Keresés

Részletes keresés

Viveca Creative Commons License 2000.06.06 0 0 678
Bloodflower, szívem! Megvan a NIN videnyó! Pontosabban ma éjjel meg lesz lopva, ugyanis most láttam a Kamikaze műsorban, amit ippeg az iccaka közepin ismételnek, mikorra is beprogramozom a masinát. Szal készíthecc valami kazit, de lécci, ne olyat, amin 37 másodpercnyi hely van!!!
Téged is pussz!
Viveca Creative Commons License 2000.06.06 0 0 677
Okés, paulinka, akkor Ville marad az enyimé... illetve az enyim és Floweré, aki momentán tejjesen bigámista, mivel neki Zolika is kell, no meg áhítatosan ölelget egy radiátort is...
Látom, nincs itt senki... hüpp...

Közbe a fhansziák egy nullára vezetnek! Mer ugyi eccerre lesem a focit meg a Pavarottit! Csupa élmény ez az este! Luciano és Skin együtt... lekközelebb télleg Ripperrel fog fellépni!!!

Izenés a lámának: lécci, borogass fátylat a kérdésemre. Természetesen visszavonva és hiba volt. Felejtendő. Sose leszek olyan, amilyen számodra az ideális. Ebben persze rejlik irigység, de már korántsem az a negatív, dühöt hozó fajta, ami egykor. Végül is kiderült, hová húzol és én megértem. Have a nice chat time in the near future. Majd jelentkezem, ha netán titkosan kiderül rólam, hogy progeriás vagyok!

Mi történt szellivel, péem? Ellopták útközbe? Vagy nálatok zizeg? Mer akkor átugrom leskelődésileg!
Pussz és légy jó! (Kill all the spiders, flies and other monsters in your room!)

paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.06 0 0 676
nem, nem. bántásról szó sincs! csak nem az esetem....ami elég meglepő, mert nekem ugyebár álltalában mindenki az esetem ;))
Előzmény: Viveca (675)
Viveca Creative Commons License 2000.06.06 0 0 675
Semmi veszekedés, csak ne báncsad, lécci, mer ő nagyon fontos nekünk... és hidd el, életben irtóra vonzó pacák! Kissé csontsovány, de azér szép ám... Majd a Flower is jól megmongya (remélem, mer ugyi ő mindig csak az uccsó két hozzászólást böngészi át...). Szal peace, everyone. Egyébként a szépsége másodlagos, hihetetlenül csodálatos hangja van.
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.06 0 0 674
cuki a tetkó a pociján...de ennyi ezt persze szaszára is mondhanánk!!!! :))))
mondd shalinának, hogy szasza, és tuti nem eszik többet aznap! haha! pedig szasza helyes csávó....csak amit művel...
Előzmény: paulinamartinez (673)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.06 0 0 673
ezt nem értem...néha hosszú szőke, néha meg rövid fekete???
na meg kell mondjam, feketén még mindig jobb, de szerintem akkor is halálfeje van, de nehogy megsértődj! legalább miatta nem veszünk össze !!!! :))))))))))))))))))))))))))))))
Előzmény: Viveca (671)
Viveca Creative Commons License 2000.06.06 0 0 672
Remélem, ez jobban teccik, Virág, mer ha nem, harántfekvésben kúszok alá a nyócnegyvenes dabasi gyorsnak!!!

Igyekszem későn visszajönni. Majd tíz után jóval, amikor a ********** externet beenged. Tán csak 11 körül, ne haraguggyatok...

Viveca Creative Commons License 2000.06.06 0 0 671
Viveca Creative Commons License 2000.06.06 0 0 670
Egymás topikjában kotorásztunk at the same time! Jesszus habakuck, paulinka! Várj, ezt még egyszer nekifogok megfejteni... Szőke pasi meg fekete és halálfej, meg cigi... god bless me... Szerintem minden képen Ville van valamely formájában, de most úgyis küldök egy ajándékot a Virágnak (ha ugyan összejön, szal megnézheted). De lécci, ne halálfejezz, mer itten ülök egy Lake of Tears közepibe...
Ezek szerint a láma veled szóba áll. Ez is valami. Na jó... beletörődés.
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.06 0 0 669
dehogynem én itten vagyok, mert ugye folyton itt rohadok, ahelyett, hogy tanulnék.....holnap nekem is kiderül a szakvizsgám eredménye, úgyhogy szorítsatok!
na sally most épp moziban van, de különben szerintem sirdogál, merthogy mikor jut eszébe sting koncertjegyet venni? ma, amikor az utolsó darabot is megveszik előtte az egész városban....
de majd gondolom jön, majd mondom, hogy érdeklőstél. az ősi ismeretségetek topikjában biztos megleled!
üdv,
lina

ui:
nahát ez a béla! nem is lepődött meg annyira.

ja, tegnap akartam kérdezni, csak elfelejtettem, hogy az a szőke hapsi, meg akit korábban raktál be, fekete hajú cigivel a szájában (szerintem halálfej, de ízlések és pofonok...:) )az ugyanaz????? vagy csak hülye vagyok....persze az vagyok, na de. szóval?

Előzmény: Viveca (666)
Viveca Creative Commons License 2000.06.06 0 0 668
Sajna lekéstelek, szép, szőke hercig! Belefeledkeztem az erotikus nyögdécselések sportjába (tennis, of course).
Drakulálok a nagy examhoz, ügyi vagy! Mit gondolsz, holnap ronggyá ázunk?

No, én is lelépek, mer nincsen itten senki...

The Evil Creative Commons License 2000.06.06 0 0 667
Hail bro & sis!
Én most itt vagyok, de nem túl sokáig, talán 5 perc. Persze visszatérek a) 22:00 körül b) 24:00 körül.
Ha szurkáltatok, ha nem, a genya vizsgán átmentem, nem is akárhogyan, úgyhogy én vagyok a nap embere in this brave new world. Holnap meg a nap legboldogabb embere leszek.
Előzmény: Viveca (666)
Viveca Creative Commons License 2000.06.06 0 0 666
Különben pascalle újfent elküldte a képet, most már nekem is működött... A csajszi télleg elég görény, de Ville gyönyörű mellette... mmmmmmm...

Ma délután itthon szomorkodtam, mer bitangul éreztem magam és délben hazajöttem roborálódni. Kedvenc filmjeimmel és videocslippjeimmel vigasztalódtam...

Péjem! Hun a Szelli gyerek? Az még oké, hogy eltűnik, amikor mi kígyóbéka, no de ilyenkor????? Hiányolom!

Délelőtt a tettestársammal halálra unatkoztuk magunkat a melóhelyen (no more internet, ugyibár) és a Razorblade Teaserrel játszottunk, meg az Amorphis cédé videoit néztük, hallgattuk... Szeginy kolléganőnk elhaló bocsánatkérések közepette ugrotta ki magát az ablakbul (a negyedikről), mikor teljes hangerőn megdörrent az Against Widows... Hijába, nekünk folyton rosszalkodnunk kell!!!

VAN ITTEN VALAKI?? LEGYEN, mer mingyár ugrálni fogok ide-oda, hisz ma este van a Pavarotti and Friends és az operás barátaim kitekerik a nyakam, ha nem veszem föl nekik az első minutától az utolsóig, persze reklámok nélkül...

Viveca Creative Commons License 2000.06.06 0 0 665
Továbbra is én... A ******** életbe, most csúsztam le az új Motörhead videnyóról... Pedig egész nap itt rohadozok a Viva előtt, hogy a kis Virágnak elcsípjem a NIN klipet, bezzeg most véletlenül sem adják!!! Az MTV-n most villogott édes Ville, puszit küldött néked és azt izeni, sürgősen randizni szeretne veled a kuhnya romantikás mosogatója és szemetespitlije között, a nyitott sütő árnyában... Most meg már az új MET megyeget, hűűű, de kaki... De legalább a Körk gyereknek lengedez már a lóhaja!!! Lars persze sexier than ever...
Viveca Creative Commons License 2000.06.06 0 0 664
WELCOME EVRIBODRI TO THIS BRAVE NEW WORLD!!!

Szija, lámácska! Az az igasság, hogy vegyes érzületeim vannak irántad. Egyrészt jó játékos vagy, másrészt viszont végre színt vallottál (a kicsik a legédesebbek, ugyi?), szal csak ne tettesd a nagy rajongót itten... Viszont akad egy vindisgréc kérdésem, levélben küldeném, de mostanság itthon enyészem, ezért ez lehetetlen... Tisztán info szándékkal, semmi egyébbel: nem lehet valamiképp kedvezményes áron hozzájutni a Reductilhoz, mert ebbe a havi 24.000 rongyba eccerűen belenyűvedek... De ha nincs rá mód, hát az sem baj... majd rágom a küszöböt a napi 2 kalória úgyis meglesz...

Libertine Creative Commons License 2000.06.06 0 0 663
na vajon ki lehet ez a disznó -)))

a libertine

Előzmény: paulinamartinez (660)
Pancser Láma Creative Commons License 2000.06.06 0 0 662
Jajj lányok, jobbak vagytok, mint egy tejjes becserkészcsapat! Köszönöm, hogy nem kellett csalódnom bennetek...vagy hogy legalább elég élethűen áltatjátok a vén pancsert...

Szellemi atyám, Őszentsége XIII. Pancser Béla Láma mondogatta mindig mosogatás közben, mikor az élet, a halál és a pohártörölgetés értelmét firtattam tőle: "Fiam, tanuld mekk, az élet egy hosszú hullámvasút, fölfelé vagy lefelé, de együtt megy az egész bagázs."

Viveca szívem, neked má nem is elég maga Belzebubó, ördögfiókákra Skálázol? Remélem nekem is fortyalsz még azé kondérjaidban egy kis fekete levest...nem csak úgy sitty-sutty átengecc! Hát jó, jó, csak bújjék beléd a kisördög, te kis HIMfomán, ifjak és vének mekkrontója... :-P

Végül topichűjén hozzászólnám nemzetközi viszonylatban is felbecsülhetetlen értékű enapi mekkfigyeléseim metálügyben: kakukk...kakukk...

Előzmény: Viveca (661)
Viveca Creative Commons License 2000.06.06 0 0 661
Szép éjt mindegy, kinek!
Péem, szerintem a láma-béla télleg padlón lesz, majd asse tuggya, melyikünk kegyéért áhítozzon forróbban... De én átengedem, ha ez a kedves Evil fickó megmarad az én titokzatosságom ellenére is! Szeretnék ma hosszú, aranyszín fürtökkel álmodni (vagy ha ez nem megy, hát rövid feketékkel, égszínkék szemekkel, kicsi, fitos orral, hihetetlenül buja, szenvedélyesen telt alsó ajkakkal, egy csomó tetkóval...). Bár ez a drága lélek épp nyögdíjasnak hisz engemet... Hát nem baj. Annál könnyebben rám fog lelni a tömegben. Mankó, járóka, tolószék, otthonka, őszes fürtök, ráncok s protkó... Nincs is ennél édenibb!

Pussz mindenkinek, délben szokás szerint benézek, majd holnap este szintén!

paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.06 0 0 660
na viveca!
hát ilyet feltételezel rólam? nem én találtam ki ezeket a hülyeségeket....join me in bed, sex....khm. csak tanulom, mert valaki folyton ilyeneket irogat. folyton ilyenekkel zaklat most mondd meg! nem is tudom ki az a disznó :)))).... na hát. én azt se tudom mit jelent mindez :)))).
na akkor jóccakát, örülök, hogy így. na. remekbe szabtam ezt a hozzászólást....:)))
szunnyadjunk békében.....
már alig várom a holnapot, meg bélát....haha...kicsit meg lesz lepve!
na jó, befog....illetve, kikacs.

lina

Előzmény: Viveca (647)
Bloodflower Creative Commons License 2000.06.06 0 0 659
hát akkó jóccakát kedveseim!

Villének külön üzenem, hogy legközelebb viszem a felszabadító levelét...

The Evil Creative Commons License 2000.06.06 0 0 658
Viveca, nagyon rejtelmes vagy :)
Oh well, nem firtatom. Most így hirtelen olyan 65-nek gondollak a szavaid alapján :p
Én is fexem, holnap tough exam, szurkáljatok hogy sikerüljön.

Bloodflower, tőlem ez minden napszakban csodálatos teljesítmény. 3 percembe tellett, így éjféltájban...

Viveca Creative Commons License 2000.06.06 0 0 657
Nem is horgolok! Na jó, kötögetek...
Egyébkint meg te tod, mikó tévecc erre, de azér elmondom, hogy Ville állatira rühelli már, hogy az itt felejetett magazinban kell sokrétűre hajtva töpörögnie ahelyett, hogy teljes vállszélességűn vethetné reád tüzes pillantását!
Előzmény: Bloodflower (656)
Bloodflower Creative Commons License 2000.06.06 0 0 656
ezazé ilyen későn nemsemmi.
Viveca már horkol a gép előtt.
Előzmény: The Evil (654)
Viveca Creative Commons License 2000.06.06 0 0 655
Visszagyüttem a fórumból. Hát, igen. Meglehetősen homályló sztori... azt inkább elhiszem, amit a másik lány írt válaszként, hogy ő valahol a városban találkozott és beszélt vele... De ha mégis igaz, hát elemészt a yellow irigység...
Lécci, ne matematikázzatok, mer abból én megbuktam! Evil, ez fontos? A Virág sajni-bajni foglalt férjileg, én ugyan nem, de kicsit idősebb vagyok nálad... Viszont az index szörnyen lelassult és én megyek is szunnyadni, mert holnap megin zombi leszek...
Iccakát...
The Evil Creative Commons License 2000.06.06 0 0 654
Megfejtettem, roppant büszke vagyok magamra!
Előzmény: Bloodflower (653)
Bloodflower Creative Commons License 2000.06.05 0 0 653
ha -5, jócskán kiskorú.
ha +5, az első számjegy harmada a másodiknak.
ez így eccerűre sikeredett
Előzmény: The Evil (652)
The Evil Creative Commons License 2000.06.05 0 0 652
Nem kell megzabálni :)))
Viszont most kíváncsivá tettetek, tudom hogy nem illő, de csak megkérdem ki hány éves (+/-5 év)
Bloodflower Creative Commons License 2000.06.05 0 0 651
nincs még klipp-kell!!

EVIL: ne aggódj, Viveca most éli a leghamvasabb korszakát-angyali!!!
a partinak azé jó esélyei vannak, csak sajna az időpont választásba nem sok beleszólásom van...

Előzmény: Viveca (650)
Viveca Creative Commons License 2000.06.05 0 0 650
Asszed, emléxem??? Ez azér vérfagylaló... Mármint a lustaságod, dárling! Azt biztos kérdeztem, köll-e az a NIN klip vagy már megvan... A többit nézd meg magad. A legfrissebb kérdés viszont az, hogy mi a búbánat lesz a partival???? Most megyek a lubba és megnézem, mi az az öltözős sztori, mert kivert a víz... és ha jó leszel, talán lesz még egy aktuálisabb kép is... ha el nem szunnyadok addig.

Húsz éves az én drágám! Hát nem kell megzabálni?! Hamvas kis bimbó... Ne aggódj, szívem, én jobb napjaimon még ötvennek se tűnök!!!!

Bloodflower Creative Commons License 2000.06.05 0 0 649
egy csajszi madridban valami finnekkel bejutott a koncert előtt, de elég simlisnek tűnik, mert semmi részletet nem ír, csak hogy Ville a hátára rajzolt egy heartagrammot, meg hogy tudjuk-e milyen érzés átölelni az istent....

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!