Nem kérdés. Bár a ruszki februári "megoldása" nem volt túl okos Európa érdeke a békés nyugodt viszony minél kevesebb amerikai befolyással. Úgyhogy finnek csak eszkaláljátok a problémát inkább igyátok a vodkát a szomszéddal.
khm, khm, a finn "rokonok"-tól az utóbbi időben csak kritikát és megvetést kaptunk:(((( Inkább vegyünk továbbra is az oroszoktól olajat és gázt, az nem olyan gáz:)))))
Én pedig abban hiszek, hogy nincs sok koze a magyarnak a finnekhez. A jovevényszavak , amiket minden nép mas népektol koboz, nem kell ehhez genetika.
Persze te hiheted az ellenkezojet, ezért nem is akarlak meggyozni, mert minden embernek megvan a sajat hite és véleménye. Én az enyémnél maradok vita nélkul.
A fekete, a barna és a szőke nő sétál a szavannán. Egyszer csak azt látják hogy rohan feléjük egy oroszlán. Mindhárman megrémülnek, de a fekete felkap egy marék homokot a földről és beleszórja az oroszlán szemébe, mire az rögtön elrohan. Sétálgatnak tovább és mit ad isten, újra szembetalálják magukat egy oroszlánnal. Ismét rémület lesz úrrá rajtuk, de most a barna kap észbe és ő is beleszór egy marék homokot az oroszlán szemébe, mire az elrohan. Örülnek, hogy ismét megúszták. Miután kiheverték rémületüket, ismét útnak indulnak. Egyszer csak azt látják hogy rohan feléjük két teljesen megvadult oroszlán. A fekete és a barna rögtön felszalad egy fára, de a szőke lent marad. A másik kettő csodálkozva nézi, és mondja neki: - Te, mi történt veled, menekülj mert megesznek az oroszlánok! Mire a szőke: - Minek, hát nem én szórtam homokot a szemükbe!!!
Mongoi és török "testvéreink" gondoskodtak róla, hogy a magyar lakosság nagyrészt germán, szláv és egyéb gyökerű. Az ősmagyar is kevert nép volt, de rokon a finnel. Nem csak a nyelv, amiben kevés közös szó van, de a nyelvtani szabályok és dialektika tök ugyanazok, de az antropológia is. Mi az előzőek miatt, ők a 800 éves svéd fennhatóság révén nagy %-ban kiszőkültünk, kiszőkültek, de az alaptípus ugyanaz.