Sziasztok. Olyan kérdésem lenne azokhoz akik wizz air géppel mentek Lisszabonba,hogy a visszafelé vezető járatra csak ott lehet a beszàllókártyát intézni. Hol kell, és hogyan? Köszönöm.
a Felfedezések emlékmuve + Jeromos-kolostor + Belém torony hármas belefér 1 nap alatt, ha mondjuk hétköznap megy az ember, nincs nagy sor, ill. a jegy is megvéve előre, hogy lehessen menni soron kívül?
Setúbal maga is megér egy napot. Ottan a Sierra de Arrábidá-ba viszont kocsi vagy Motor nélkül nem nagyon tudtok eljutni. Talán lehet most már Setúbálban bringát bérelni, akkor esetleg az is menne, de a hegyek magasak és az emelkedök kemények.
Viszont Setúbálból Troiába a komppal nem igen érdemes átmenni.
íetam, hogy melyik cégtől béreltem, drive on holidays, de megijedni egyiktől sem kell. magát a bérlést általában olcsöbb gyűjtőoldalakon keresztül végezni (autoeurope.eu, autoberlesonline.hu, stb.), de egyre többször adnak jó ajánlatot a bérbeadó cégek saját weboldalai is.
a blogomban találsz egy autóbérlési posztot, abban leírom, hogy mire kell figyelemmel lenni szerintem.
Olyan véleményetekre lenne szüksége, hogy Lisszabon és Sinta, Estoril és Cascais kivételével (mert ezek tuti leszenek), még mit javasolnátok megnézni ami csodás?
én pl azért nem válaszoltam, mert csak részben tudok, de akkor mondom; Sintráig simán elmész a Lisszabon kártyával, nem kell kiegészítő jegy. Van busz Caborol vissza Sintrába, de fogalmam sincs, hogy a jeggyel mi a helyzet...
ellenben arról a sikeres 2012-es utadról sem írtál semmit utólag, pedig biztos akkor is voltak olyanok, amik tök jól jöttek volna az utánad érkezőknek...
így a befulladás helyett inkább arra gondolj, amit nádégető is ír, hogy hátha pont nem olvasta olyan, aki pontosan tudná a választ - viszont, te majd tudni fogod, és egy színes-szagos beszámoló társaságában majd te beírhatod ide miután hazaértél, hogy segítsd azokat, akik hozzád hasonlóan visszaolvasnak majd.