Anno lanon nezegettuk, mire kepes a HLHack meg az OGC.
Az OGCnek 1 csoppet szarabb az aimbot-ja... Valamint az a locked aimbot pl. lehetetlenne teszi, hogy pl. granatozz... Osztan ottvan az esp-je, ami annyi sz@rt kitesz, hogy az ellent egyaltalan nem latod (bar mintha ezt lehetne konfigolni, nem'tom). Szoval az OGC szamomra amolyan erofitogtatasnak tunik, hogy mijen fasza csavok tulajdonkeppen, meg az endzsinbol miminden infot kitudnak nyerni, de szereny velemenyem szerint tokfolosleges ficsorokkel van tele... :)Lehet, hogy nem vagyok penge, meg lehetett volna finomitani a beallitgatasokon, de Traki 1vs1-ben siman vert...
Es hamar a HLHack-nal tartunk, ezt latszik, hogy ugyes csavok csinaltak... Ha masnem, hat programozoi szemszogbol tudom tisztelni Oket... :))) Ja, es meg valami... Nem eletceljuk, hogy folyamatosan up-to-date legyen (HALA az egnek... :), hanem kiprobaltak, mire kepesek oszt ennyi... Remelem, nemlesz sok folytatasa nekije, mert nagy sz@rban lesznek a rendes jatekosok...
Jokor szolsz bazze, en kapasbol kiraktam ftp-re, aztan nemtom hanyan toltottek (de ha gondolod mexamolom). Nem tudtam hogy ez titok :D
En azert atszamozom nalam :D
Mappacknál azért maradt a 2.0, mert nem volt sehol se volt a játékosok számára kihírezve, így nem is töltötték le, csak a szerver adminok, akik fel akarták rakni a mapcyclejükbe (ezúton is köszönet érte). Nem akartuk komplikálni a dolgokat azzal, hogy új verziószámot adunk a packnak.
az is okozhatja, hogy pl. en gyakran maszkalok a map alatt es felett halottkent, amikor is a kepernyo egyes reszei nem kerulnek updateelesre, igy ott valami szemet marad
Mezei HLHack... Szerintem sokkalta durvabb, mint az OGC, csak szerencsenkre a sracok, akik irtak, sz@rnak az egeszre, es nem fejlesztik naprol napra, mint az OGCt...
Egyebkent most esett ki a Mazsolarol, ugyancsak CVAR kick miatt...
Screenshot alapjan (ha nemhasznal esp-t) csak a letrak alapjan lehet kiszurni, mert azt ugy vettem eszre, nem lehet kikapcsolni (a bugyirozsaszin HLlogok... :))))
En is sokat rohogok 1-1 jol sikerult pbshoton. Akartam is csinalni egy bestof-ot (meg lehet hogy megcsinalom :)
Pl ez hogy nez ki:
[EF]Hunter-t nezzetek
Ez meg erdekesebb, ezt mi csinalja:
a href="http://ess.counter-strike.hu/pbscreenz/index.php?d=102800">Punkbuster nevu egyent nezzetek
Sajna sok kep ojan, hogy tan fordulas kozben lett felveve, es a vertical sync OFF-ja miatt "torik" a kep. Legalabbis szerintem ez okozza.
ez a kerdezek neha ezt azt, kb annyibol allt nalad, hogy egyetlen egy hozzaszolasod volt ebben a forumban az is egy bekoszones, illetve olyan kerdes, amit elozmenyekben megtalalsz. en is mikor idecsatlakoztam elolvastam az akkor meg csak 2000 hozzaszolast(neked mar kemenyebb dolgod lesz :) de legalabb az utso 1-2 szazat olvasd el. Egyebkent ha nem tunt volna meg fel, aki csalot fog az itt teszi kozze, nem kell ezt tulbonyolitani. de hol akarsz csalot fogni, az ures serverunkon ?:))
Lenyeg, hogy ha valaki buki, akkor szepen maz rakja be a banlistbe, de elotte ugyis itt kell kitargyalni, ok nelkul nem kerulhetnek emberek a banlistekre.
Ez a JLO gyerek mar a Mazsin is bebukott... A kerdesem az lenne, hogy a cvar.cfg bevan-e love nalatok, mert ha igen, gubanc van, ugyanis ez mezei HLhack, aminek elvileg nincs cvar eldugo szutyokja, tehat, valami egyeb szar van a palacsintaban...
Emberek, ez a lightgamma=2 micsinal? Mer dodozas kozben elkapott vele a pb, e meg aszittem eddig, hogy a dod konfigjaba nem barmoltam bele.
A mappackot meg kemenyen hasznalni! CShun reklam, miegyeb! Azert kicsit nagy lett, a modemesek nem fognak orulni. Na mind1, en 33,6os modemmel is szedtem le az uj mapokat. :)
Végre minden a helyére került és teljesen végleges formájába került a custom mapokból álló új mappack. Letölthető innen: hunmappackv2.zip
Arra volnék kíváncsi, hogy mennyire lehet számítani az adminokra, hogy felteszik ezeket a mapokat a szerverükre, ugyanis ez is csak akkor működik hatékonyan, hogyha kollektívan álltok hozzá a kérdéshez. Nagyonhosszú idő és rengeteg munka fekszik benne, ezért talán nem túl nagy kérés, hogy rávessetek egy pillantást. Azt hiszem mindenképpen javára szolgál a közösségnek ez a frissítés, talán kicsit jobbá teszi az amúgy eléggé lealacsonyodott színvonalat.
Arról már nem is beszélnék, hogy ez sokat befolyásol azon, hogy egyáltalán működjünk tovább a mapteszt team, mert feleslegesen kár vele foglalkozni, legalábbis a részemről így van.
Annyit még, hogy ez a multkorihoz képest egy átdolgozott pack, és véleményünk szerint remek mapokat tartalmaz.