbe. Amugy igy ranezesre gondolom fat32-od van, az is lehet, hogy szepen elszaltak az adott fileok. De tobbet megtudsz ha megnezed.
Mail\Acountneve\Inbox Inbox.msf es ilyen fileokat latsz ott. A kiterjesztes nelkuli file-ok a mailek. Ez sima szoveges mbox formatum, barmivel meg tudod nezni. Ha minden ott van, akkor az account settings-be csak add meg ezt a konyvtarat. Lehet most hogy ugyan olyan nevvel hoztat letre meg1 accot, valami ilyesmi lett: C:\utvonal\Mail\accneve-1, ahol az accneve-1 konyvtarat szinten ott fogod talalni. De ha neked a sima accneve alatt vannak a levelek, akkor csak siman add meg a -1 nelkuli konyvtarat mint az adott acc eleresi utvonala. Ez a beallitas ugyan ott van ahol a kepeden is latszik, csak picivel alatta :D)
Előzmény: Pueblo (1604)
crockl Creative Commons License 2004.04.16 0 0 1605
naigen, de az a bejegyzes azt jeloli, hogy amikor torlod vagy elmozgatod inbox-bol. Es te ezt kapcsoltad be. De tok ugyan ez a kapcsolo van mozilla sima mailerebe is es tok ugyan ugy mukodik.
Előzmény: mr_ricsi (1603)
Pueblo Creative Commons License 2004.04.16 0 0 1604
Annyi történt, hogy egy mp-es áramkimaradás volt, összeomlott a rendszer és a Mail újraindításakor megjelent az az ablak, ami első indításkor szokott megjelenni. Azonnal idegrohamot kaptam, cancel és azonali scandisk/törölt file keresés/stb.
Semmi nem vezetett eredményre. Arra gyanaxom, hogy egy mail konfig beállítás törlődött, és a qrva netscape erre kitörölte, újralétrehozta a default könyvtárat. Vagy vmi hasonló.
Előzmény: crockl (1595)
mr_ricsi Creative Commons License 2004.04.16 0 0 1603
A helyzet fokozódik! A Birddel két postafiókomat kezelem: egy Axelerosat és a freemailest. Tegnap az axelerósról töröltem leveleket, és azok a szerverről is eltüntek.
Csak két dolog más a korábbiakhoz képest:
1, Eddig a freemailes postafiókommal próbálkoztam
2, Most a Fájl->Kuka ürítésével töröltem a leveleket, korábban viszont a Kukában egyesével deletéztem.
Ma este kikísérletezem, hogy melyikkel függ össze a problémám.

"Azaz amikor torlod vagy eltavolitod az inbox-bol."
A Mozillánál úgy volt, hogy amikor a kukába került, még nem törölte a szerverről, hanem csak a kuka ürítése után.

Előzmény: crockl (1600)
optikus Creative Commons License 2004.04.16 0 0 1602
>Nem lehet, hogy neked is küldtek egy méretes csatolmányt és azzal küzd?
Nu azert olyan lama nem vagyok... Egyebkent valami telleg a freemailnal bugzik mert outlookkal sem volt teljesen jo, viszont azon lehet nezni a level leszedes kozben a hibakat es ott irta rendesen a mindenfele pop3-as errorokat. Valoszinuleg ez tett be a mozillanak (azota nem volt meg idom probalgatni).

>mi a bánatnak kell több 10e levelet tárolni? katalogizálni, csoportosítani, hogy kezelhető
Mint emiltettem lesz az mar 100e is:)) persze tobb account is. Termeszetesen franko kis szabalyrendszerekkel szepen szet van kulonitve megfelelo konyvtarrendszerbe pakolaszva, strukturalva. Persze ennek a levelezesnek nagy resze listas level (napi >200 levelem van). Ha probaltal mar listas archivumokban keresni akkor tudod hogy a legtobb ilyen kereso nem sokat er. Mivel muszaki jellegu listakrol van szo ezert az infok nem avulnak el, es sokszor evekkel ezelotti levelekben talalok megoldast/kiindulasi alapot az aktualis kinomra-bajomra.

Előzmény: RodrigeZZ (1598)
optikus Creative Commons License 2004.04.16 0 0 1601
Tudom minden csak az en hibam lehet... Vegul is ez jo hozzallas sokat segitett...
Hogy mi a lassu az relativ dolog, xp-n 1GHzP3 + 1GRam-al hasznalom. Nem teljesen a mukodese lassu hanem mikor elkezdem hasznaln, akkor vagy 3-4 percig fagyott allapotban van (latszolag) de utana dolgozik.
Termeszetesen leallitas utan nezem meg a folyamatokat es onnan lovom ki ha bent marad (neha elofordul).
Tudom a freemail nem a legjobb hely de ingyenes es azert ugy magyar viszonylatban elmegy (raadasul sok-sok eve megvan).
Előzmény: crockl (1596)
crockl Creative Commons License 2004.04.15 0 0 1600
egyreszt szep magyar, bar a szoveg kicsit csaloka. Ez az angol: Until I delete or move them from Inbox. Azaz amikor torlod vagy eltavolitod az inbox-bol. Namost kerdes, hogy ezt filter teszi-e vagy te kezzel. Sajna volt egy olyan bug, hogy ha filter torolte vagy helyezte at, akkor nem torolte pop3-rol. De ezt javitottak mar, nem tudom nalad hanyas, mikori tb van, es amugy se tudni, hogy mi a tobbi szituacio nalad.
Előzmény: mr_ricsi (1599)
mr_ricsi Creative Commons License 2004.04.15 0 0 1599

Ez van beállítva:

Szerinted mi nem jó?

Előzmény: crockl (1597)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!