Keresés

Részletes keresés

Kanbéka Creative Commons License 2003.04.01 0 0 4599
Melyikbe jársz?
Előzmény: Leander (4598)
Leander Creative Commons License 2003.03.31 0 0 4598
Sajna, eddig sose ment, a 10 perces iskolai szüneteket valahogy nem erre találták ki :((
Már próbálkoztam a turmixokkal is, mert azokat elég csak legurítani nap közben, csakhát itthon meg etetni kell a népeket vacsira, ez meg embert próbáló feladat:(

Egyébként az a fránya digitális mérleg a konditeremben kb. 8 kilóval mutatott többet, mint az itthoni, pedig az sem kevés. Nem is a kiló a baj, hanem az, hogy minden ruhám szűűűűk.
De most nagyon elszánt vagyok:)

Előzmény: pitonix (4597)
pitonix Creative Commons License 2003.03.31 0 0 4597
Az nem mukodik, hogy este megfozd/elkeszitsd a masnapi kajadat, es ha sok idod nincs is, de falatonkent megeszegethetned. A gyakori kis eves meg jot is tesz.
Meg ha nem is eszel este sokat, akkor is sajnos annak nagyobb reszebol lesz zsirparna, mintha ugyanazt enned napkozben. Raadasul a farkas ehsegtol az ember hajlamosabb tobbet enni, mint amennyire valoban szuksege van.
Előzmény: Leander (4595)
Kanbéka Creative Commons License 2003.03.31 0 0 4596
Erősítsük, erősítsük! De azt valahogy nem akaródzik elhinnem, hogy rettenetet mutatott a mérleg. Igaz, hogy egy hónapja, hogy láttalak, de nem volt az az érzésem, hogy éppen elfolyni készülsz:-) Képzeld, én is szoktam menni mostanában futni:-)
Előzmény: Leander (4595)
Leander Creative Commons License 2003.03.31 0 0 4595
Haló, haló, üdv mindenkinek!
Én is erőt vettem magamon, és nekiálltam.

ÉKL, az a 82 kg ne keserítsen el, mert amikor ráállítottak a fittness teremben a mérlegre, majdnem hanyatt vágtam magam, olyat mutatott, hogy rettenetes.
Most igyekszem nagyon erősnek lenni, keveset enni, és viszonylag rendszeresen mozogni.
Csak az a baj, hogy egész nap nem jutok rendesen táplálékhoz, mire meg hazaérek, olyan éhes vagyok, mint a farkas. Nem is a mennyiségre, hanem az ízre van szükségem. Mi az a Bio-Slim? Segít rajtam?
Azzal lelkesítem magam, hogy most már sokáig világos van, mehetek futni estefelé.
Kanbéka, neked külön kitartást, erősítsük egymást, jó???

Kanbéka Creative Commons License 2003.03.31 0 0 4594
Nem vagy egyedül... én is két hete nézem a mérleget hiába, pedig zöldséget eszem, tornázom, és mégis... Bár az a két hónap már tényleg hervasztó:-(( Kitartás!:)
Előzmény: edeskicsilany (4593)
edeskicsilany Creative Commons License 2003.03.31 0 0 4593
Hello!

Köszi a visszajelzést. Kitartani próbálok, mert én is úgy érzem, hogy ez így lesz jó, de már több, mint két hónapja semmi változás. :( Lassan kezdek elkeseredni...

Egyébként az 1200-1400-et próbálom becélozni, de ez ezzel a hibahatárral sikerül. :)

Arra is figyelek, hogy _mi_ ez, van benne sok zöldség-gyümi is, főzelék, ilyesmik.

Talán szakértőt kellene igénybe vennem, nem tudom... Elég spontánul szoktam egyébként is élni, úgyhogy ezeket az előre megírt menüket nem igazán szoktam tudni tartani...

Dehát majd csak lesz valahogy. Egyszer muszáj megindulnia. Nem lehetetlen, 3 éve is sikerült már, akkor most is fog, csak nem tudom, miért várat ennyit. :)

ÉKL

Kanbéka Creative Commons License 2003.03.31 0 0 4592
Valószínűleg az 1900 kalória nem stimmel:-(( Én ugyan nem vagyok szakértő, de az egy kicsit sok, nem? Próbáld stabilan olyan 1000 körül tartani.
Előzmény: edeskicsilany (4590)
Törölt nick Creative Commons License 2003.03.31 0 0 4591
szia!

lassan indul el, ne hagyd magad elkeseriteni, jól hangzik amit csinálsz :)
csak a kalóriára inkább úgy figyelj, hogy milyen minőségű amit beviszel nem pedig hogy mennyit ér.

kitartás!

2i

Előzmény: edeskicsilany (4590)
edeskicsilany Creative Commons License 2003.03.31 0 0 4590
Helló!

Hát egy hete szedem ezt a Bio-Slimet, napi 1-2-t, változó. Vas. reggeltől vas. reggelig a változás +10dkg.
Kalória: 900-1900
Mozgás: 4x40 gyaloglás, közepes fokozaton, 1x70 interval, 2x50 torna

Vmi itt nem stimmel azt hiszem... :(

ÉKL

Előzmény: edeskicsilany (4586)
H_G Creative Commons License 2003.03.26 0 0 4589
És persze az is lehet, h. túl laza ütemben gyalogolsz. A gyaloglás állítólag majdnem annyira jó zsírégető, mint a futás, de ahhoz tempósan kell csinálni. Ha tudsz költeni a karcsúságra, leghasznosabb befektetés talán 1 pulzusmérős óra lenne! (Vigyázat, csak a mellpántos rendszerűek komolyak.) A fitnesszbérlet SZVSZ pénzkidobás, az ottani felszerelésekből egyedül a szobabicikli igazán hasznos a fogyáshoz, az meg minek ilyen szép időben...
Előzmény: H_G (4587)
H_G Creative Commons License 2003.03.26 0 0 4588
"egyébként nem túl drága"

Az ugye 2 heti adag?

H_G Creative Commons License 2003.03.26 0 0 4587
"Csak sajnos semmi nem változik annak ellenére, hogy heti min. 4x30 percet gyaloglok"

Lehet, h. az túl rövid! Az okosok már többször leírták, én meg elfelejtettem, de van vmi magyarázat arra, h. miért kell 1-1 alkalommal legalább 3/4 órát mozogni - nem kerülsz ui. azonnal a zsírégető tartományba.

edeskicsilany Creative Commons License 2003.03.26 0 0 4586
Köszi.
Egyébként nem akarok semmit "megúszni" ezekkel a dolgokkal, élvezem a mozgást és kellemes meglepetés, hogy mennyi minden belefér akár 1000 KCal-ba is.
Csak sajnos semmi nem változik annak ellenére, hogy heti min. 4x30 percet gyaloglok, 1x tornázom, és próbálok minél többet egyébként is mozogni, még ha az csak 5 perc is, akkor is. Gyakran jógázom is, a kalóriákat számlálva elég szélsőséges értékek között ingadozom ugyan, de az utóbii hónapban sikerült 800-1800 között tartani. Előtte inkább 2000 környékén volt... Mindez 2 hónapja, és tényleg semmi eredménye. Se belsőleg, se külsőleg. Na jó, belsőleg talán annyi, hogy örülök, hogy legalább ennyit teszek magamért.
Úgyhogy szeretnék végre eredményeket látni, hogy nagyobb lendülettel vethessem magam a mozgásba. Hiszen pl. fitness-terembe 82 kg-san nincs erőm elmenni... Régebben jártam, de minden alkalommal teljesen magam alatt lettem utána...
Most megvettem a Bio-Slimet végül (egyébként nem túl drága, 2500 körül van a gyógyszertárban), kiváncsi vagyok, mi lesz...
Üdv: ÉKL
Előzmény: H_G (4582)
rézgálic Creative Commons License 2003.03.25 0 0 4585
Ő nagyon dicsérte, én meg nem tudom ér-e valamit. Ez a cég árulja fogyókúrás célra 3*20dkg müzli, 3*60g instant valami és 30db kapszula kell 30 napra, ezt kell vacsorázni.
Biztos ami biztos én inkább futok minden nap mert igen csúnya a túlsúlyos outis "versenyző". Azért tényleg érdekelt volna másnak a tapasztalata is.
Előzmény: H_G (4584)
H_G Creative Commons License 2003.03.25 0 0 4584
Valaki alighanem nagyon hiszékenynek néz valakit...

Előzmény: rézgálic (4583)
rézgálic Creative Commons License 2003.03.25 0 0 4583
Egy ismerősöm a HÉBÉ müzli csodálatos zsírégető hatását ecsetelte ma. Ő egyébként rendszeresen sportol, versenyre jár és egy ilyen télvégén a rárakodott plusz kilókat tüntette el sporttal és ezzel a táplálékkiegészítővel. Egyébként egy magas vékony srác, és szerinte ilyen jó hatású szert még nem látott. Esetleg hallott már valaki erről a dologról? Van többféle müzli, kapszulás készítmény és olaj, mind homoktövis hatóanyagát tartalmazza.
H_G Creative Commons License 2003.03.25 0 0 4582
Uazokat az anyagokat jóval olcsóbban is megkaphatod - a Pharma Nord szemlátomást sokat költ reklámra, csomagolásra stb. és azt mind veled fizettetnék meg.

Rostot eleve nem érdemes tablettában szedni, mert elegendőt vehetsz magadhoz nem túl kalóriadús élelmiszerekkel - egyél pl. grapefruitot, zabkorpás kefírt stb. A Q10 koenzimről megoszlanak a vélemények, azt is olvastam már, h. hasznos és azt is, h. nagy kamu az egész.

A króm és az L-karnitin az, amit érdemes lehet szedni (csak nem föltétlenül a Pharma Nord kiszerelésében), mert tényleg kellenek a szervezet energia-gazdálkodásához és a normális, kiegyensúlyozott étrend ugyan elegendőt tartalmaz belőlük, de a diétás valszeg nem - fogyózók nem nagyon esznek pl. marhahúst, ami az L-karnitin első számú természetes forrása. Ezek nem agresszíven fogyasztó szerek, nem "mentenek meg" a mozgástól és némi koplalástól, viszont tudtommal nem is kockázatos a szedésük (testépítők nagyságrendekkel többet is beszednek, mint amennyi a "diétás" kapszulákban van).

Egyébként ha szoktál edzés közben izotóniás italokat inni, az L-karnitinhez azzal is hozzájuthatsz; a Vitalade-ben van annyi, amennyi valszeg elegendő.

Előzmény: edeskicsilany (4580)
Törölt nick Creative Commons License 2003.03.25 0 0 4581
nekem nincs ilyen tapasztalatom de valaki majd fog segiteni biztos.
Előzmény: edeskicsilany (4580)
edeskicsilany Creative Commons License 2003.03.25 0 0 4580
Hello!

Már rég nem írtam ide, nem volt alkalmam túl sokszor internet-közelben ilyenekkel foglalkozni, de talán most már néha tudok rá időt szakítani. :)

Szóval ha már itt bogyókról van szó, mint tudtok a Pharma Nod termékeiről? Most olvastam róluk, króm, rost, Q10, karnitin bogyói vannak. Van vkinek tapasztalata erről?

Nem szeretnék mindenféle vackot bevenni, gyógyszert sem szedek soha, de ha segít ledobnom pár kilót, és nem veszélyes, akkor kipróbálnám.

Köszi,
ÉKL

Robzon Creative Commons License 2003.03.22 0 0 4579
H_G!
Megegyszer leirom, hogy a föproblema nem a mellekhatäsokban van, hanem abban ha valaki valamilyen szertöl värja a fogyäst, es nem az eletmodvältästol. Az efedrintöl amugy valszeg nem sok baja lesz, azt a valoszinütlen esetet rizikozza, hogy - elöre nem felbecsülhetö modon, tehät nem kell hozzäszivbetegnek lenni - nincs szerencseje egyszercsak rängatozni kezd a szive (fibrilläcio) es ettöl szokäs meghalni. Ha valaki rendszeresen szedi ezeket a dolgokat akkor pär het alatt hozzäszokik a szervezete, es mär nem kell felnie a szivproblemäktol, meg a pörgestöl. Egyszerüen egy idö utän nem törtenik semmi azon tul, hogy mergezi magät, a szervezet egyszerüen hozzäällitja magät.
Előzmény: H_G (4574)
kambekk Creative Commons License 2003.03.22 0 0 4578
Üdv Robzon!
Igen, csak vicceltem. Legközelebb teszek :) jelet.
Az utóbbi hozzáértő hozzászólásod teljesen korrekt és érhető volt. Értelek én, és egyet is értek, csak a hangnem. No ennyit rólam. Téma leküzdve.

üdv

Előzmény: Robzon (4571)
*Jázmin Creative Commons License 2003.03.21 0 0 4577
Mi az hogy már én is kezdem? Aki olyan marha, hogy azért szed veszélyes szereket, mert valaki beszólt neki ezek ellenében, azon nem lehet segiteni.
Előzmény: H_G (4576)
H_G Creative Commons License 2003.03.21 0 0 4576
Már Te is kezded? :( Egy csomó rossz ötletről le lehet ám beszélni az embereket észérvekkel!
Előzmény: *Jázmin (4575)
*Jázmin Creative Commons License 2003.03.21 0 0 4575
Hát aki annyira hülye, hogy ezt megcsinálja, azon úgyse lehetne segiteni. :)
Előzmény: H_G (4574)
H_G Creative Commons License 2003.03.21 0 0 4574
Aha! Nem láttam szmájlit és ilyen beszólásokért már tényleg volt, hogy eltiltottak embereket kisebb-nagyobb időre. De nem ez a fő baj velük, hanem h. nem hatékonyak - akinek sikerült belegyalogolnod az önérzetébe, az most megmakacsolja magát jól és csak azért is addig eszi az efedrint, amíg ki nem lyukad a szíve. (Nagyon remélem, túlzok!)

Előzmény: Robzon (4573)
Robzon Creative Commons License 2003.03.21 0 0 4573
{nem vagy humorodnäl, az eltiltäs csak vicc volt. Tudod, hehe, meg ilyenek.}

A matrica tema: egy badyboltos haverom (aki fullra forgalmaz minden olyat pult fölött amit igazsäg szerint pult alatt kellene) mondta az ellenörzest vegzö KERMI vagy milyen alakalmazottrol, hogy "tiz rugoert meg le is szo..."-rakoztatja. Hät käbe ennyire komoly. Amugy tenyleg nehez egy gyärtot/nevet tartalmazo lista alapjän beazonositani a termekeket. Ezert inkäbb meg se probäljäk. Az efedrin tabletta biztos hogy receptköteles. Nem tudom mennyi van az orrcseppben de azt gondolom az egeszet kiihatod egyszerre, käbe. A bogyokban 20-30mg van /tabletta. De nem is az a baj, hogy micsoda szörnyü szert szed be az ember, hanem hogy szertöl värja fogyäst, nem pedig az elhizäshoz vezetö eletmodjänak a megvältoztatäsästol. Ezt kellene megerteni.

H_G Creative Commons License 2003.03.21 0 0 4572
Hogy vagy Te eltiltva, Robzon, hogy mégiscsak hozzá tudsz szólni? Persze gondnak nem gond SZVSZ, amíg meg tudsz maradni a civilizált modornál.

"Ma magyarorszägon olyan igazolo matricät tesznek a nagykerek a termekeikre amilyet csak akarsz, tök mindegy mi van a dobozban."

Ez durva, ha tényleg így van!

"de abban biztos lehetsz, hogy receptköteles összetevöt tartalmazo szert nem lehet szabadon forgalmazni, ez gondolom logikusnak tünik neked is."

Az efedrin receptköteles? Orrcseppekben biztosan nem! (A koffein és szalicilsav még annyira sem.) Persze ettől még nekem sem tűnik jó ötletnek ilyen koktélt szedni...

Előzmény: Robzon (4571)
Robzon Creative Commons License 2003.03.21 0 0 4571
Nem nekem szolt, de lenne 1 +jegyzesem ha nem gond. Ma magyarorszägon olyan igazolo matricät tesznek a nagykerek a termekeikre amilyet csak akarsz, tök mindegy mi van a dobozban. Ebböl sajnos nem lehet kindulni, de abban biztos lehetsz, hogy receptköteles összetevöt tartalmazo szert nem lehet szabadon forgalmazni, ez gondolom logikusnak tünik neked is. Nem csak az egeszsegkockäztatäsrol van szo, az majdnem a legkevesebb. Ha a kerdest ugy lehetne feltenni, hogy a köver ember mivel kockäztat jobban a köverseggel, vagy a fogyasztoszer-mellekhatäsokkal, akkor erdemes lenne megfontoläs tärgyävä tenni a gyogyszeres "segitseg"-et. De ez igy fals. A kerdest ugy kell feltenni, hogy ez az az ut ami valoban elvisz az eletmodvältäshoz, az egeszseges eletvitelhez? A välasz pedig egy hangos hatärozott NEM. Van egy csomo hatäsos pszichoaktiv (ehsegerzet csökkentö + elenkitö) gyogyszer, zsir felszivodäs gätlo gyogyszer, meg alapanyagcserenövelö gyogyszer de egyiktöl sem varäzsolodik a päciens magäval szemben felelösseget erzö, az erteket a mertekletessegben megtalälo, felnöttkent gondolkodo emberre. A gond sajnos a beällitottsägban, az akaratgyengesegben van, es erre nincs gyogyszer. Az van, hogy össze kell kapni magunkat, meg kell tanulni a megtanulandokat, es neki kell lätni egy megtervezett fokozatos eletmodvältäsnak. Az egeszseges eletmodba pedig a gyogyszer szedes nem tartozik bele. Az akinek sikerülne gyogyszerrel lefogynia, menthetetlenül visszahizik majd, ha abbahagyja a gyogyszeszedest. Räadäsul minel sikeresebb volt a gyogyszereskura annäl inkäbb meggyengiti a sajät erejebe vetett hitet. Ez ervenyes persze bärmire ahol külsö segitseggel törtenik a fogyäs. Ennek a dolognak belülröl kell jönnie, különben hosszutävon kudarcra van itelve. Fura, hogy ezt nem lätjätok.
Előzmény: H_G (4570)
H_G Creative Commons License 2003.03.20 0 0 4570
Kedves Triumphator!

Most, a gyalázkodás-szünetben tényleg elmesélhetnéd, mi is van ezzel a szerrel. Milyen helyen vetted, van-e a dobozon vmi jele annak, hogy bevizsgálta az iletékes hatóság? Mert tény, h. picit gyanúsan hangzik és ha jó (lehet) is karcsúnak lenni, azért nem annyira fontos az egész, h. az egészségedet kockáztasd miatta.

Előzmény: Triumphator (4562)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!