Létezik-e pokol, vagy csak a vallási elöljáróság eszelte ki ezt is, hogy fizessük nekik a tizedet?
(Jézus, aki soha nem szedett dézsmát, többször is beszélt róla...)
A Pokol elkerülésének legegyszerűbb és egyetlen módjáról beszélgetett Jézus a gazda ifjúval...
És megkérdé őt egy főember, mondván: Jó Mester, mit cselekedjem, hogy az örökéletet elnyerhessem?
Monda pedig néki Jézus: Miért mondasz engem jónak? Nincs senki jó, csak egy, az Isten.
A parancsolatokat tudod: Ne paráználkodjál; ne ölj; ne lopj; hamis tanubizonyságot ne tégy; tiszteld atyádat és anyádat.
Az pedig monda: Mindezeket ifjúságomtól fogva megtartottam.
Jézus ezeket hallván, monda néki: Még egy fogyatkozás van benned: Add el mindenedet, a mid van, és oszd el a szegényeknek, és kincsed lesz mennyországban; és jer, kövess engem...
Amugy szerintem egyáltalán nem biztos hogy te egy képmutató hedonista perverz vagy és ezért akarsz ilyen erőltetett kapcsolatokat találni a beteges hajlamaid igazolására. Nem, ez nem biztos...
Vigyázz, ha azt mondod, nem biztos hogy perverz disznó, azért büntetés járhat.
Bezzeg, ha azt mondod, biztos hogy nem perverz disznó, azért büntetés nem járhat.
"Ha ma ilyneket csinálna valaki az még egy felsővezetőnek az félbetörné a karrirjét"
De még miket csináltak akkoriban!
A férfiak nem nadrágban jártak mint te hanem szoknyaruhának kinéző valamiben.
Hogy magyarazná ma ki Salamon hogy nőnek öltözik?
Amugy szerintem egyáltalán nem biztos hogy te egy képmutató hedonista perverz vagy és ezért akarsz ilyen erőltetett kapcsolatokat találni a beteges hajlamaid igazolására. Nem, ez nem biztos...
Még ha csak ennyi lenne! Ennél jóval árnyaltabb a dolog, és a legfontosabb érvet nem is emlited, mégpedig hogy Salamon nem csak hogy hajós volt hanem emelett LOVAS enber is!
Az Isten Szavát tagadók pedig mind megszégyenülnek.
A Pokol(Alvilág) tagadó istentelenek pedig a lekük szembesül majd
a valósággal:
Zsoltárok 63:9Ragaszkodik hozzád az én lelkem; a te jobbod megtámogat engem.10Azok pedig, akik veszedelemre keresik lelkemet, a föld mélységeibe jutnak.
A testen a léleknek és a szellemnek a tagadása nem menti meg az istenteleneket attól,
hogy lelkük a Hádesz kezébe jusson és a Halál legeltesse a szellemüket.
Zsoltárok 63:9Ragaszkodik hozzád az én lelkem; a te jobbod megtámogat engem.10Azok pedig, akik veszedelemre keresik lelkemet, a föld mélységeibe jutnak.
Zsoltárok 62:2Csak Istenben nyugoszik meg lelkem; tőle van az én szabadulásom.6Csak Istenben nyugodjál meg lelkem, mert tőle van reménységem.
Zsoltárok 31:18Uram, ne szégyenüljek meg, mivelhogy hívlak téged; a gonoszok szégyenüljenek meg és pusztuljanak a Seolba.19A hazug ajkak némuljanak el, amelyek vakmerően szólnak az igaz ellen, kevélységgel és megvetéssel.
Kedves Kútásó, most az van, hogy soha semmikor többé nem fogok hozzád szólni. Így aztán valószínűleg egyedül maradsz, ugyanis mások eddig sem szóltak hozzá dolgaidhoz. Így aztán így jártál.
Feltehetőleg egy idő után te is megúnod, és itt hagyod ezt.
A GONOSZOKNAK A HÁDESZ-BE VALÓ ALÁSZÁLLÁSÁT IGAZOLÓ ÍRÁSHELYEK
30 de ha új dolgot művel az Úr, úgyhogy a föld nyitja fel száját és nyeli el őket s mindazt, ami az övék, s elevenen szállnak le az alvilágba, akkor tudjátok meg, hogy káromolták az Urat.« 31 S nyomban, ahogy befejezte a beszédet, meghasadt lábuk alatt a föld 32 és felnyitotta száját, s elnyelte őket sátrukkal s minden holmijukkal együtt, 33 s leszálltak elevenen az alvilágba, s a föld befödte őket, és így vesztek ki a közösségből./Káldi Neovugáta/
Zsoltárok 31:18Uram, ne szégyenüljek meg, mivelhogy hívlak téged; a gonoszok szégyenüljenek meg és pusztuljanak a Seolba./Károli/
Jób 17: 16 Mind, amim van, leszáll az alvilág fenekére; vajon ott legalább lesz-e nyugodalmam?«/Káldi Neovulgáta/
Jób 21:13 jólétben töltik napjaikat s egy pillanat alatt szállnak az alvilágba. 14 Pedig azt mondták Istennek: `Hagyj minket békében, nem vagyunk kíváncsiak útjaidra! 15 Ki az a Mindenható, hogy szolgáljunk neki, és mi hasznunk, ha hozzá imádkozunk?' /Káldi Neovulgata/