Keresés

Részletes keresés

ave én Creative Commons License 2022.04.09 0 1 21

leírtam lejjebb, mi van emögött. segítek: nem az igazságkeresés kérlelhetetlen igénye. arról nem is beszélve, hogy nem a nulladik percben kérték ezt számon, hanem amikor már sorakoztak a bizonyítékok

de tegyük fel, Orbán se lóg ki, aztán kiderül, hogy mindenkit átvertek. és akkor mi van? elbújhat a száz másik vezető között ezzel, nem veszít vele semmit

keressünk ezer példát, amikor egyből állást foglalt valamiben?

Előzmény: mmormota (18)
mmormota Creative Commons License 2022.04.09 0 0 20

Occamot pontosan miért hoztad ide? Nem többség dönt alapon működik. Ha úgy működne, az egész modern tudományt kinullázhatnánk. 

Előzmény: ave én (17)
fák,juh Creative Commons License 2022.04.09 -2 1 19

Látom nagyon erőlködsz, hogy valami kis táplálék legyen a lelkednek ekkora pofáraesés után. Hát ennyi örömöd legyen.

Pár lényegtelen megjegyzés.

Előzmény: pici mici a pók (-)
mmormota Creative Commons License 2022.04.09 0 0 18

Minden politikus azt mondja, ami a népszerű, és ami miatt nem száll rá a sajtó. Szerintem ez nem jó. Meg kell nézni a dolgokat, nem közfelkiáltással ítélkezni.

Előzmény: ave én (17)
ave én Creative Commons License 2022.04.09 0 2 17

ja, a világ kb. összes vezető politikusa közül csak Orbánnak van ilyen szofisztikált poilitikai-erkölcsi működési mechanizmusa, meg nyilván jogi is, hiszen ő az egyetlen jogász közöttük

Occam borotváját ismered?

Előzmény: mmormota (14)
ave én Creative Commons License 2022.04.09 0 3 16

nem olvastam a cikket, de három narratíva lehet

1. az oroszok voltak

2. az ukránok voltak

3. az ukránok megrendezték

na most ha Orbán nem teszi magáévá az első verziót, az azt jelenti, hogy elfogadja a másik kettő lehetőségét. feltételezve, hogy a 2. mindenki szerint teljesen életszerűtlen, csak az marad, hogy Orbán nem tud dönteni az 1. és a 3. között

innen folytatva (mondom, nem olvastam a cikket), megint 3 forgatókönyv lehet:

1. Orbán azt gondolja, hogy az 1. verzió, de politikai okból nem mond semmit. ekkor a cikk nem hazudik, hanem blöfföl, amit minden sunnyogó politikus megérdemel, hiszen az a dolguk, hogy állást foglaljanak

2. Orbán nem tudja eldönteni, és ezt ki is nyilatkoztatja. ez esetben a cikk - hacsak nem állítja azt, hogy Orbán mást mondott, ami ugye értelmetlen lenne az internet korában - beemeli a kérdés vizsgálatába a létező narratívák erősorrendjét (tehát hogy a jelenlegi környezetben sokkal kisebb politikai kockázat az 1., mint a 3. lehetőség választása), és ennek ismeretében blöfföli azt, hogy a nyilatkozata mögött Orbán már a 3. verzióra teszi a tétet

3. Orbán a 3. verzióban hisz. ez esetben mindegy, hogy ezt kimondja-e, mert a cikk állíthatja azt, hogy ez Orbán véleménye. hacsak nem állítja explicite, hogy Orbán ki is mondta, ami viszont nem életszerű, hiszen azt idézni is kellene mellé

konklúzió: nincs olyan olvasata az ügynek, hogy a cikkben hazudtak volna

Előzmény: Nanemaaaar (11)
pici mici a pók Creative Commons License 2022.04.09 -2 1 15

Hasonlitsd össze azzal mit Szijjarto mondott az ENSZ-ben a muszlimok ellen, es amit most Orbán az oroszok ellen!

Pedig az ukran hírek szerint kik is voltak az elkövetők vezérei?

Nem baj, Orbán védi a keresztény Európát  ezert bartaln Lengyel módra elitelei...ja nem, mutogat az ez az EU álláspontja, mi csak részesei vagyunk.

Hol van mar a nagypofaju : "Magyarországnak ... kiemelt felelőssége van abban, hogy a bűnök elkövetői elnyerjék büntetésüket.

Előzmény: mmormota (14)
mmormota Creative Commons License 2022.04.09 0 1 14

Mi a bajod azzal, hogy ki kell vizsgálni? Úgy lehet hitelesen elítélni valamit, ha tudjuk, pontosan mi történt.

Előzmény: pici mici a pók (12)
pici mici a pók Creative Commons License 2022.04.09 -1 1 13

Watchdog 3 napja

A bucsai mészárlásnak meglett a következménye:

https://telex.hu/belfold/2022/04/06/szijjarto-peter-bekerette-az-ukran-nagykovetet

... részvétnyilvánítás és a vérengzések elítélése helyett...

pici mici a pók Creative Commons License 2022.04.09 -1 1 12

Szoval nezzuk csak Orban sajat szövegét az "ELÍTÉLÉSRŐL"

• Ez az Európai Uniónak a közös álláspontja, és Magyarország ennek az álláspontnak a részese. Az összes atrocitásról pedig azt gondolom, hogy mindegyiket ki kell vizsgálni. (...) Akárhogyan is, a civileket mindenképpen meg kell védeni, a civilekkel szembeni bántalmazást a leghatározottabban el kell ítélni, az ilyen eseteket pedig ki kell vizsgálni. Független és pártatlan vizsgálatot akarunk
  • – idézte Orbán Viktor szavait a sajtófőnöke.

Ja kerem amikor Szijjarto jártatta a pofikajat a keresztények védelmében az ENSZ-ben akkor ment ám a nagy melldöngetve duma.

• Mint mondta, Magyarország 1990 óta erőteljesen támogatja azokat a nemzetközi erőfeszítéseket, amelyek célja, hogy megbüntessék azokat, akik súlyosan megsértik a nemzetközi jogszabályokat, illetve a humanitárius szabályokat. Így tett már a délszláv háborúk idején is. Magyarország jelenleg tagja az ENSZ Emberi Jogi Tanácsának is, és kiemelt felelőssége van abban, hogy a bűnök elkövetői elnyerjék büntetésüket.

Hat igen, Orbán FÜGGETLEN es pártatlan vizsgalatot akar az orosz népirtásról... meg persze az összeset ki kell vizsgálni  (jaj szegény orosz katonák ellenit is).. De nyíltan elítélni azt persze nem meri.. nem csak a gyáva másra mutogatás "Ez az Európai Uniónak a közös álláspontja, és Magyarország ennek az álláspontnak a részese."

Nanemaaaar Creative Commons License 2022.04.09 -3 1 11

Erre egyszerű a válasz, a topikot törölték is. Hazugság amit a kispáva féle nyugaifény írt.

Előzmény: pici mici a pók (1)
pici mici a pók Creative Commons License 2022.04.09 -2 2 10

Jo játszanod a hülyét?

meg a neres media is megirta Kaczynsky szövegét...

Előzmény: Ordas (9)
Ordas Creative Commons License 2022.04.09 -1 2 9

444 és telex, mint "hiteles" forrás? :) Ennél komolyabb lapoktól is idézhetnél. :)

pici mici a pók Creative Commons License 2022.04.09 -2 1 8

Menj az angolokhoz es kérdezd meg milyen jók az oroszok hogy mit csináltak náluk!

Tudod amikor ártatlan angol polgárok haltak meg a vegyifegyvertol amit a ruszkiik alkalmaztak ...

De az ugye nem baj, Orbán szereti az orszokat, Szijarto se adja vissza kitüntetését.

Az belefér neked?. De jaj az ukranok majd telan mit fognak csinálni a jövőben?

Előzmény: én könyöklök és hallgatok (6)
pici mici a pók Creative Commons License 2022.04.09 -2 0 7

Es mi a legundorítóbb?

Kik vertek itt a mellüket hogy Magyarország a keresztények védője?

Meg hogy a tudjuk kiktől megvédjük Keresztény  Európát?

Es az ukrán hírek szerint kik voltak az népirtás elkövetői?

Előzmény: Traubi (4)
én könyöklök és hallgatok Creative Commons License 2022.04.09 -3 5 6

Ezt a háborút nem csak fegyverekkel vívják, hanem információval is.

Ebben az ukránok nyerésre állnak, mert mögöttük van az a globális mainstream media, amelyik már "eladott" egy csomó háborút a világnak.

Bele kellene gondolni abba, hogy ha "tévedünk" és kikiáltjuk az ukránokat áldozatoknak, miközben egy csomó tömeggyilkosságban ők is részesek, számolatlanul adjuk nekik a legpusztítóbb fegyvereket és ráeresszük őket Európára, akkor mi lesz.

Szóval lehet zsigerből utálni az oroszokat, sok esetben joggal, de vakon felmenteni az ukránokat meg a mögöttük álló erőket KIBASZOTTUL NAGY HIBA !!!!!

pici mici a pók Creative Commons License 2022.04.09 -1 1 5

Ezt a legszebben a FOX News csinálja.

Ugye Orban uj kedvence Tucker is.  Mi csak kerdeseket teszünk fel a népirtásról, nem azt mondtuk nem a ruszkik voltak.

Előzmény: ave én (2)
Traubi Creative Commons License 2022.04.09 -2 2 4

"Milyen cipőket?" - értetlenkedett orbán viktor miniszterelnkúr

F1 Hierro Creative Commons License 2022.04.09 -2 2 3

Kína? Mily meglepő.

ave én Creative Commons License 2022.04.09 -2 3 2

az ilyen "csak kérdéseket teszek fel, mert ÉN elfogulatlan akarok lenni" fedőduma mögül egy általános, de primitív jellembéli fogyatékosság lóg ki:

nem bírják áldozatnak látni a gyűlöletük tárgyát

a Holocaust, 9/11 stb. tagadása - vagyis egy, a hülyeség előtt behódoló attitűd - mind erről szólnak

pici mici a pók Creative Commons License 2022.04.09 -2 1 1

akkor erre mit mondasz te?

Orbán-megrendezett lehet a bucsi eset

Előzmény: Azokaqrvatények (0)
Azokaqrvatények Creative Commons License 2022.04.09 -4 2 0

Olyan vagy ezzel a t0pikkal, mint Puskás Gábor, aki későn futott.

pici mici a pók Creative Commons License 2022.04.09 -6 3 topiknyitó

A pávatánc eredménye. Mar ez a hírünk a világban :0(((((((((((

Kína kampány videóban magyarázza el a népének az igazi agresszor az USA es a ruszkik nem is csinálnak semmit, vagy ha igen az a nacik elleni fellépés.

Mi pedig kételkedünk, nem ítéljük el, nem utasítjuk ki az orosz nagykövetet, meg most sem adjuk vissza az orosz kitüntetéstés mar a legnagyobb barát is szemeshez küldi Orbánt miatta.

https://444.hu/2022/04/08/jaroslaw-kaczynski-szerint-vege-a-korabbi-lengyel-magyar-egyuttmukodesnek-ha-orban-igy-folytatja

„Mikor Orbán azt mondja, hogy nem lehet látni, mi történt Bucsában, valaki javasolhatná neki, hogy keressen fel egy szemészorvost” - mondta egy pénteki interjúban Jarosław Kaczyński lengyel miniszterelnök-helyettes, Orbán korábbi szövetségese.
    ref.

https://telex.hu/kulfold/2022/04/09/egy-ukran-lap-szerint-orbanra-utalt-zelenszkij-egy-olyan-politikusrol-szolva-aki-ketelkedik-a-bucsai-verengzesben

Orbán Viktorra célozhatott az ukrán elnök, amikor a Bildnek adott interjújában egy meg nem nevezett EU-s tagország kormányfőjéről beszélt, aki arra kért külön bizonyítékot, hogy a bucsai vérengzés nem megrendezett jelenet – közölte a Jevropejszka Pravda. Az ukrán lap több, de meg nem nevezett forrásra hivatkozva közölte, hogy Zelenszkij Orbán Viktorra utalhatott. Igaz, a cikk címe sokkal biztosabb értesülést sejtet, kijelentésként közölve, hogy „Orbán szerint a bucsai vérengzés megrendezett jelenet lehetett”.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!