ja es a HAN maocetung se volt valami kifinomult intelligenciaju de csak a SAJATJAIT gyilkolta HAN GYILKOLT HAN _ T ugyhogy amerika joggal fosik a han kinaiaktol mert a turelem pekingben sem vegtelen tudnak ok is allatokka valni
bizony csak a tenyeket kell megnezni mit muvelt portugalia spanyolok hollandok angolok belgak szoval a tengeri gyarmatosito hatalmak mindenhol amerikaban afrikaban azsiaban a fagyi most visszanyal
A kínaiakra a kifinomult intelligencia és türelem jellemző, nem jellemző a vérengzés.
A vérengzés inkább az európaiakra ls japánokra jellemző.
Pu Ji utolsó kínai császár naplója is azt mutatja, hogy a kínaiak és kommunista ideológia kapcsolata nem a szadista megalázásban és kiirtásban nyilvánult, meg, hanem türelmes átnevelésben.
amerika minden szeparatizmust tamogat mert hazudni konnyu , az nem munka , annyi demokraciajuk van hogy barhova exportalnak belole , kozben uldozik az afro amerikaiakat , le is lovik oket , nyakukra terdelnek stb stb
Az amcsik támogatják az ujgur szeparatizmust, ahogy annak idején a csecsenekét is Oroszorszában.
Amikor pedig a kínaiak széleskörű és átfogó (és hatásos) intézkedéseket hoznak az ujgur késes ámokfutók ellen, akkor megrágalmazzák Kínát, valótlanságokat terjesztve.
A libsik pedig buzgón fújják a szánalmas propagandájukat, ahogy annak idején a szocializmusban a kommunista agit-propos propagandát, kivívva méltó, és helyénvaló megvetésüket. Most is ugyanezt teszik, a soron következő gazdiét fújják, ehhez értenek.
tobb tucat topicban harcolhat orban ellen nem ertem miert izgulnak gyurcsi megmondta hogy 4/5 - el nyernek es foldon futo leszek en is mert kideritik hogy orbanra szavazok majd kb 12 honap mulva nekem annyi
sajnos nem tudom linkelni a terkepet igy el kell hinnetek kina hatalmas orszag teruletileg a nyugati teruletek ugy 60 - 63 % a az osszesnek de ott csak a lakossag kisebbsege el a kisebb keleti reszen el a kinaiak zome kb 1.3 milliard ember ezek a HAN kinaiak es MANDARIN nyelvet beszelnek a maradek 200 millio el nyugaton e kinai es ujgur es tibeti stb az ok az hogy a nyugati resz klimaja rossz sok a sivatag kevesebb a viz klima problemas