Ebben te biztos vagy? 98-as Cinema és PS2? Akkortájt valóban volt egy X-aktás játék, PC-re és PSX-re is elkészült, én magam is végigjátszottam. A story szerint Mulder eltűnik, kirendelnek egy ügynököt Scully mellé, és meg kell találni. Nem a szokványos rajzos gyaloglós, hanem fotók és filmek. Dolgokra rá lehet nézni, megfogni, emberekkel beszélgetni. Remekül el lehet akadni benne, mert ha valamit nem nézel meg és továbbmész, akkor tovább nem jutsz, de vissza sem. Ha sikerül hozzájutni valahol, érdemes végigjátszani.
Sok észre vall, hogy így adják. Kezd idegesíteni, mert megkavart már a folytatás. Pár hónapja volt egy rész, ami két részes volt. Leadták az első felét, tökre vártam másnap a folytatást, erre egy teljsen oda nem illő rész jött. Aztán rá egy hónapra, vagy többre hirtetlen adták ezt a másik felet. Még szerencse, hogy nagyjából emlékeztem, hogy mi volt az elején. De már egyre több az ilyen kavarás. :-(((
Máshogy is lehet valaki független, h nem a saját érdekei vezetik? :)
Nagyon keveset tudni róla, pl. hogy az egyes szervezetekkel mi a kapcsolata. Kezdetben a cigis embere, de most kideerült, hogy az orosz titkosszolgálathoz is köze van, lehet, hogy már amerikába is ők küldték? De a kérdések csak folyamatosan gyűlnek, ahogy halad előre a történet.
igen, ezek már voltak, de azért ismétlik meg őket, mert kitudja miért a 2. sorozat után anno a 4. jött (a mostani) majd bepótolták a 3.-at és most sorban jön a 4.
Most olvastam egy 98-as Cinemában, hogy van Ps2re XAktás játék, és állítólag nagyon jó. Nem tud itt róla valaki valamit? Szeretném megszerezni, és Mulderrel meg Scullyval kergetni a kis űrlényeket. :-)))
Ez a béna Viasat már megint keveri a részeket. Amik most mennek, azokat kb. 2-3 hónapja is láttam. Mikor fogom én látni azt a csókot? Két év múlva? :-))))
Krycek valóban független, de csak azért, mert kizárólag a saját érdekei vezérlik. Ez jól kitűnik a mostani Tunguzkában is. Szépen elvezeti Muldert Ororszországba (hátha olyan információk birtokába jut, amit felhasználhat később saját céljaira). De amint elkapják őket egyből csak a saját érdekeiért küzd.
Nem véletlenül adott fülest az elején, nyilván önös érdekeit tartotta szem előtt.
A harmadik a 6. év Triangle-ben ha jól tudom. Egy hajón játszódik, Mulder visszakeveredik az időben, és Scully nem Scully. És volt egy, amelyiket kivágtak a Memento Mori végéből.
mert ugye hétköznap a 4. évad részei mennek, míg vasárnap a 8-9. évad. Terhes a 7 sorozat végén lesz.
Krycek egy érdekes figura, gyakorlatilag független, hol itt, hol ott tesz keresztbe. A mozgató rugói ismeretlenek.
A vírus elvileg egy idegen eredetű anyag, ez maga a földönkívüli. Mikor belemászik valakibe, akkor átveszi az irányítását.
Az ellenszer meg arra kell, hogy ha jön a földönkívüli támadás, és mindenkibe ilyen vírus kerül, akkor semlegesíteni lehessen. És pont ezért kell embereken tesztelni.
Azt olvastam, hogy az a csók, ami Mulder és Scully között lemegy a nyolcadik évad utolsó epizódjának legvégén, a sorozatban a harmadik. Mikor volt a másik kettő?
Sajnos ezek a barmok össze-vissza adják, így ezekre én sem tudom a választ. Az egyik részben terhes, a másikban meg megvan a baba. ... Elég nehéz így követni az eseményeket...