zsuzsa néni kérem, félájultnak teccett lenni a véradás után, ezért felfrissítendő az emlékeket, nézd meg a topicseket, bizony TE is meg vagy örökítve az ivászat közben... :-)))
Én nem is emlékszem a peszgőre!!! mikor pezsgőztetek????
ááávadász : élőadod ezt a halmazon kivüli dumát, tuti kényszergyógykezelésre utalnak :-))))))))
ha hintazol is rajta, azt majd megörökitjük, csinalunk belőle animált gif-t és te leszel a topicsek cimerállata mint a misa maci a moszkvai olimpianak :-)))
A nagy tengeri úszásra mi is (egeresz + én) megyünk, ha az anyagiak nem szólnak közbe, és elkészül addig az útlevelelünk. Ma megyünk megkérni a hatóságot, hogy csinálja meg 1 hét alatt.
Az lehet, hogy külön utakon fogunk járni (egeresz családja tervez valamit...), korábban megyünk mint ti, és később jövünk haza, de akkor majd a víznél talalkozunk.
mEdvE írt nekünk a Balatonátúszás után:
"kedves egeresz+egereszne, atuszas utan (elott? ;-]) eltuntetek, mint a szurke szamar a balatonban. lemaradtatok pl. a pezsgozesrol ;-]"
Nem is mi tűntünk el, hanem ti! Éjszaka, bulizás után jöttetek vissza a kempingbe, és hajnalban mentetek úszni, megúsztatok 5,2 km.-t, aztán pezsgőztetek. Jól bírjátok a starpát :-) Minden elismerésem!
Kár, hogy nem vártatok egy kicsit, kb. fél órával később mi is elindultunk. No sebaj, így legalább több pezsgő jutott nektek.
Ja! Mi van a szombati kerekezéssel? Olvastam pár napja, de azóta senki sem írt semmit erről. Mehetünk mi is? (Bár ezt még meg kellene beszélnem egerésszel)
Medve : na jó, nem kell földig érnie, de fekvőtámasz közben meg tudsz rajta támaszkodni, nem? :-)
fiatalooook! porec kinek jooo pentek reggeli indulassal, vasarnapi erkezessel? ááávadász te most a zárojelentéseidet keresgéled vagy halmazokon töröd azt a szép kis buksidat?
hát, ha sokat szemtelenkedünk, kaphatunk egy fertozo fejbevágást... :)
És arra gondoltam, hogy szept.9-ig van ketto és fél hét, úgyhogy most már vigyázzunk magunkra, hogy minél többen mehessünk.
Hé, lassabban, mert nem bírom agyilag követni a magasröptét! Azt hiszem, mindjárt elfüstöl a processzorom. :-)
Sokávadász, nem jártál te a Tűzoltó utcai óvodába? Mert az volt zsúfolva ezekkel az antipaidagogoszokkal.
Igen, igazad van.
Akkor viszont engem is vegyetek le a listáról, mert én most fogok állástváltoztatni és így is el fogok kéredzkedni egy hétvégén szeptemberben, nem akarok mégegyről. bocsánat.
Shiro ezzel az a baj, hogy masnap reggel lesz a verseny és akkor az egész banda kialvatlan lesz..
arról nem beszélve,hogy akik éjjel vezetnek majd, azok is kialvatlanok lesznek es ugy nem lenne jo tengeröbölnek nekivagni..
ha delutan indulunk szerintem hajnali 2-3 köröl érkezünk meg és akkor még sátrat kell verni..
persze a többség dönt, de az én véleményem az, hogy nem kéne iccaka vezetni..
Persze lesznek feltételeim: pl "hadigondozottak" lásd torokgyuszi, tüdonyuszi, és más szörnyu betegségekkel rendelkezok nem jöhetnének végigfertozni a csapatot ;)
nekem van kamionos jogsim, meg taxis, meg mindenféle, de nagybuszos nincs. de most agyalok, hogy kéne már egy kisbuszt vennem, de még csak agyalok, nyugi. nem utsó sorban a topicsek miatt :))
De nekem már van ilyen multam is ! Mert amikor ket munkahely kozott elmentem tanfolyamra es a volt ferjem volt baratnoje vett betegallomanyba, olyanokat talaltunk ki,hogy olyanokat te nem is tudsz!
befesteni, befesteni.. kispista vagy. majd ha le is borotvalod es rajzolhatunk viragokat testfestekkel a fejedre majd akkorszóljál!
Porec . at enterékre várunk, hogy hanyan jönnek, nyilatkozzanakmán.Happyhunter, te nem jossz?
közölték vele 200 dB-vel, hogy ezt nem kéne és szépen tessék kitárazni lerakni, kezet felemeni, akkor jön a kiképzobácsi és majd akkor lehet forgolódni, vagy valami hasonló csak a pároslábra emlékzem biztosan, mert nem voltam ott, sot sehol nem voltam katonáéknál, mert bolond vagyok §:-)))))