Nálad is virágözön van! Nagyon szépen sorba össze vannak rakva, jól mutatnak!
A jobb szélén a fehéres sárgás közepű nagy bokor az melyik fajta?
Ha lesz belőle eladó egyre vevő lennék..
Mivel én nem facebookozok múltkor is lemaradtam a kincseidről:-(((((
Én már ebbe "kép lopkodókba" belefáradtam. Volt,hogy szignózva voltak a képek de kivágták a képről a szignót és a saját gyűjteményeként mutogatta a képet, ez pl. egy orosz vagy ukrán személy volt.
Többször futottam már bele a vaterán, jófogáson a saját fotóimba... sokszor a szignó ki volt vágva..
Talán 1-2 olyan ember volt aki engedélyt kért a fotóim felhasználására...
Múltkor volt egy hölgy, kért leandert de azon is szinte olvashatatlan volt az írás mondtam neki,hogy lekopott a név átírtam de megszeretném várni a virágzást,hogy biztos az legyen. De annyira kellett neki,hogy azt mondta az sem baj ha nem az de neki most kell ez a növény...
Hát jó... oda adtam, szerencsére az is volt aminek kellet,hogy legyen.
Az jutott eszembe a képeidet nézegetve, hogy "Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet!". Ezt állítja a mondás..., amivel azonban nem feltétlenül kell egyetértenünk, de a te esetedben valószínűleg ez nagyon is így van! :-) Minden szavadból és minden képedből érződik ez a szeretet.
Gyönyörűek a leandereid, és milyen klassz, hogy mind mellé oda van írva, hogy micsoda! :-) Jó a módszered, nem olyan macerás, mint szerkesztéssel, de célravezető. Bevallom, én azért írom rá a képekre a szignómat (csak azokra, amik a magoncaim, vagy amin sok virág van) és a nevét, mert elég sokan felhasználják mások képeit. Nem vagyok irigy, de amikor tavasszal valaki az én teraszomról olyan képpel árulta a saját leandereit az FB-n, amin az egyik lányom és unokám is rajta volt, az azért már kiütötte a biztosítékot. Nem én vettem észre, felhívták rá a figyelmemet, ki is oktatták, de a vicc, hogy még az ürgének állt feljebb! Azt mondta, hogy az ő leanderei sokkal szebbek, csak még nem virágoznak. Hát az én képem sem idei kép volt, hanem 2011-es..., ha olyan szépek a leanderei, bizonyára ő is fényképezgeti őket.
Nálam is elképesztő már a virágzás, főleg ahhoz képest, hogy máskor éppen csak elkezdik június elején. Nagyon remélem, hogy gyönyörű második virágzásban is lesz részünk hamarosan.
Mi is jártunk így, hogy nem az lett, amit ígértek. Amiért fizettem, az mindig többnyire rendben volt. Én is már csak úgy adok leandert oda, amiről leveszett a jelölés, hogy megvárom a virágzást. Az első magoncod inkább Isle of Capri-ra hasonlít. Szépek!:-)
Hisztisem volt nekem is még tőled kaptam ágként, de azon én is túladtam.
Ezzel a Malagaival most az a bajon,hogy tele van virággal de nem nyílnak ki, szinte bimbóba maradnak.Pedig tavaly nagyon szépen virágzott, nem volt vele semmi gond. Hogy esőre mennyire lenne érzékeny nem tudom mert mindig fedett helyen van.
De érdekes a sárgákat így együtt látni! Nekem a telt bordó is csak bosszúságot okozott, azt is vettem (nem a Gyenestől) és most, hogy nyílik Commandante (az 5. , ami más helyett jött!)
Azért hoztam pár képet is (na nem virágözön); Gotsis Euridike, Mont Blanc, Csillám:
és három magonc; Centennialról, Emile Sahut-ról és NEM Gotsisról (valószínűleg az apa lehetett az Euridike) :-)) :
Nem értem, hogy van nálad ilyen virágözön?! Nagyon szép!
Anno nekem hisztisem volt, de kaptam RDL-től Lédát, megváltam hisztistől, mert Léda minden évben virágzik és nem olyan esőérzékenyek a bimbói. Lehet, hogy van benne egy kis "Malaga"-i vér!:-)
Huhhhhh,na erre nehéz mondani bármit is,mert nem lehet olyan jelzőt mondani,ami...kész vagyok,Mirage-tól meg pláne....örülök,hogy hamarosan lesz belőle majd:)
Sajnos ilyen intenzív virágzás nem lesz nálam az idén,sokat kaszaboltam ősszel,és kb ugyanannyit tavasszal...egy-két ágat hagytam mutatóba,hogy mégis....de még mindig kell vágnom,mert egy párat elcsesztem....sokáig nem tudtam,mi a fenétől hullott le fölig az összes levél...aztán rájöttünk....valószínűleg több műtrágya ment abba a cserépbe...nem kevertem el rendesen...maradok eztán a tápoldatozásnál,ahogy régebben is...nem újítok többet...
Na és a többi meg ugye én is kezdem elölről kicsikkel... :)Tulajdonképpen alig van nagy,vagy visszavágtam,vagy elvittem Anyunak :)