Keresés

Részletes keresés

Withoutshadow Creative Commons License 2024.12.12 -3 2 22423

Tanoh Dez-t említed, a minap néztem rá pont a számaira mit alkot a spanyol másodosztályban és mit mondjak, kikerekedett a szemem rendesen.

Ilyen gyenge dobóátlagot még életemben nem láttam.

Játszik 12 percet átlagban, 3.5 pontot dob (a többi mutatója gyakorlatilag elhanyagolható) de ami a lényeg:

3pontos dobások: 13,3 %

Büntető: 16,7 % !!!!!

12 büntetőkísérletéből 2 db-ot sikerült értékesítenie.

Ahogy nézem November 16-án lépett pályára utoljára, valahogy nem csodálkozom rajta.

Az már egyébként itt is látható volt, hogy szegény nagyon nem vajkezű, rengeteg tiszta hármashelyzetből néha egyet-egyet tudott bedobni.

Szép nagyot ugrik ez kétségtelen, de ebből sajnos még itthon sem fog tudni megélni.

Sajnálom, mert szépen indult a karrierje de az, hogy egy gyenge bajnokság kiesőjelölt csapatánál 30+ játékidővel összehoz tizenegykét pontot rengeteg kísérletből erre nem lehet felépíteni egy komoly karriert.

Én azt mondom, hogy őt el is engedhetjük, jövőre nekünk a Perl, Váradi, Bognár, Keller, Kovács Beni magyar mag mellé 4 komolyabb légiós kell ahhoz, hogy valamit villantani tudjunk a BL-ben is.

De azok a légiósok tényleg húzóemberek legyenek, akik odatesznek minden meccsen konstans 15 pont körül és még akkor is ezt mondom, ha esetleg a védekezés nem lesz olyan szinten, mint most.

Mert ez, hogy egy ilyen rotációval rendelkező csapatban Zolikán kívül nincs egy olyan ember aki stabilan 10 pont felett tud hozni minden meccsen támadásban, azért kiábrándító.

A magyar játékosainknak meg el kell fogadni, hogy itthon lehet, hogy ők a legjobbak, de egy BL-hez már ez nem mindig elég, oda kellenek eléjük olyan atléták akik ha kell átugorják az ellenfél centereit.

Előzmény: Mr Teacher (22421)
Petike1797 Creative Commons License 2024.12.12 -3 3 22422

Én egész nyáron ezt próbáltam mondani...Beni és Marci együtt nem fér meg..Mindkettő kiszámítható,egysíkú,lassú,ami ilyen szinten már nagyon kevés.Most lehet nem leszek népszerű,de Pot és Pongó valahogy jobban működött,és Pot játéka lehet hogy egysíkú volt,de én mégis erősebbnek éreztem...Es itt látszik,hogy nem mi vagyunk kurva erősek,hanem a bajnoksag kurva gyenge...Ilyen statikus játékkal egy ABA ligában az utolsók között lennénk kb.

Előzmény: Mr Teacher (22421)
Mr Teacher Creative Commons License 2024.12.12 -2 3 22421

Tegnap én nagyot csalódtam. A TV-ben néztem a második félidő közepétől a meccset, de pár perctől eltekintve csak szenvedtünk a pályán. Abszolút nem ezt vártam. Totyogtunk, mint a szarógalambok. Értem, hogy BL, de ezzel a teljesítménnyel hétvégén az Albától is zakózunk. Főleg ha szétdobnak minket, mert gondolom arra készülnek.

Számomra a probléma még mindig irányítóposzton van. Beni vagy Pongó (a meccs sajnos rajta ment el, eszetlen vállalások, passzok - kulcsszituációban eladott labda a végén) felesleges a csapatba. És valamelyikük helyett Tanoh-Dez sokkal hasznosabb lenne, mert a csapat nem atletikus. Túl statikus, és ebből nem tudunk váltani. 

Kíváncsi leszek a szombatra, cáfoljanak rám a fiúk!

Godemperor Creative Commons License 2024.12.12 -2 1 22420

De leglább a McLaren behúzta a konstruktőrit. ;) Csak hogy legyen valami örömöm is.

Előzmény: zizou0005 (22409)
Godemperor Creative Commons License 2024.12.12 0 4 22419

Félidőben ugyanezt beszéltük. Ment a hype körülötte, aztán még magyar szinten is egy full középszer. Ha igaz hogy elléggé meg van fizetve, akkor rohadt rossz deal volt. Szép hogy megvan a továbbjutás, de én ehhez nem tudok gratulálni, bocs.

Petike1797 Creative Commons License 2024.12.11 -10 1 22418

Clark nekem annyira ostoba lett mostanában.Ésszerű és okos megoldások helyett inkább beront 3ember közé a darálóba,és ez már nem az első eset...Buta döntések sora...Amikor először nálunk volt valahogy biztosabb volt a játéka.

Előzmény: RJBarrett (22417)
RJBarrett Creative Commons License 2024.12.11 -1 1 22417

Persze, amire hoztuk, arra tökéletes, mert gyilkos keze van, csak ha nem megy neki, akkor pályára se merte Konakov rakni. És Clark is ma csak erőlködött a posztján. 

Előzmény: Petike1797 (22415)
RJBarrett Creative Commons License 2024.12.11 0 1 22416

Vagy remélem ez a mai tényleg csak egy leolvadás volt, és mindenki összeszedi magát. 

A Play-inben ha jól nézem AEK jöhet, vagy a Ramat Gan, azért egyik se lenne egyszerű történet.

Előzmény: RJBarrett (22413)
Petike1797 Creative Commons License 2024.12.11 -2 2 22415

Popovicot értem mit mondasz,viszont Diggnél nem igazán...Te is tisztában voltal vele hogy miért hoztuk,ráadásul kényszerből..Szerintem ahhoz képest meg elég jól megvagyunk vele.Most azért mert ma éppen nem ment neki...Egyébként meg sokszor neki is köszönhettük a meccseket.Jordanot ne hasonlítsuk össze vele mert attól a csávótól kb a mai napig rémálmaim vannak..

Előzmény: RJBarrett (22413)
RJBarrett Creative Commons License 2024.12.11 0 1 22414

Én örülök, de azért valljuk meg, ennél sokkal többet tudunk. Lehet ez a lengyel csapat nem rosszabb, de jobb sem, ha Zozó nem dob be a végén megint egykét extrát, akkor bajban lettünk volna. A playinben ennél csak nehezebb ellenfél jön. 

Előzmény: BerCLas (22411)
RJBarrett Creative Commons License 2024.12.11 -1 4 22413

Ha rajtam múlna, Popovic és Diggs is lapát lenne...

Popovictól sokkal többet vártam, de közelében nincs annak a húzóember szintnek mint kellene. Akkor már keressük meg Baracot, mert ezt Ő is hozta. Diggs helyett meg kellene valaki, aki ilyenkor nem csak kintről tud dobálgatni, meg akit Konakov pályára mer rakni, mert ez eddig Jordano 2.0

Petike1797 Creative Commons License 2024.12.11 -4 4 22412

Nincs ezzel baj,ha nincs egyetértés,de azért nem nevettess már,hogy ez ellen a lengyel csapat ellen vért kellett volna izzadni...Ha mi szokásos 100%on pörgünk akkor a Wroclaw körülbelül egy Zete szinten lett volna nekünk..Nem kell mindig a csapatot kihúzni minden szarból,el kell ismerni ez kurva gyenge volt és nem ezt erdemeljuk...A csapat már kialakított maga körül egy "jó hírnevet" nem kellene ezt most lerombolni.

Egyébként meg nem igazán értem amit mondasz,hogy ha a Wroclaw olyan kurva jó akkor mit szeretnénk a play-inben?Valakit azért csak ki lehet nézni magunknak hogy ki a mi szintunk.

Előzmény: BerCLas (22411)
BerCLas Creative Commons License 2024.12.11 -10 8 22411

Jöttem egy kicsit rendet tenni, mert úgy látom páran eléggé el van tévedve.

1. A csapat támadásban valóban ma (BCL szinten is) a szokottnál gyengébb volt, de az akarással semmi gond nem volt, hiszen akkor nem védekeztünk volna jól (főleg a második félidőben). A támadásban a labdajáratás és a mozgások voltak nagyon lassúak, de emellett ki kell emelni, hogy a lengyel csapat nagyon magas szintű védekezést mutatott be, úgy látszik feldobta őket az edzőváltás.

2. Nem tettünk mi még le annyit a BCL-ben (hiába a hat szezon), hogy hazai pályán bárki ellen kötelezően elvárjuk a győzelmet. Az a baj az emberekkel, hogy együgyűen gondolkodnak, azt hiszik, ha egy csapatot legyőzünk idegenben, akkor hazai pályán kisujjgyakorlat lesz az egész. Hát nem! A lengyel csapat semmivel nem gyengébb a Falconál!

3. Remélem Popovicnak nincs semmilyen komolyabb baja, mert a mérkőzés után a földön maradt és a mentősöket hívták a pályára. Valóban nem nyújt meggyőző teljesítményt, de ha valaki cserében gondolkodna, akkor olvassa el mit nyilatkozott a Körmend edzője a jelenlegi átigazolási piacról a center kérdést illetően.

4. Engem mindig csak a cél vezérel, ami számomra most az volt, hogy a csapat érjen oda a play-in pozícióba. Mivel az elmúlt két szezonban a negyedik helyen végeztünk a csoportunkban, így örüljünk már annak, hogy januárban is látunk majd még BCL meccse(ke)t az Arénában. Aztán, hogy egyet vagy kettőt, esetleg utána még többet az majd kiderül. De örüljünk már a kurva életbe!

Petike1797 Creative Commons License 2024.12.11 -5 3 22410

Abszolút jogos amit mondasz...Én ezt nem mertem eddig kimondani,mert megölnek...De az,hogy amikor megkapja a labdát kb a 10 körmömet lerágom úgy izgulok,hogy mit fog csinálni..Egyáltalán nem egy labda biztos játékos,sőt...Ha Ákos van a pályán akkorákat szoktam fújtatni hogy az valami hihetetlen.Nem tudom hogy nem érzi jól magát itt,vagy egyszerűen csak ennyit tud..De egy ilyen szintű csapatnál mint a Falco ilyen játékos nem fér bele..

zizou0005 Creative Commons License 2024.12.11 -7 6 22409

Nem leszek népszerű (ami ugye nem is nagyon érdekel), de ...

Jó pár hete érlelődik bennem a gondolat, hogy amíg a Popovic itt rontja a levegőt, addig nem fogunk egyről a kettőre lépni.
Elvileg a BL miatt lett idehozva, és szinte a legjobban fizetett játékosunk.
Ma, az egyik legfontosabb BL meccsünkön hozott egy 3 pontos, 1 faultos meccset.
Ezen nincs mit megmagyarázni, főleg úgy, hogy az ellenfélben nem egy Jokic vagy egy O'Neal játszott.
Sajnos a magyar bajnokságban sem nyújt kiemelkedőt, pedig neki illene úgy gondolom.
Ha akarunk valamit a play in-ben, akkor holnap el kell küldeni.
Nem 1 hét múva. Holnap.
Tudom ez nem fér bele a klub "imidzsébe", de szerintem nincs más választás.
Részemről ennyi!

Petike1797 Creative Commons License 2024.12.11 -4 3 22408

Az olasz meccs már valószínűleg nem fog érdekelni minket,akármennyire is még mindig van tétje..Szedjük össze magunkat,mert akit kapunk nem fog ilyen gyenge szinten játszani mint a lengyelek,mégha nyertek is.

Előzmény: falcoszurker (22407)
falcoszurker Creative Commons License 2024.12.11 -3 2 22407

Tisztában vagyok vele, nyilván Olaszországban viszont nem fogunk nyerni.  Persze most az jön,  hogy mindig a károgás,  de ez gyötrelmes ami volt ma.  Őszintén,  nem érdekel,  hogy verjük meg a Debrecent,  vagy az Oset,  vagy bármilyen hasonló csapatot,  de az ilyen meccseken,  ne játszunk így...

Előzmény: Withoutshadow (22406)
Withoutshadow Creative Commons License 2024.12.11 -3 6 22406

Fontosnak annyira volt csak fontos ez a meccs, hogy 9 pontnál többel ne kapjunk ki.

A lengyelek így is negyedikek, nekünk meg mindegy volt ma, hogy győzünk vagy vesztünk, az olaszokat győzelem esetén is meg kellett volna verni a második helyért.

A játék amúgy tényleg gyötrelmes volt, remélem ilyet többet hazai pályán nem adunk elő, mert a közönség nem ezt érdemli.

Előzmény: falcoszurker (22404)
Petike1797 Creative Commons License 2024.12.11 -4 3 22405

Gratula a továbbjutáshoz,de én ilyen játékkal nem lennék túl bizakodó ott..Persze be lehet tudni egy rossz napnak,de több hete ez a meccs kellett hogy járjon a fejünkben..Borzasztó volt nézni ezt a szenvedést..Milosnak sem az első hibája már különben.Össze kell ülni és beszélgetni,mert így a play-int el sem érdemes kezdeni.

falcoszurker Creative Commons License 2024.12.11 -5 5 22404

Őszinte leszek.  Ez már nem az első eset,  hogy nagyon nagyon fontos meccs és úgy állunk oda,  mint akik életükben először vannak pályán. És játszhat itt akárki,  ez rendszeresen előjön. Tovább jutás megvan,  de nagyon nem szépen, meg tegyünk hozzá ilyen játékkal közünk sem lesz majd ezután. Azt gondolom, hogy ha feljebb akarunk lépni,  akkor edzőt is kell keressünk. 

RJBarrett Creative Commons License 2024.12.11 0 2 22403

A továbbjutásért jár a gratuláció, de ez a mai nem nézett ki jól.

Csak azt tudom írni amit itt írtak már korábban, kell valaki Perl mellé, aki tud normálisan védelmet bontani

Petike1797 Creative Commons License 2024.12.11 -4 3 22402

Gyerekek ébresztő van!!!Ha egy Wroclawot nem tudunk megverni,semmi keresnivalónk a play in-be....Ez nem a bajnokság ahol lehet szarni mindenre.Mindent bele!!

Mr Teacher Creative Commons License 2024.12.11 0 5 22401

Vihar előtti csend? :)

Ma akkor mindent bele, az egész szezonunkat meghatározó mérkőzés következik. Ha csak egy ponttal is, de nyerni kell és megmutatni a kvalitásunkat és üzenni a teljesítményünkkel a hazai riválisainknak is.

Hajrá!

Real013 Creative Commons License 2024.12.07 -1 4 22400

Másik téma: Nekem baromi nagy kedvencem Szili, és annak örülök, hogy Pakson megtalálta a számítását. Egyfelől ahogy hallani, anyagilag is, de a csapatben betöltött szerepet illetően is: 30 pontot szórt egy félidő alatt, szóval maximális vezér szerepet kapott, és erre vágyott is. Egyelőre szerintem a Paks a legesélyesebb a döntőre mellettünk. Vagy a Szolnok, ők ahogy hallani viszonylag gyenge játékkal hozzák sorban a győzelmeket. meglátjuk. Hangulat szempontjából velük lenne jó döntőzni, de a Paks is tetszene éppen Szili végett. Meg én Lake-t is csíptem. :)

Real013 Creative Commons License 2024.12.07 0 7 22399

Gratulálok a csapatnak!

És (Ne bántsatok!) gratulálok a zegi csapatnak is, akik láthatóan nem úgy jöttek ide, hogy edzőmeccs, leszarjuk. Látszott, mit akarnak játszani, küzdöttek, sportemberhez méltóan. Szöges ellentéte volt a DEAC hozzáállásának. Köszi!

HAJRÁ  FALCO, jön a szezon eddigi legfontosabb meccse!

B0nyi Creative Commons License 2024.12.07 0 1 22398

Sztem én néztem be vmit :-D

A lényeg persze, h két szép győzelemmel szerezzük meg azt a második helyet.

Előzmény: zizou0005 (22395)
zizou0005 Creative Commons License 2024.12.07 0 3 22397

Kib@szott jó zenék mennek a bemelegítésnél 😉

dd20120519 Creative Commons License 2024.12.06 0 1 22396

ja, ez nagyon gáz.

Előzmény: Real013 (22389)
zizou0005 Creative Commons License 2024.12.06 0 5 22395

Ha nyerünk a lengyelek ellen, akkor pontegyenlőség lesz az olasz csapattal, igaz?

Igaz. 8-8 pont mindkét csapatnak.

Tehát az utolsó forduló után az végez előrébb, aki azt a meccset nyeri.

Aki nyer az 10 pontos lesz, aki veszít az meg 9 pontos.

Tehát milyen esetben lenne elég akár egy kisebb arányú vereség is a 2.helyhez?

Szerintem nincs ilyen eset.

Ha van, akkor nézzétek el nekem ezt az okfejtést, éjszaka dolgoztam 😉

Előzmény: B0nyi (22394)
B0nyi Creative Commons License 2024.12.06 -4 1 22394

Ha nyerünk a lengyelek ellen (és azért ezt tartom valószínűbbnek), akkor bizony elég a szűk vereség is. 

A Rytas-Reggiana minitabella meg 0 kosárkülönbséget mutat. Az olaszoknak nem csak ellenünk kellene myerni, de ezzel egyidőben a Rytasnak is csúsznia kellene a lengyelek ellen.

Előzmény: BerCLas (22393)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!