És nem is biztos, hogy megéri az OT. Mit is nyernek vele akiknek az van? Megússzák az évi súlyadót (bocs, mostmár telejesítmény)? cserébe évente vizsgáztathatják.
A cd-t sikerült megírni? Nem tudom mikor járok feléd, de majdcsak eljutok, mondanám, hogy két ünnep között elmegyek, mert akkor leáll mind a két melóhelyem erre én (marha) bevállaltam beugróként egy harmadikat. A hét végéim 50% ban meg elég mozgalmasak a másik 50% ban pedig próbálom kipihenni az első 50-et ja és ha esetleg nem fagyok csonttá akkor még alakítgatok az autón is ezt azt :)) szóval ami késik nem múlik alapon egyszer csak eljutok.
Ma a Városligetben láttam egy OT-s régi merci 280as coupé-t, állólámőásat. Az ajtó alatt a küszöb egy vékony sávban végig rohadt, festékkel ráfújva, kipufogón két nagy krómvég, belül bőrülés olyan, mint a sivatagi teveszar........Ilyenre adnak OT-s rendszámot???
Egyszerűen megpróbálom összefoglalni az én meglátásomban:olyan ez,mint a Trabant.Abból is van OT-s,van többmilliós darab,van nagyon pöpec tuning darab,van viszonylag gyári,van átlagos,van melósautó,és van bontószökevény is.Viszont nincs olyan okoskodó,aki azt mondja,és nyiltan hangoztatja,hogy amelyik nem OT-s,az egy értéktelen szar.(mellesleg neki is vágott a kocsija)..A legelsö talin vernék szét a fejét szerintem.....