Keresés

Részletes keresés

paulinamartinez Creative Commons License 2002.01.13 0 0 7056
egyet csak. és tizenkettő az a tíz :(
Előzmény: Libertine (7055)
Libertine Creative Commons License 2002.01.13 0 0 7055
Paucica, hány szakot végzel egyszerre? :-)) Ahogy számolom, vagy tíz vizsgád lehet?!

a libertine

Előzmény: paulinamartinez (7053)
Shalina Creative Commons License 2002.01.13 0 0 7054
Véget ért a bulim. :)))

Shal. Stepped.Back.in.Time

Előzmény: Libertine (7052)
paulinamartinez Creative Commons License 2002.01.12 0 0 7053
de jó egyeseknek :PPPPP

nekem még mindig van négy vizsgám hátra :((
illetve remélem négy, és nem kell még uv-znem is majd!

Előzmény: Libertine (7052)
Libertine Creative Commons License 2002.01.12 0 0 7052
BUÉK!

VÉGET ÉRT A VIZSGAIDŐSZAKOM!!! :-)))

a libertine

Előzmény: paulinamartinez (7051)
paulinamartinez Creative Commons License 2002.01.01 0 0 7051
BOLDOG ÚJ ÉVET!!!!!!!!
Shalina Creative Commons License 2001.12.28 0 0 7050
Röhögsz, ahelyett, hogy tanulnál??

Én most nem röhögök annyira, mert épp indulnék a világ másik felére, szakad a hó, és lerohadt a kocsi. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Euroweb egy rakás ****, ezek nevezik magukat szolgáltatónak? Grrrr2

Datanetben meg már most csalódtam, még nem is vagyok ügyfél, de úgy tűnik, nem is akarják, hogy legyek, aszongyák, fizessek elő még most decemberben rögtön de azonnal, ám az ügyfélszolgálat 2 napja nem hajlandó felvenni a telefont. Pedig van ott valaki, az tuti, elárulták magukat. Grrrrrrrr3

Na megyek enni. :)

Shal

Előzmény: paulinamartinez (7049)
paulinamartinez Creative Commons License 2001.12.28 0 0 7049
sziasztok!

tartok egy kis élménybeszámolót, mert az elmúlt egy órában igen jól szórakoztam :)

először is, ha valaki látná dr. mustafa-t, az adja át nekem szívéjes üdvözletemet, és ha lehet ölje meg a nevemben :)
nem lettem rasszista, félreértések elkerülése végett, de annak, aki annyira unalmas könyvet képes írni, mint ő, bűnhődnie kell! pláne, hogy még azt is akarja, hogy megtanuljam.
mindenesetre szórakoztató fejtörő néhány kissé magyartalanra sikeredett mondata :)

tanulás közben háttérzajnak bekapcsoltam a tv-t. na, hát azon még jobban szórakoztam. épp mónika show ment. téma: péntek este vadászni indulok. iq-snál iq-sabb emberek jöttek mentek, de az operatőr az istencsászár volt. bejön egy 19 éves, magát komolynak mondó, de azért az egyéjszakás kalandokat sem megvető srác, öltöny-fehér ing-nyakkendő. kamera végig vette a fejétől a lábáig a gyereket, és fél percre megállt az öltönynadrág alól kivillanó fehér flotírzoknin :DD
aztán jött a következő vendég: DICK (45), bevonult a the wall-ra, ritmusra lépett, és aztán büszkén mesélte, hogy együtt volt a szigeten a lányával, és neki is azt javasolja, hogy ne akarja magát lekötni, inkább futó kapcsolatai legyenek. illik rá a neve :)))))))
ezután jött a találkozások sztármagazni, kozsó (broáf) és újdonsült üstökösei, akik közül sophie fázós cicijei tetszettek leginkább a kamerásnak, mert azt mutatták vagy fél percig :) aztán azt is végignézhettem, hogy hogy okádja nyakon kautzky armandod a gyereke.

és barátok közt ma még nem is volt! :D

csók,
paulina.happy :)

ui: elnézést, ha így elmesélve nem is viccesek ezek, ezt tényleg látni kellett. mindenesetre én már egy órája röhögök :)

Libertine Creative Commons License 2001.12.27 0 0 7048
Köszönöm a szép képeslapot, Paucica! :-)

a libertine

Előzmény: paulinamartinez (7047)
paulinamartinez Creative Commons License 2001.12.26 0 0 7047
na, jelentem, mind befaltam, nagyon fincsit volt! szórakoztatóbb volt így a mrs. doubtfire :)))))
Előzmény: paulinamartinez (7046)
paulinamartinez Creative Commons License 2001.12.26 0 0 7046
elmentem málnát enni :_)
majd jövök!

puszi

paulinamartinez Creative Commons License 2001.12.25 0 0 7045
Boldog karácsonyt!!
Libertine Creative Commons License 2001.12.24 0 0 7044
Köszönöm a szép üdvözlőlapot (Garfield)!

a libertine

Előzmény: Shalina (7043)
Shalina Creative Commons License 2001.12.24 0 0 7043

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n] Boldog karácsonyt, kedveseim! :)

Shal

Libertine Creative Commons License 2001.12.23 0 0 7042
Mindekinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok!

a libertine

(azért tanulni nem annyira kellemes, eléggé unom, dehát ilyenkor van a vizsgaidőszak)

Tchern0 Creative Commons License 2001.12.19 0 0 7041
Udv
3-mas lettem hiradastechnikabol,ughogy 14-19 kocsmaba voltam, de igy is irok ide:).
Shalt mar megbuntettem, mert rossz hiremet keltette: Eloben kommentaltam neki Anettkat:))

Paut nem bantom mert o tanulgat mostansag.

Bye

Tcherno aki jozanodik

Előzmény: Shalina (7036)
Libertine Creative Commons License 2001.12.19 0 0 7040
fel is kellett dísziteni...meghát olyan kicsik ezek a panel lakások :)

a libertine

Előzmény: Shalina (7039)
Shalina Creative Commons License 2001.12.17 0 0 7039
Libi, ki mondta, hogy ülj bele? :D

Shal

Előzmény: Libertine (7038)
Libertine Creative Commons License 2001.12.17 0 0 7038
Élveztük :) Én pénteken vizsgázom, lelkileg kezdem nehezen viselni. Ja, tegnap vettünk fenyőfát. Nagyon jó illata van, viszont szúr :)

a libertine

Előzmény: paulinamartinez (7033)
Shalina Creative Commons License 2001.12.15 0 0 7037
Vajh megtudjuk valaha is, hogy milyen volt a HP movie?

Shal.kíváncsi

Shalina Creative Commons License 2001.12.13 0 0 7036
Két sonka és egy sajt közt gratula. :)

Most ilyeneket kell írni? Mert akkor elmondom, hogy hétvégén parti volt, tegnap colorhouse, ma társasági összejövetel, és közben dolgozom is ezerrel, illetve nem közben, hanem előtte meg utána. De legalább hagyom paut tanulni, lám, nem is bukott meg. :)

Tcherno jó híre meg hol van már...

Shal

paulinamartinez Creative Commons License 2001.12.12 0 0 7035
most azért, mert elrontottam a jóhíred? :(
olyan vagy mint lóri! :)))

:PP

Előzmény: Tchern0 (7034)
Tchern0 Creative Commons License 2001.12.12 0 0 7034
Udv

Friss hir:
nem a bufesek voltak:P

Tcherno
u.i. a romlott szaloncukor pedig igenis fincsi..

paulinamartinez Creative Commons License 2001.12.12 0 0 7033
na, már túl vagyok kettőn. (gy.k. vizsgán)

szóval magam sem tudom még teljesen felfogni, de azt hiszem, nem fogok megbukni! :)))
pedig politológiára, vagy nem tom mi a neve, már az esélytelenek nyugalmával mentem be reggel, mikor elémrakta a feladatokat a néni, és azon vettem észre magam, hogy meg tudom csinálni! :)
mondjuk mázli volt, mert a másik csoportnak 100szor nehezebb volt, de hát néha nekem is lehet mázlim, nem? :)

aztán lenyomtam egy hamburgert.

és próbálkoztam, hogy a következő vizsgára is elolvasok legalább pár sort az anyagból, legalább fogalmam legyen már róla :) de két oldal után feladtam, szerencsére, mert igazából vicces volt a teszt. tétje 0, és különben is a tavalyi volt, mert csak átvolt húzva a tetején az évszám és föléírva a mostani, és úgy lefénymásolva, szal a mukibácsi is jó sokat foglalkozott vele :))) ráadásul! egy kérdés volt csak abból, amit el kellett volna olvasni...hát nem azon a két oldalon volt?! :))))

na, aztán mentünk megint büfébe hamikázni, de nem volt már semmi meleg kaja, csak nyomorult szimpla szendvicsek!!
meg egy pizza. amit megettünk hárman, és azóta is hasgörcsöm van, úgyhogyha elhaláloznék, akkor lécci jelentsétek fel a büféseket! :))
aztán hitegettek, hogy egy óra múlva lehet, hogy lesz melegszenya. vártunk, aztán mondák, hogy nem lesz már, mert nincs kifli.
na, ekkor bevetettem paulinás csáberőmet, és rávettem a szatír büfések egyikét, hogy külön, csak az én kedvemért rakjon sajtot egy sonkásszenyába, és csináljon nekem melegszenyát belőle :) fincsibb volt, mint az eredeti!
közben a másik szatírral azon vitatkoztunk, hogy szabad e nekik lejárt szavatosságú csokit árulni olcsóbban, és szerinte igen, mert a szavatosság lejárta nem jelenti, hogy romlott...hát mindenesetre én nem fogok venni :) amúgy is béna epres milkyway, amit nem szeretek.
ja igen, még a kajás veszekedések közepette, hogy miért nincs semmi, felajánlottak mindent, de nekem semmi sem tetszett, úgyhogy a büfések közösen megállapították, hogy milyen válogatós vagyok. a többiek meg helyeseltek :( pedig nem is, igaz? :))

remélem élveztétek büfés-vizsgás élménybeszámolóm :))

pusz,
pau

paulinamartinez Creative Commons License 2001.12.11 0 0 7032
hát ez tényleg reccs volt
Előzmény: Libertine (7031)
Libertine Creative Commons License 2001.12.10 0 0 7031
3 vizsgaidőszakod van? reccs...

a libertine

Előzmény: paulinamartinez (7029)
Shalina Creative Commons License 2001.12.09 0 0 7030
Na jó, akkor jószívűen lemondok róla, hogy nálam is vizsgáznotok kelljen. De azért a házidolgozatokat idebiggyeszthetnétek, ha már az óráimra nem jártok rendesen!

Shal

Előzmény: paulinamartinez (7029)
paulinamartinez Creative Commons License 2001.12.07 0 0 7029
lóf*szt. nekem jövő héten három van.
Előzmény: Libertine (7028)
Libertine Creative Commons License 2001.12.07 0 0 7028
Csak dec 21-én kezdődik a vizsgaidőszak...

a libertine

Előzmény: Shalina (7027)
Shalina Creative Commons License 2001.12.07 0 0 7027
Már megint saját magam után kell írnom?
Mindenki hozza ki az ellenőrzőjét!

Shal

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!