Még nem láttam, hogy más anyját lekurvázta volna (ha láttam volna, helyteleníteném és elítélném), viszont azt láttam már, hogy te az előbb leírtat írtad neki.
Nekem nincsen nick-csordám. Ha tiltást kapok, mindig "leülöm", akár jogos, akár jogtalannak érzem és nem fórumozok egy napig/hétig/hónapig (illetve csak olvasom a fórumot, de néha azt se). Innét gombold újra.
Szóval akkor is kitehetnek a hóra, ha 1 csúnya szót sem írsz le, csak kiprovokálod, hogy más írja le.
Ha a provokátorok tényleg mennének a hóra, akkor elég kevés ballib fórumozót látnánk. A fórumpapagájtól kezdve noormikáig mennének a levesbe a nickek tucatjai...
Azért, mert sunyi módon nem írod le, attól még g.zel.
Van is erre paragrafus az MM-ben.
A múltkor idézte is Fasírt.
Szóval akkor is kitehetnek a hóra, ha 1 csúnya szót sem írsz le, csak kiprovokálod, hogy más írja le.
S akkor a lelki társadról nem is szóltam, aki olyan természetességgel tudja a masik anyját lekurvázni, hogy csak te nem lepődsz meg rajta. Ami téged ismerve az egyetértés jele...
A gyerkőcök miatt kénytelen voltam megtanulni a netes szlenget, de sokáig szörnyűlködtem rajta.
Na, az fogja kinyírni majd a helyesírási szabályainkat, meg persze az új nemzedékek, akik már így nőnek fel, kisbetűs, ékezet és írásjelek nélküli világban.
Én csak a kézírást felejtettem el eddig, alig tudom még a nevem is aláírni.
Szerintem a világ most is ott tart, hogy minden nyelven van egy nélkülözhetetlen alapszókincs (a hozzá tartozó gyatra nyelvtannal), amivel el lehet kavircolni. És van a teljes nyelv a tökéletes nyelvtanisággal, amit maximum megközelíteni lehet.
Off
Anno hallottam egy történetet valami fickóról, akinél rákot diagnosztizáltak. Mondták neki, hogy 1 éve van hátra.
Persze megzuhant. Kérdezte az orvost, hogy hát akkor ő most mit csináljon?
- Tanuljon meg japánul! - mondta a doki.
A csávó a történet idején már ötödik éve tanulta a japánt...
Most erre írhatnék egy hosszú választ, amiben kifejtem, hogy miért nem jó egyszerűsíteni a szabályokat, de azt hiszem, ez esetben megint csillagokat hányna a szemed, mint a múltkor, így inkább leteszek arról, hogy minden irányból megközelítve a kérdésedre adható lehetséges válaszokat megvilágítsam a szélrózsa minden irányából, tehát ehelyett csak annyit felelek: nem!