Köszi a tanácsot az étkezéssel kapcsolatban.
Egyébként én általában 16-17 óra körül járok le edzeni, de abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy berendeztem magamnak egy kis termet a garázsban. Mondjuk ez hátrány is, hiszen nincsen olyan sokféle gépem, de egyelőre ez is megteszi.
Holnap kezdem el újra az edzést, mert egy mandulagyulladás ledöntött egy kicsit a lábamról.
Fokent a kozeppalya erosodott meg, szerintem. Egyebkent a Csankot nem tartom valami nagy edzonek. Mindig a 7-1 jut eszembe rola valahogy. Meg egyebkent is azt a bunkerfocit amit jatszatott mindig - nem szerettem.
Az nem jo-))))))) Egyreszt a sor pocakot noveszt, masreszt hugyozol tole, harmadreszt meg izzadsz.
OFF
Apropo, mit szolsz az FTC-hez? Szerintem ez a csapat nagyon tehetseges
ON
Hogyne kerdeztem volna komolyan. Allandoan edzek meg Kung-Fu-t uzom. Sarga oves vagyok meg csak egyebkent Kung-Fuban.
Ja, csak az a baj, hogy 78 kg vagyok, fekve nyomni meg hiaba nyomok 80 kiloval szeriat de sajnos nem fejlodok, csak szalkasodom.
Ezzel kapcsolatban is kerdeznek a topicba iroktol:
Kinek mi a velemenye, mi az optimalis taplalkozas.
Affelol szeretnek erdeklodni hogy ki szerint mi a jo fekvenyomaskor: a `piramis` modszer vagy az azonos kinyomasszamu szeriakat csinalni? Mitol fugg?
Mas.
Prince:
En azt hallottam hogy megvan az ember bioritmusa s a sziv meg a belso szervek is e szerint mukodnek. Tehat este 10 utan ezen elmelet szerint edzeni karos mert a szervezet a pihenesre rendezkedik be. Allitolag az optimalis az du. 4 es este 10 kozott, meg reggel 8 es 11 kozott.
A kiegészítőket csak azért kérdeztem mert írtad,hogy rád férne pár kiló izom így legalább egy kicsit meggyorsítod a folyamatot. Edzéstervnél meg tényleg az a legegyszerűbb ha az egyik nem jön be változtass.
Mindenki!
Ti milyen napszakban jártok edzeni? Mert én este(kb.22h) és ilyenkor az a jó,hogy nincsenek sokan nem kell várni semmire. Amúgy is jobb ha csak kb.20 vagyunk lenn nem pedig 50-en mint napközben.
Folyt.köv. holnap,én végeztem a melóval megyek haza. Akinek ma szintén edzés napja van annak 'Jó szórakozást'.
M.V.,
Én azt hallottam az "okosoktól", hogy a kis széria nagy súllyal inkább az erőt növeli, a "tömeget" pedig a 8-10-es ismétlés (legalábbis a karnál).
Prince!
Jelenleg Gain Fastet iszom valamint az MLO 2121-es aminóját szedem. Próbálkoztam már mással is, de ezt tűnik a leghatásosabbnak.
Polyci!
Én főképp tömeget akarok növelni, s az "okosok" azt mondják, hogy akkor inkább nagy súllyal csináljak kevesebbet. Bár bevallom amióta rááltam a bicepsznél a 4x10-es szériára, nagyobb fejlődést tapasztalok. Három gyakorlat: állva kétkezessel, scott pad majd egy kezes ülve vagy szintén állva. Hangulattól függ.
A mellizomra ez a 3 gyakorlat még nagyon kevés,egy kicsit változatossabban kellene összeállítani a mell edzését. Van még annyi jó gyakorlat. Szerintem a zsírégetőt el kellene dobnod,próbálj meg napi kb. 5-6 étkezést betartani(olyan jó 2és fél óránként) csak figyelj oda mit és mennyit eszel ez sokkal hatékonyabb mint a zsírégetők. Hamar meg lesz az eredménye.
Polyci!
A Deca-durabolin és a Sustanon keverése igen hatásos tud lenni. Érdemes kipróbálni megéri. Igaz,hogy szúrni kell de legalább nem bombázza annyira a belsőszerveket mint a bogyós.Nekem
bejött. Nerobol az nagyon gázos nálunk eredetit már nem nagyon találni csak hamisítványt!!! De te tudod.
Mellre csinálom a fekvenyomást (5X6-8) illetve az áthúzást (3X12).
Egyébként naponta kétszer-háromszor eszek, most megpróbáltam ráállni arra, hogy este 6 után nincs kaja. Ez ugyanis eddig bevett szokásom volt, mármint az éjszakai zabálás. Csak sajna egy hétig most nyaraltam, aztán a vacsi 8 után volt.
Legnagyobb gondom az edzésekkel az volt eddig, hogy nem csináltam folyamatosan. Tehát edzettem nyáron meg ősszel, de ahogy jött a vizsgaidőszak abbahagytam. Szerencsére a sulinak vége, így ezentúl lesz időm folyamatosan edzeni.
Igen Scitec Nutrition termékeket szedek plussz zsírégetőként Universal Herbal Thermostack-ot.
Polyci!
Nekem is bejött a creatin, de én is elgondolkodtam azon, hogy ennek bizonyos mértékben pszichés háttere is lehet.
Én úgy érzem, ha igazán fejlődni akar az ember akkor kénytelen nagyobb súlyokkal dolgozni, inkább kevesebb ismétléssel. Persze ez csak az én véleményem.
A szenvedéssel nem vagy egyedül,én este 10 körül járok most edzeni de ugyan olyan mint ha reggel tenném. Az, hogy a tricepszed fejlődik jobban teljesen normális a felkarod nagy részét az adja nem a bicepsz. Táplálékkiegészítőkkel milyen a viszonyod?
_Tibi!
Mellre miket csinálsz,hány sorozat,hány ismétlés?
Szerintem a táplálkozásodat át kellene egy kicsit alakítani az segítene a hasizmodon. Hányszor eszel egy nap? A creatin tartalmú kiegészítők az egyik legjobbak szerintem lehet az pump(amit te említettél) vagy bármi más amiben megtalálható. Te ezek szerint Scitec Nutrition termékeket használsz?
Én is hétfő-szerda-péntek ritmusban szoktam lejárni.
Nekem eddig bejött az, hogy egy napon edzem a tricepszet és a bicepszet is. Nekem inkább a mellizomzattal van gond, nem igazán fejlődik. Valamint a hasamból kellene jó pár kilót leadni, de sehogyan sem sikerül. Pedig kerékpározok és zsírégetőt is szedtem, de csak nem megy le.
Azt kérdezném még meg, hogy kinek mi a véleménye a creatinról (pump)?
Hétfő-szerda-péntek rendszerben járok, de ősztől tervezem a hétfő-kedd-csütörtök-péntek turnust. Nyáron csak szenvedek, nem tudok tömeget növelni, ráadásul én elég vékony alkat vagyok, szóval bőven rámférne pár kiló.
A kart azért kérdeztem mert eddig külön edzettem, de inkább a tricepszem fejlődött, míg a bicepsz csak haldoklott. Három hete egybe vettem őket, most várom az eredményt.
Én annak a híve vagyok,hogy külön napokon edzem a kar izmait de hát ez csak egy vélemény. Az a legbiztosabb ha pár hónapig csinálod az egyik változatot pár hónapig a másikat és amelyik bejött az a neked megfelelő. Szerintem a pultost ne kérdezd meg ha csak ránézésre nem egy olyan aki valószinüleg tud neked segíteni, mostanában nagyon selejtesek a pultosok. Inkább válassz ki a teremből egy jó képességű srácot és kérdezd meg őt. Milyen gyakran edzel?
Marcus!
A BMW-s srácokat is érdemes megkérdezni mert nagy százalékban ők a legnagyobb darabok az eddigi észrevételeim szerint.De szerencsére nem mindenhol.Te jársz edzeni?
Sokan mondják a mell-váll-tricepsz, hát-bicepsz-láb-at (has minden nap), de én nem vagyok szakértő. Az edzőtermi pultosok szinte mindenről tudnak neked felvilágosítást adni (bár ők se mondják mindig ugyanazt).
Mindenesetre ne azokhoz fordulj tanácsért, akik épp arról beszélgetnek, hogy a 3-as BMW-jükkel hogy mentek 270-nel hegynek fölfelé...
Mi a véleményetek a kar edzéséről. Mikor fejlődik jobban? Ha egy napon edzed a bicepszet és a tricepszet vagy ha külön veszed. Mondjuk, hát, váll, tricepsz, másnap pedig mell, bicó, láb. Szóval?
Ide írjon mindenki akinek van valami mondanivalója a témával kapcsolatban.Mindenről lehet dumálni:jó sztorik;jó nők;edzésterv;kiegészítők és "bogyók" stb..