Jut eszembe. Egyrészt, Laci és Tamás nem a lemeznek fordítottak hátat, másrészt attól, hogy később kiszálltak a zenekarból, attól ez még az ereklye jellegét nem változtathatja meg az én véleményem szerint.
Ne sajnáld! Ha a zene tetszik, akkor nem őrizgeted hiába! Én legalábbis így vagyok vele.
És bár Vali, Bandi és Földesi Peti valószínűleg nem olvassák ezt a topicot, azért én a "hátuk mögött" megjegyezném, hogy a "lényegi" tagokezen a lemezen öten voltak!
A Nostradamus zenekar 2008-ban kiadta a Testament című lemezét. Laci és Tamás a lemez megjelenése után nem sokkal kilépett a zenekarból és új zenekart alapítottak. Laci a Drappsapkát, Tamás a Tompoxot. Ezek tények.
Örülök mind a két várható megjelenésnek. A magam részéről sokkal inkább érdekel, mint a Napoleon Boulevard DVD-je. Persze legjobban a Solaris-MűPa DVD-re vágyom, ha már itt a Solaris fórumon vagyunk.
Az előbb írta Robi az előzménybeli "Itt jön a szerelem" videóról a CABARET Facebook-os oldalán arra a kérdésre, hogy mikor és hol készült:
":)) A Ferencvárosi színházban forgattunk, mert idén őszre készül egy meglepetés Cabaret DVD. Ami titoknak indult, de valahogy kikeveredett a youtube-ra ez a munkakópia. Hát ennyi a történet. Izgatottan várjuk az őszt...."
És az a levél sem örömteli, melyet Robi, Attila és Laci írt a szétválás okairól...nem minden olyan kerek, mint ahogy elsőre látszik...sajnos! Csak a legmagasabb jelzővel tudom jellemezni a hozzáállásukat a témához! Számomra a SOLARIS és a NAPOLEON BOULEVARD az eredeti, a lemezeken felsorolt tagokból áll. Minden más...más! A dalok persze ugyan azok maradnak, de nekem fontos kiket látok a színpadon! Keserű a lelkem, mélységes űrt érzek...
Köszönöm a választ Tamás. Reméljük elülnek a hullámok és látunk egy szinpadon még bennetek együtt Solaris é Napoleon Boulevard-ként. És köszönjük a kitartásod és erődet a minőségi zene továbbitelére, hogy nem múlhat el...