Üdv mindenkinek,olyan problémám lenne hogy az Alföld 6.4-nél két helyen is mindig kidob (kifagy) a játék.Hibaüzenet nincs. Az egyik mikor elindulok a nyugatiból, a másik pedig verőce állomásnál van.Előfordult már mással is?Nincs esetleg valami javítás? Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni
Problémám a következő: George33 oldaláról letölthető 375 mozdonyt felrakom, consist hozzá, megy is szépen minden egészen amíg eléri a kb. 10 km/h-t. Azután a regulator elkezd nulla felé csökkenni automatikusan, és már nem is lehet gyorsítani a mozdonyt. Valakinek ismerős ez a probléma? Mi a megoldás?
Helló. MSTS-ben vagy OpenRails-ben lehet olyat csinálni felfedező módban, hogy ha a vezetett mozdony ledöglik, akkor egy másik mozdonnyal elmegyek odáig, rácsatolom a döglött mozdonyra és így segélymenetként megyek tovább?
Ha valakinek hasonló problémája akadna, akkor szerencsére rátaláltam az alábbi linkre mely megoldja a problémát az Alföld pálya alatt. Csak felül kell írni az Alföld mappában taláható sigcfg-t.
Nem nagyon találtam olvasnivalót a neten, tehát végső elkeseredésemben írok azzal kapcsolatosan, hogy készítettem magamnak egy elég összetett feladatot, amelyet az MSTS-el végig lehet vinni, viszont megtetszett ez az OpenRails-es dolog. A probléma a főjelzők sárga jelzése, amit ha meghaladok a következő szintén sárga lesz, előttem haladó AI forgalom nincs vagy bármi, ami az én tudásom birtokában indokolná ezt. Valahol olvastam itt egy régebbi hozzászólást, hogy "át kell írni a jelzőket, hogy jó legyen" talán ezt ha valaki egy kicsit bővebben kifejtené, azt nagyon megköszönném!
Egy sokakat érintő dologról, nevezetesen az online játékos szokásokról készül egy felmérés. Ha szoktatok az interneten játszani, vagy ismertek valakit aki szenvedélyes játékos, továbbítsátok neki ezt a bejegyzést.
Jelentős összértékű nyeremény lesz kisorsolva a válasz adók között.
Sziasztok ! Egy kis segítségre lenne szükségem tőletek egy teljesen egyszerű dologban:
Itt van ez a videó hogyan tudnék én is így nézni a vonatokra és sétálni az egérrel ahogyan ő csinálja? Lehet, hogy újabb msts verziója van ami már tartalmazza ezeket a beépített javításokat ?