Vennék fekete Vitarát, 2+1 ajtósat, levehető ponyvatetővel, jó állapotban. Van valakinek eladó, vagy láttatok ilyet valahol? Kérlek, ide írjatok a Fórumba, ne a mailre...
Sziasztok!
Bocs az eltünésért, de rengeteg a dolog és most gépem sincs otthon...
Viszont, vannak uj ülések a kocsiban:-))
Vitara ülés hosszas flexelés után befért és ez sokkal tisztább és szárazabb érzés!
Persze nem volt ilyen egyszerű az ügy.
Mindenkinek nagyon tudom ajánlani a Nissu bontót az Üllői ut 347 ben! (Suzuki, Nissan) Igen korrektek és segitőkészek voltak.
Atompyka,
Ha a jövőhéten is lesz tura, vegképp jövök. Hívott egy ismerősöm és ajánlotta, hogy látogassuk meg a homokbányát Monor-city mellett, ahol a helyi erők már kitapostak egy kis triál pályát!
Üdv a Suzukisoknak!
Keresek sj413-ast vagy samurai-t "hobby" célokra.
Rendszám forgalmi nem érdekel, de valami papírja legyen (pl: alkatrész vám az alváz+kaszniról) Motorhibás is érdekel. Ha van ajánlat jöhet e-mail-ben is.
Előre is kösz: Ata
Sz@rakodott a km spirál, azért rosszalkodott a lámpa. Csak a fene gondolta, hogy ilyen okos autóm van... És szép is...:-) Azért köszi! Van esetleg valakinek valamilyen "user manual"-ja Vitarához kölcsönbe?
Sziasztok!
Sikerült már valakinek megfejtenie végülis a "check engine" piros lámpát? Az enyém most ég a változatosság kedvéért... Semmi kedvem megint szervizbe vinni. Mit "érzékel" egyáltalán?
Mud Rider:
copy:
"A Szőnyi út elején nem messze a Mexikói úttol találsz egy jó karburátorost, akik egyébként karb. alkatrészek forgalmazásával is foglalkoznak."
"ha lezarod a szuszogot, akkor ne csodalkozz ha a kihajtasnal, a kerekeknel elkezd szivarogni az olaj... ezt mar egyszer megtapasztaltam (es le is irtam itt a topicban) amikor eldugult a szuszogo...
egyszeru fizika... alapallapot allo auto hideg olaj elindulsz, hajtod az olaj melegszik es tagul de mivel a folyadekok osszenyomhatatlanok ezert kijon valahol..."