Nos sikerrel vívtam meg a harcot az életemért, nagy küzdelem volt, de győztesen vívtam meg a tusát (ma délig) az életemért...
Rövid élménybeszámolót nyújtanék a tegnapi napról.
Nos fél2-kor indultam Budaörsről 1 üveg borral a tarsolyomban 1 (haverom) sofőr társaságában, a butykos tartalma Fehérvárig (ez kb. 15-20 perc) el is fogyott, így itt volt az első megállónk a benzinkútnál. A kutas alba szurkoló a kolléganője pedig paksi volt ("sugárfertőzött"). Hogy mégjobb hírét keltsem a szolnokiaknak, ezért a vásárolt chardonnay mellé, rendeltem 2 bacardi cólát, amit nemkis rémületükre 15 mp alatt elfogyasztottam. Veszprémnél és Körmend előtt újabb üveg borokat végeztem ki, így csoda, hogy csabesz oda tudott navigálni a Kónyához... Azt, hogy itt 5-6 mézes ( és nem házi) páleszt szívott fel a begyem, már csak csabesz szíves szóbeli (telefonos) közléséből tudom. A következő dolog amire emlékszem, hogy felébresztett a haverom a Moszkva téren, miszerint megérkeztünk (ide voltam hivatalos "tejfakasztó" partira), ám a bátorságom inába szállt, s meg sem álltam hazáig. Útközben még az alábbi esemest küldtem az ünneplő apának: "Taxwwwi+! Bwex vagyyo19k bs7a mées17r unpl8ünk"
Ja reggel bő vízzel lemostam a fejemről a rászáradt vért, állítólag a fejemre esett a dob...:((
Kurva jó kis túra volt a tegnapi sok-sok emlékezetes pillanattal.Remélem szombaton kihasználjuk az alkalmat és ÚÚÚÚÚjra bajnok lesz az OOOOOLaj ,ÚÚÚÚÚjra bajnok lesz az OOOOOOLlaaaaj ÚÚÚÚÚÚjraaaa baaaajnok lesz az OOOOOlaaaaj ,mert az Olajnál nincsen JOBBB-JOBBB-JOBB!!!!HAJRÁ OLAJ!
A szombatot ki hogy tervezi?A vetélkedőn elkezdődik az alapozás?Meg meg kell majd beszélni a szombati szurekot is,mert most kell majd,hogy a legnagyobbat üssön!
Tényleg ájzéjá beszéltél már ma LAcival?:))) (vagy Feri? :) )Mindegy a lényeg,hogy kontár:))))Meg baszd meg ez az Eszter is.... hátméga Gina:)))))))