Jaja, Lev nem kissé bosszús is azért, mert bizonyos okok miatt (a produerekkel veló korábbi megállapodásukkal ellentétben) nem kerültek fel a Thank U lemezre. Ahogy hallgattam az albumot, a FF féle I Feel You minden bizonnyal az lemez egyik
húzószáma lett volna... Úgy tudom, lesz folytatása a tribute cd-nek, de azon sem fog szerepelni a FF feldolgozása :(. Ennek ellenére a tervek szerint a dal nem fog eltűnni a süllyesztőben.
te márk, mi lett végül is ezzel a depeche mode tribute lemezzel, amin szerepelt volna a ff? mert letöltöttem a netről, de csak a rémember volt rajta rock...
Most hívott Lev, 3 napig itthon lesznek, aztán legközelebb már csak február közepe/végefelé várhatóak. A márciusi koncert utáni hetekben, a hónap közepétől indulhat a stúdiómunka... :)
Akkor ide vele, máris találtam egy számot...
Angolul nyomják, és ilyen modern metal jellege van a dolgnak: dallamos és hörgös/visítos énektémák súlyos gitárral megspékelve. Annyira nem rossz szerintem.
Kicsit meglepődtem az előbb, mikor néztem a mailboxom, egy Kovács Levente nevű személytől :)kaptam egy e-mailt a fontosabb FF infókkal, szóval:
Március 2-án (Fasza Farsang II) nem egyedül játszanak a PeCsában, hanem rajtuk kívül felépnek még a következők: Facemen, Necksprain, Alvin és a Mókusok, Ektomorf, Agresión(NL)
A koncertek között VicLaz csinálja a zenét hajnalig.
Ja, és úgy néz ki, hogy ezután már csak nyáron lesz FF koncert.
Szóval kb. ennyi.
sőt, én még valami ajándékot is vinnék a zenekar tagjainak. mi legyen az szerinted? vadiúj húsklopfoló (népies motivumokkal a nyelén) szerinted jó lesz?