Köszönjük, hogy felfedezted fórumunk reklámerejét. Kérjük, tevékenységed legalizálásáért az alábbi formon jelentkezz munkatársunknál forum.index.hu/reklamlink/
Mi végül kértünk beállítottat is, de az volt a kérésünk, hogy ezek után ne kelljen fotózással foglalkozzunk, és mi is pillanatokat kértünk. Szinte észre sem vettük a fotózást és jók lettek a képek. Egyéb plussz jó dolgaikat nem sorolom, mert mi is kértünk ajánlatot más fotósoktól és nagyon jó volt, h végül őt/őket választottu... http://www.vargacsabafoto.com/
Mindenképpen kérdezzétek meg mennyibe kerül a szertartás Balin, mert én úgy tudom, hogy 350-400.000 Ft. Ha beleszámolod az út költségeit, kb 10 nap kerül 300 000 Ft/fő, plusz költőpénz, lehet, hogy ugyanott lesztek, mintha itthon megtartanátok a lagzit.
Nehogy félreérts, nem lebeszélni akarlak, de szerintem így sem lesz sokkal olcsóbb.
Nekünk az egész esküvő költsége visszajött, sőt! Még félre is tudtunk tenni.
Szia!Majd tetszek fel képeket, de előbb az esküvőit akarom, az pedig még nincs nálam. Mikor Balin voltunk, három esküvőt is tartottak a szállodában, nagyon szép volt, de valami akkor is hiányzott. A násznép, a szülők, a barátok, mindenki akit szeretsz. Persze különbözőek vagyunk, nekem fontos volt, hogy mindenki ott legyen aki nekem fontos. Mondjuk nekem volt már egy anyakönyvvezető elött mondjuk ki az igent, semmi cécó esküvőm. Kellet a papír a lakásvásárláshoz. Nem biztos, hogy ezért, de 8 hónap múlva elváltunk.
Ha ti így szeretnétek, sok sikert és BALI álomszép! Mi a Grand Mirage-ban laktunk, és imádtuk minden percét.
sziasztok segítségre van szükségem. szeretnénk egy olyan fotóst találni, aki nem szokványos beállított képeket készitene, hanem inkább pillanatfelvételekkel lepne meg bennünket, vagy vicces képeket készítene. köszönöm előre is
Gratulálok nektek, és a képek engem is érdekelnek, főleg mert a mi nászutunk is oda lesz. Sőt, a helyzet jelen állása szerint az esküvőnk is - most mondok épp vissza mindent a 120 fős lagzira, mert beleszerettünk egy házba, amit mindenképp most meg kellett vennünk, így viszont már az 1,5-2 milliós esküvő határozott luxusnak tűnik... (abból lesznek az első felújítások :) Kicsit rossz érzés, de legalább az egyházit megtartjuk, utána zárt körű vacsi, este pedig buli a barátokkal. Vigasztalásul elhatároztuk, hogy Balin tartjuk a polgárit, most beszéltem a konzulátussal, aki elintéz nekünk mindent :)
Szerdán volam ruhapróbán. A ruhám szebb, mint ami az emlékezetemben élt!!! Igaz a gombostűkkel, mellyel bevették az oldalát bevetták, végigkarcolt, de nem baj, már lassan itt a nagy nap!
Igaz ciki volt, mikor a varrónőnél egy szál melltartóban álltam és épp csak rajtam volt a ruha, kézzel kellett még magamhoz fognom, és belépett egy srác... DE közölte, milyen csini vagyok! Az sem volt szívderítő érzés, mikor mondta a varrónő, hogy hízzak egy kicsit, mert nem tudja annyira leszűkíteni a ruhát, mint ami rám lenne jó, de ez van. kb. 2-3 kiló kellene, de már csak 5 hét, valami ötlet?
Köszönöm! Nem volt egyszerű nekem sem elérni az úticélt. A férjem (de fura :-) New York-ba akart menni mindenáron, de szerencsére én nyertem! ÁLOM volt csupa nagy betűvel!
A rendezvényszervezéshez amúgy is mindenki ért, pláne szakért és tudja a tutit. Ez az esküvőknél még hatványozottabb, amikor az ifjú menyasszonyon kívül még egy-két erős akarat is versenyzik, hogy mi és hogy legyen, netán ifjúkori álmait most akarja beteljesíteni.
Amúgy típusa válogatja, vannak az én "roppantöntudatosmenyasszonyvagyokéskigugliztammindentudnivalóténmindentjobbantudok" jellegű menyasszonyok, vannak a hulla határozatlanok, akiknek elképzelésük sincs, hogy mit szeretnének, az időhiányban szenvedők, a külföldön élők. Ez utóbbiak veszik szívesebben igénybe az esküvőszervezőt.
Majd egyszer megírom a memoárjaimat :), a wc-ben felejtett sógorról, az összeverekedő násznépről, az esküvőn helyből egymást megcsaló ifjú párról (igen, úgy), a nem egyszerűen becsiccsentett örömanyáról, a vidéki lagzin az ember szájába belevideózó videósról és társairól, a vőlegényről, aki a lagzi helyett inkább a bokszmeccset akarja nézni, na és az örök klasszikusokról, az anyukákról :)
Köszönöm a véleményt, egyáltalán nem gond ha Te ellene vagy az esküvőszervezőnek, tényleg őszinte gondolatokat szeretnék hallani/olvasni, nincs olyan, hogy rossz válasz!:) Azért fogtam bele a szervezés tanulásába, mert úgy gondolom, hogy egy menyasszonynak ilyenkor rengeteg mindenre kell figyelnie, jól jöhet egy szakértő aki tud segíteni...(persze ha nem túl öntudatosak:D ) És ráadásul ha ez még (ahogy írtad is) ingyen van, akkor én személy szerint biztos, hogy igénybe venném! De tényleg nagyon szépen köszönöm az írásod, várom a többi hozzászólást!:)
Kedves Mindenki! Osztálytalálkozóra béreltem székszoknyát, nagyon szép lett! Csak ajánlani tudom! Ha érdekel nézzétek meg a honlapjukat. Képeket is tudok küldeni a díszítésről!
Nehari, de én nem fogadnék az esküvőmre esküvői rendezvényszervezőt. Öntudatos ember vagyok, aki szereti, ha a kezében van az irányítás. Még egy egyszerű nagybevásárlást sem bízok másra.. Lehet, hogy ez nem jó, de én így vagyok nyugodt...
Szegény esküvőszervező fejét tuti letépném, ha valami nem úgy lenne életem egyik legszebb napján, ahogy mi terveztük el. Ha valami hibádzik, legalább tudom, hogy én voltam a ludas. No meg a másik nem szeretem a meglepiket, ezért biztosan fejét venném, ha valami váratlan dolog történne. Nálunk az a szokás, hogy a rendezvényszervező ingyen dolgozik, és már megvannak neki a helyi, hogy kinél csiltássa a csokrot a menyasszonynak, hol lesz a fogadás... És ő neki ezekből van bevétetle, mert százalékot kap. És mint tudjuk nem biztos, hogy az olcsóbb helyeken van bejártava.
No meg az rend.szervezőre is kell időt szánni, egyeztetésekre, konzultálásokra. Nem biztos, hogy sokkal kevesebb időbe telik általa az esküvő megszervezése. Igaz nem kell 100 helyre eljárni, monjuk a virágért, de lehet, hogy akinél a virágot csináltatja, annak nem olyan a stílusa, mint az enyém, és a frász kitör mikor meglátom a csokrot élőben, mertugye nem mindig az van, mint a képen.
No meg ruhapróbára nem tud nélkülem elmenni.
Ez csak az én véleményem, ezért ne kövezzetek meg...
Jaj szurkoljon mindenki, holnap államvizsgázom...
És már csak 6 hét az esküvőig... Olyan izgatott vagyok, no de nem az államvizsgával kapcsolatban...
Leendő esküvőszervező vagyok és szeretnék érdeklődni Tőletek, hogy mi a véleményetek erről?? Ti fogadnátok szervezőt az esküvőtökre? Minden véleményre kíváncsi vagyok!!! Előre is köszönöm a segítségeteket!
Fotókat még nem küldök, mert jövő héten megyek csak az albumot elhozni Keszthelyre. Szóval ami a lényeg: nagyon jól sikerült minden, jó volt az idő, napos, kellemes, de nem túl meleg (kb 25 C volt). A frizurám, sminkem nagyon szép volt a ruhámtól mindenki el volt ájulva! Amikor a kastély pakben fotóztak minket, odajöttek páran, hogy gratuláljanak a választáshoz, mert ilyen gyönyörűt még nem láttak. A vendégek anyu kempingjében voltak elszállásolva az apartmanokban. Onnan a kastélyhoz egy városnéző kisvonat vitte őket ami fel volt díszítve. A szertartás szép volt nagyon, utána még fényképeszkedtünk, és mentünk a szállodába ahol a vacsora volt. Ez egy Balatonparti szállóda, gyönyörű panorámával. Volt egy pezsgős köszöntés a napozóteraszon, utána elkezdtük a táncot, kicsit buliztunk vacsora előtt. A vacsora nagyon finom volt! A zene is jó volt, nekem nagyon tetszett. Éjfél előtt az édesanyáinkkal táncoltunk egyet az: Úgy szeretném meghálálni c. számra, mert a szertartáson nem volt külön szülőköszöntés. Éjfélkor menyasszonytánc (mennyasszonyi ruhában), elraboltak, visszahoztak, férj felkapott, és beestünk az egyik asztal alá. Ezen persze mindenki nagyon nevetett, de szegénynek kiment a bokája. Semmi komoly, de azért utána már nem táncolt annyit. Átöltöztem menyecskeruhába, táncoltunk sokat, 4-kor lett vége.
Összességében nagyon jól választottunk mindent, a vacsora italokkal (üdítő, sör, víz) 8800 Ft/fő volt. A kiszolgálás kifogástalan, indenki jól érezte magát. A vendégeket mi szállásoltuk el, mondjuk itt a kempinggel nagy szerencsém volt. De ha nem lett volna ez a lehetőség akkor az esküvőt Bp-en tartjuk. A keszthelyi vendégek voltak 14-en a Bp-iek 62-en, így akkor a keszthelyi vendégek kaptak volna itt szállást.
A nászút CSODÁLATOS volt! Thaiföld - BALI - Malajzia. Nagyon kedvesek mindenhol, nagyon jó a kaja, és nagyon jólk az árak.
Sziasztok! Sírás nem volt egyáltalán, nem is izgultam túlságosan! sőt, anyu akart adni egy nyugtatót , hogy jól aludjak, de egy pohár bortól is aludtam mint a tej!
Túl vagyunk rajta, fantasztikusan sikerült minden, a nászút maga az álom volt! Most a héten jöttünk vissza!
én megnéztem, nem voltam elájulva annyira tőle... mi csináltatunk öltönyt, van bejáratott szabónk, csak a fazont nem tudjuk... de majd nézegetünk sokat :) Viszont: vannak valahol neten frizurák/kontyok? Ma beszéltem fodrásszal, mutatott egy francia albumot, vannak benne jók is, de még szeretnék nézelődni...
Ez jó ötlet, lehet ráírjuk a meghívóra... Egyébként a szállás száma nincs korlátozva - egy szakközépiskolába megyünk, ahol 2 éve újították fel a kollégiumi szobákat - hatalmas fenyőből készült ágy van vagy 200 db - mi magunk is ott alszunk... Anyuék már most foglaltak maguknak máshol (is) szállást, mert mi elmegyünk másnap kora du, hogy elérjük a repülőt a nászútra, ők meg maradnak, és rendezik a terepet...
Közvetlen családnak illik csak felajánlani a szállás fizetését. Szülők, testvérek, esetleg tanúk. Slussz. De ők meg általában nem fogadják ezt el :), tudván, milyen sokba van egy esküvő.
Ha a meghívót postázzátok, esetleg lehet mellé egy kis kártyát tenni, hogy korlátozott számban szállás a helyszínen foglalható, ár 2500,- ft / fő, kontakt xyz, telefon: ....
Ebből kiderül, hogy ti gondoskodtatok róla, ha kívánnak élni vele, akkor élnek,ha nem, akkor nem.
Termeszetesen korbenezunk szallas-ugyben, de ha valaki rakerdez a meghivo atadasakor, akkor mondjuk hogy itt es itt tudtok szallast foglalni, ezt es ezt kell keresni.
noverem mondjuk javasolta, hogy o segit, de mi biztos hogy nem fogunk fizetni szallast - nekem sem fizette soha senki.
3-4 szallashely egy lapra ami lefedi a kollegiumot es a hoteleket is, ugyhogy mindenki oda foglal maganak ahova szeretne.
Ha nem szemelyesen adod at a meghivot, akkor en csak hallgatnek az ugyrol, hacsak ra nem kerdeznek. Akkor el lehet mondani a felso variaciot, illetve ha a csaladbol valaki segit nektek ez ugyben, akkor hozzajuk is lehet iranyitani.
és ezt hogyan hozzátok a tudomásukra? A meghívó átadásakor? Az a baj, hogy mi a legtöbb embernek nem személyesen adjuk át a meghívót, hanem meghívjuk őket, majd postázzuk...