Keresés

Részletes keresés

Emilia néni Creative Commons License 2001.05.13 0 0 566
Kedveseim. A hétvégém a kellemestől enyhén távol áll, mondhatnánk, hogy klimaxom csúcspontja indult meg.:-)) És per pill gyűlölöm mindazokat akik, vizpart mentén pecáznak, tv előtt forma-1-eznek, és szuszival játszanak. Fuj!! Milyen haszontalan életet élnek egyesek. :-)))))))))

Kopi, hétvégi kirándulás elhalasztva, mert ott nem tudok tanulni. Nem mintha itthon annyira menne. :-))))))))

Képzeljétek palacsinta van ebédre!!! :-))))))))
Nemazé, de hova tűnt a többi nő ebből a topicból? :-))

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.05.12 0 0 565
KrapulaX: Az útleveledben a képen van még hajad? :))) Mert ha igen, akkor nem érdekes h meddig érvényes az okmány. Szvsz inkább szaladj és csináltass újat (ÚJ-at :))), ha nem akarsz csetepatét a határon :)))

Többiek (beleértve magamat is :))): Sziasztok Kellemes hétvégét! :)))

Előzmény: KrapulaX (564)
KrapulaX Creative Commons License 2001.05.11 0 0 564
Padre: Hagyd ott a nagyváros zivaját, és gyere le ide vidékre :)) Jól felvidítunk és közben alaposan megdolgoztatjuk a májadat :))
Lio: Te nem vagy komp :)) Pedig akkor szedhetnél személyjegyet :))
Lia: Ha hőhullámok gyötörnek csak szólj egy hidegzuhanyra mindig a vendégem vagy :)) Tényleg mit mondtak a dokinál? Megmaradsz? Mikor jössz vizitre vidékre? Sőtt egy unalmas hétvégén lehozhatod Gy-t is. (bár nem lényeg, elég ha Te jössz) Bár nem is! A nővérkédnek is beigértem egy bulit! Na mikor jöttök? És nix kifogás, hogy tanulnod kell. Itt is tanulhatsz :)))))
a_girl: jelentem az útlevelem 2002 júli 1 ig érvényes :)))
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.05.11 0 0 563
Halihó Tasziló!

Jólvan tudom hogy senkise Tasziló, de most ez jutott eszembe. :))
Padre: Jókedvre derülni MOST! Elmenni pecázni, felderülni, feltöltődni HOLNAP! Fiadnak megmondani hogy üdvözlöm, MINÉL ELŐBB! :)) Dióhéjban ennyi :))

Lia: Tudom milyen nálad a vizsgaidőszak. Mint egy klimax :)))

Krapi: Én megígérhetem ohgy nem kotyogom ki a barackos tusfürdőt :)) (Ez nem is vicces igazából)

Lio: Hogy magamnak is írjak valamit, leírom hogy jajj de jó, péntek van! :)))

padre666 Creative Commons License 2001.05.11 0 0 562
Csao kedveseim:)))

Na talán majd ma már jobb kedvem lesz..... majd kiderül:))))
Holnap megyek pecázni, remélem már nem ívnak a halak:))
Majd a dunaparton megnyugszom:)
Liakedves sok szerencsét:))))
azert reggel ota 8 oldal????????????
mekkora lehet a konyv??:))))))))))
vagy oldalanként alszol egyet??:))))

na pussz legyetek jóóóók!!!

Emilia néni Creative Commons License 2001.05.10 0 0 561
Úgy tűnik ez nem vmi jó nap. Padre aranyom, nem lett később se jobb kedved?
Én sem örülök túlságosan, a mai nappal gyakorlatilag is kezdetét vette a vizsgaidőszak. Reggel óta kb 8 oldalt sikerült elolvasnom. Ja igen, most ilyen szenvelgős időszakom jön. :-)))) Lio már ismeri. :-))))
Megyek is, vár a könyv. :-(((( Bezzeg egyesek meg szabadságolnak! SZörnyűűűű! :-))
padre666 Creative Commons License 2001.05.10 0 0 560
Halika

Nem zsolozmázok sehol:)))
Csak tudod krapi engem elkerülnek a nők:(((((
Igy énis cölibátust fogadtam:)))
Meg kulonben sincs jókedvem:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
ááá meg irni sincs kedvem bocsi.....

Előzmény: KrapulaX (559)
KrapulaX Creative Commons License 2001.05.09 0 0 559
Lia: Nem is voltál hisztis. Csak olyan mint bármikor :DD "Joccakát, aztán reggel csendben, mert délig akarok aludni!" Na ezért szólt az ébresztő:) Ja és mit összeküzdöttem, hogy pont dél legyen..:)))
Padre: Mostanában nagyon visszavonultál, csak nem szolozmázgatsz csendben a sarokban? :)))
Lio: Na mivan Ezüstnyíl tüzes nyílként füstölve alászállt a magasból? :)) Van egy eladó kispolszkim ha érdekel:)) De csak akkor vedd meg ha nem akarod fuvarozni a Vandát. Mert ő be nem ül mert szerinte olyan lepukkant :))))

Beszéltem a Bandival és megigérte utánnanéz az appartmannak és ugye a későbbi időpontra tesszük át a Horvát nyaralást (lia drága, látod mit meg nem teszünk érted?:))))

Képzeljétek megfürdettem a Szuszit. Már büdi volt.:)) Sajna menet közben elfogyott a blöki sampon. (és mivel lány ugye az én tusfürdőim nem jöhettek szóba:)) Most kellemes sárgabarack illatú a szentem :))))))) (a hugomnak meg ne mondjátok, hogy lenyúltuk a tusfürdőjét:))))

Pusszííííííííí a_girl:))))

Előzmény: Emilia néni (558)
Emilia néni Creative Commons License 2001.05.09 0 0 558
Hali!
Nem tudom, mit ébresztgettek engem itt a héten, hiszen hajnali nyolcra iskolába mentem minden nap. Muszáj legalább az utolsó héten bemenni, hogy eccer azért lásson a tanár. :-))))

Képzeljétek Endike azért hivott párszor, és verte a fejét a falba, mert többet ilyen esélyt nem adunk neki mi hárman nők. :-))) Jobban teszi, ha körülnéz azon a vitorlán. :-))))))

Lio bám, nagyon el vagy tűnve. Csak nem lehet, hogy fűt a szerelem? :-)))))))) Úgy döntöttem, most mingyár irok is egy levelet neked. No nem szerelmetest, mert most nem én vagyok az egyetlened. :-)))))
Krapi, Padre, ne reménykedjetek, csoportos levélirogatásra _még_ nem szántam rá magam. :-))))) De Krap, hivj fel! :-))))))))))))))

Aztán vigyázzatok, ma hisztis vagyok, korán kellett kelnem!!! :-))))))

KrapulaX Creative Commons License 2001.05.07 0 0 557
Lia: Ébresztő :)))
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.05.07 0 0 556
Padre: "Istenem én mitis tudtam volna csinálni eccerre 3 nővel:)))))))) " Ezt úgyérted hogy akkor amikor még fiatal voltál? :))))))))

Krapulax: Akkor csak a szokásos félretárcsázási procedúrát hajtottad végre? :))) Bár megmondom őszintén, csodálom a teljesítményed. Áruld már el, hogy telefonkönyvből hogy a francba tudsz félretárcsázni? :)) Neked az a jó, hogy a telefonkönyvben csak a lányok vannak, és ha félremegy, hát ott a másik. :))) Na jó öcsém is bennevan a telkönyvedben. Az a pekk, amikor véletlenül őt hívod. Akkor aztán hallgathatod :)))

padre666 Creative Commons License 2001.05.07 0 0 555
Hahóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó

Endike belépett egyházam kötelékébe:)))))
Teljesen magára vette a cölibátust!!!!!! hejettem is:)))

Bár tejjesen igaza van:))) Ugyis fiukkal megy csonakozni tehát a fenének az állandó változtatgatás:)))
Istenem én mitis tudtam volna csinálni eccerre 3 nővel:))))))))
Egyik pl kapál a másik palántázik a 3. meg ................hmmmmmmmmmm
Jaaaaaaaaaaa a sörömet szolgálná fel talpig füszoknyában:))))

Lianéni ebreszztőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő!!!!!!!
na minnyá kuldok smst:))))

egyébbként gratula:)
Ja persze voltam pecázni:))) esett is az eső:)))))
hal egy szál se.........ezis az Endike miatt volt biztos:)))

na legyetek jók csajóóóóó

KrapulaX Creative Commons License 2001.05.07 0 0 554
Lio: Na igen, a hasraesős bulin ott lett volna a helyünk :))
Lia: Tudom, hogy spanyol, pont ez a pláne benne :))) Ne duzzogj, gondoltunk rád. Ráadásul ha jól emlékszem hívtunk is bulizni:)) Ja és mintha valamikor a buli közben fel is hívtalak élőközvetítenei, de nem vetted fel. (na ki duzzogjon? :))))Bár már kissé vidám voltam, így lehet nem is jó számot hívtam :))
Vanda: Ugye milyen ügyes vagyok? Kiderítettem az időpontot :)) Ne csak olvass írj is :)))
Endi: Tudsz már a vízen járni? Mert aki visszautasít 3 nőt az tuti szentéletü. Egy szent meg tud a vízen járni. Na igaz van egy másik magyarázat is a dologra, de azt nem írom le jó? :))))))
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.05.07 0 0 553
Lia nyénye: Ki is volt házibulizni nélkülünk? He? :)))) És igenis hogy nem is vagyunk másnaposak! Csakazértse! :))
Endi?? Ezt a nevet :))) És mi ez a sztori hogy kidobtál 3 nőt? Meg vagy Te őrülve? :)) Befoghattad volna őket mosni, vasalni, takarítani! :))))
Előzmény: Emilia néni (552)
Emilia néni Creative Commons License 2001.05.06 0 0 552
Hát fiuk! Nélkülünk ittatok? Nem szép dolog. Szólok Vandának, h mi most sértődjünk meg, és legyünk e miatt hisztisek.
És megérdemlitek, h rosszul vagytok. Úgy kell nektek, nélkülünk bulizni.

Endikém, ha majd erre jársz, mondd csak, egy ici picit sem sajnálod azt a péntek estét? :-))))))))))))))))))))))
Képzeljétek többiek, Endi nemet mondott, mikor hárman nők meg akartuk látogatni. :-)))))))

Krapi, pécsi dogám spanyolul iródott, így is hasznát veszed? :-)

Joccakát, aztán reggel csendben, mert délig akarok aludni!

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.05.06 0 0 551
Krapiulax: Nagyon eltűntél tegnap. Maradtunk egyig kb. Jó volt a buli, emléxem majdnem mindenre :)) Másnapos se vagyok, csak minimálisan sete-suta :))
KrapulaX Creative Commons License 2001.05.06 0 0 550
Jaj a fejem:))
A Vanda most biztos meg lenne elégedve velem. Most tényleg alaposan „elfáradtam” (mindig az a baja velem, hogy nem látott még kiütve:))
Szinte csak pillanatképek vannak az egészről. Láttátok volna az arcokat az illemhely előtt (hihetetlen mekkora sor volt:) Meg amúgy is voltak arcok. A masszív alkoholisták is képviseltették magukat. Ha őrizetlenül hagyta az ember a sörét, lecsaptak rá és megitták:))
Lia: Gratulálunk! Valahogyan sejtettem, hogy a gyakorlatból leszel a jobb :))))) Bár szerintem sokat segített, hogy szorítottunk neked :)))
Mivel lusta vagy és nem jöttél le, ittunk helyetted is :))))) Pedig mire kifeküdtem, pont ideértél volna :))))))
Lio: Asszem most neked is van bajod:))))
Padre: Látod miről maradtál le?
Andrew: Tiszta szerencse, hogy nem itt a Balaton, mert ezek megfőzték volna sörnek és mi meg megittuk volna:)))) Akkor sokat kéne gyalogolnod, hogy kiérj a közepéről :)))
A_girl: Rég láttunk.

Ha már nagyon hiányzunk: képek pécsről

Lia: Elküldenéd a "dolgozatod" pécsről? Feltenném az oldalamra.

Emilia néni Creative Commons License 2001.05.05 0 0 549
Pótoltam lemaradásom ICQ ügyben. De látom Padre már lenyomozott máshonnan. :-)) Pedig DIREKT (!) nem adtam meg a számon. :-)))) Hiszen hallani se akartad! :-)))))
Emilia néni Creative Commons License 2001.05.05 0 0 548
Miért van az, hogy mindenki nyaralni megy Balcsira vagy inni a sörmajálisra? Én meg szenvedek itthon. Padre, ha azt mered mondani, h te meg vmi vizpartra mész becázni, akkor tudod mit csinálj a kukacoddal! :-))))))

Azért tűntem el, mert tanultam. KÉszültem, h okleves méregkeverővé váljak! :-)))) És képzeljétek 5 lett az elmélet és 5* a gyakorlat. :-))) Hiába, ha alkoholról van szó... :-)))))

Fiuk! Én is inni akarok! :-)))))))

KrapulaX Creative Commons License 2001.05.04 0 0 547
Sziasztok!
Vagyok, csak a lengén öltözött lányok elvonják a figyelmem a netről :))
a_girl: Hazaért a vonatod? Vagy valahol vakvágányra toltak? :)Látod ha a vanda vonat lenne ő lenne a sebesvonat:)))
lia: Kedves méregkeverőnk most aztán irgumburgum :)) a postás gyakrabban hoz a Liónak (vagy az öcsikéjének, mindegy a családban marad) behívót, mint ahogy Te jelentkezel :))
Andrew: Jó vitorlázást! Majd gondolunk rád. Persze utálni fogunk de gondolunk :))) Míg Te vitorlázol Mi megszakadunk a munkában ;)
Lio: Hozzál sok pénzt és elisszuk a sörmajálison :)
Padre: gyere te is majálisozni!
Gábor: Puszi a Vandának! :)))
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.05.04 0 0 546
Én vagyok, csak épp ma délre jöttem. Te meg már mész a Balcsira. Nem szép dolog! :)) Majd két hét múlva én is megyek :)) Lehetek én a hajóskapitány? :))) Rendeld meg a jó időt! Egy kis szél lehet, ha már vitorlázni megyünk.
További kellemeset mindenkinek!
Lia: Neked meg szorítok! :))
Andrew1 Creative Commons License 2001.05.04 0 0 545
Hmmm ...

Nahh mivan fiuk lanyok .. nagyon nagyo nritkan jartok errefele :))))
Most en leszek ritkan (ambar annyira nem mert meg az is lehet hogy lesz nalam notebook a vizen :)) ).
De azert nem nagyon eroltetittek magatokat iras ugyileg ide a topicba ...
Vagy mindenki dolgozik esetleg szabadsagon van ? :))))))

by Andrew1

Andrew1 Creative Commons License 2001.05.03 0 0 544
padre mint kommunista :))))
Nem semmi :))

Nahh .. en holnap delutan balcsi ... ugyhogy :)) nem nagyon leszek veletek most kicsit :)), de fix gondolni fogok ratok .. :))

Igaz meg delelott melo, de aztan ... hmmm joooooo lessz mar vegre :)))

Na jok legyetek ...:))

Lia : tenyleg .. :))) azt mondtad felteszel a listadra :))) de mintha meg nem tortent volna meg :))

by Andrew1

Előzmény: padre666 (543)
padre666 Creative Commons License 2001.05.03 0 0 543
Honnan honnan.....
hát emlékezem teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
lassan írom a memoárjaimat:)))))))

Tudjátok nekem már multam van:))))))
Kommunista!!!!!
Sőt még KISZ titkár is voltam:))))

Hm régi szép idők.....................amikor röptibe a legyet!!!!!!!!!!!!!

Lecsaptam ha zavart jaja:))))
ti nemerre gondoltatok????

hjja éhes makkal disznót álmodunk...vagy hogyis van ez a közmondás:)))

na legyetek rosszak:))
pápá
ja Lianéni elnemondd az icq számodat áááááááááááááááá hallani sem akarom:))))))))))))))))))

Előzmény: Emilio bácsi (541)
Andrew1 Creative Commons License 2001.05.02 0 0 542
Hello ...

Szerintem .. elmenybeszamolo volt :)))
Gyerekkori elmenye :)

by Andrew1

Előzmény: Emilio bácsi (541)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.05.02 0 0 541
Ez nagyon jóóóó!! Honnan szedted? :)))
Előzmény: padre666 (540)
padre666 Creative Commons License 2001.05.02 0 0 540
Na szépjoreggelt!

Május elsején felvonulni voltunk!!
Vittem a kis vöröscsillagos transzparenst, elvegyültem a BHG sok között.
Mindenki boldog volt, a hangszórókon buzdító mozgalmi dalok szóltak.
Nagyjaink a felvonulási téren integettek a népnek....te jó ég , hogy mennyien vagyunk:))))
De nembaj, megéri............a hősök terétől már csak egy ugrás az állatkert:))
Megígérték, hogy utána odamegyunk:)
A belépti olcsó asszem 2 Ft a gyerekjegy.............
Majd fagylaltozom is:)))) De az 50 filléres gombocbol kérek mert az többnek látszik:))
De utálom a szandált.......ha felnövök az életbe nem veszek fel:((
na megyek is mert integetni kell............

CSÓKOLOM!!!

Budapest 1975 május 1.

ja Lianéninek üzenem: 115978631:))))

Andrew1 Creative Commons License 2001.05.01 0 0 539
Udv ...
Azaz jo estet :)))

Szoval .. hogy is mondjam ... most ertem haza :))
Egesz nap az Obudai szigeten haverok-buli-mustaros chio :)))
Cool ido volt .. :))

Krapu: hat igen .. szoval csk ugy a karjaim koze vettete magat. De azt hiszem kicsit fajt neki utanna a laba :(( Pedig en elkaptam ...

Holnap melo ... de szerencsere mar Szerda :))

by Andrew1

Előzmény: Emilio bácsi (538)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.05.01 0 0 538
Ejj ejj! Most lebuktál! Te is BK oldalakat nézegetsz? :)) Egyébként nagyon jóóók! :)) (Upsz! Én is lebuktam? :)))
KrapulaX Creative Commons License 2001.05.01 0 0 537

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!