Én most nem röhögök annyira, mert épp indulnék a világ másik felére, szakad a hó, és lerohadt a kocsi. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Euroweb egy rakás ****, ezek nevezik magukat szolgáltatónak? Grrrr2
Datanetben meg már most csalódtam, még nem is vagyok ügyfél, de úgy tűnik, nem is akarják, hogy legyek, aszongyák, fizessek elő még most decemberben rögtön de azonnal, ám az ügyfélszolgálat 2 napja nem hajlandó felvenni a telefont. Pedig van ott valaki, az tuti, elárulták magukat. Grrrrrrrr3
tartok egy kis élménybeszámolót, mert az elmúlt egy órában igen jól szórakoztam :)
először is, ha valaki látná dr. mustafa-t, az adja át nekem szívéjes üdvözletemet, és ha lehet ölje meg a nevemben :)
nem lettem rasszista, félreértések elkerülése végett, de annak, aki annyira unalmas könyvet képes írni, mint ő, bűnhődnie kell! pláne, hogy még azt is akarja, hogy megtanuljam.
mindenesetre szórakoztató fejtörő néhány kissé magyartalanra sikeredett mondata :)
tanulás közben háttérzajnak bekapcsoltam a tv-t. na, hát azon még jobban szórakoztam. épp mónika show ment. téma: péntek este vadászni indulok. iq-snál iq-sabb emberek jöttek mentek, de az operatőr az istencsászár volt. bejön egy 19 éves, magát komolynak mondó, de azért az egyéjszakás kalandokat sem megvető srác, öltöny-fehér ing-nyakkendő. kamera végig vette a fejétől a lábáig a gyereket, és fél percre megállt az öltönynadrág alól kivillanó fehér flotírzoknin :DD
aztán jött a következő vendég: DICK (45), bevonult a the wall-ra, ritmusra lépett, és aztán büszkén mesélte, hogy együtt volt a szigeten a lányával, és neki is azt javasolja, hogy ne akarja magát lekötni, inkább futó kapcsolatai legyenek. illik rá a neve :)))))))
ezután jött a találkozások sztármagazni, kozsó (broáf) és újdonsült üstökösei, akik közül sophie fázós cicijei tetszettek leginkább a kamerásnak, mert azt mutatták vagy fél percig :) aztán azt is végignézhettem, hogy hogy okádja nyakon kautzky armandod a gyereke.
és barátok közt ma még nem is volt! :D
csók,
paulina.happy :)
ui: elnézést, ha így elmesélve nem is viccesek ezek, ezt tényleg látni kellett. mindenesetre én már egy órája röhögök :)
Udv
3-mas lettem hiradastechnikabol,ughogy 14-19 kocsmaba voltam, de igy is irok ide:).
Shalt mar megbuntettem, mert rossz hiremet keltette: Eloben kommentaltam neki Anettkat:))
Most ilyeneket kell írni? Mert akkor elmondom, hogy hétvégén parti volt, tegnap colorhouse, ma társasági összejövetel, és közben dolgozom is ezerrel, illetve nem közben, hanem előtte meg utána. De legalább hagyom paut tanulni, lám, nem is bukott meg. :)
szóval magam sem tudom még teljesen felfogni, de azt hiszem, nem fogok megbukni! :)))
pedig politológiára, vagy nem tom mi a neve, már az esélytelenek nyugalmával mentem be reggel, mikor elémrakta a feladatokat a néni, és azon vettem észre magam, hogy meg tudom csinálni! :)
mondjuk mázli volt, mert a másik csoportnak 100szor nehezebb volt, de hát néha nekem is lehet mázlim, nem? :)
aztán lenyomtam egy hamburgert.
és próbálkoztam, hogy a következő vizsgára is elolvasok legalább pár sort az anyagból, legalább fogalmam legyen már róla :) de két oldal után feladtam, szerencsére, mert igazából vicces volt a teszt. tétje 0, és különben is a tavalyi volt, mert csak átvolt húzva a tetején az évszám és föléírva a mostani, és úgy lefénymásolva, szal a mukibácsi is jó sokat foglalkozott vele :))) ráadásul! egy kérdés volt csak abból, amit el kellett volna olvasni...hát nem azon a két oldalon volt?! :))))
na, aztán mentünk megint büfébe hamikázni, de nem volt már semmi meleg kaja, csak nyomorult szimpla szendvicsek!!
meg egy pizza. amit megettünk hárman, és azóta is hasgörcsöm van, úgyhogyha elhaláloznék, akkor lécci jelentsétek fel a büféseket! :))
aztán hitegettek, hogy egy óra múlva lehet, hogy lesz melegszenya. vártunk, aztán mondák, hogy nem lesz már, mert nincs kifli.
na, ekkor bevetettem paulinás csáberőmet, és rávettem a szatír büfések egyikét, hogy külön, csak az én kedvemért rakjon sajtot egy sonkásszenyába, és csináljon nekem melegszenyát belőle :) fincsibb volt, mint az eredeti!
közben a másik szatírral azon vitatkoztunk, hogy szabad e nekik lejárt szavatosságú csokit árulni olcsóbban, és szerinte igen, mert a szavatosság lejárta nem jelenti, hogy romlott...hát mindenesetre én nem fogok venni :) amúgy is béna epres milkyway, amit nem szeretek.
ja igen, még a kajás veszekedések közepette, hogy miért nincs semmi, felajánlottak mindent, de nekem semmi sem tetszett, úgyhogy a büfések közösen megállapították, hogy milyen válogatós vagyok. a többiek meg helyeseltek :( pedig nem is, igaz? :))
Na jó, akkor jószívűen lemondok róla, hogy nálam is vizsgáznotok kelljen. De azért a házidolgozatokat idebiggyeszthetnétek, ha már az óráimra nem jártok rendesen!