A Keresztanyu 2021-ben bemutatásra kerülő televíziós vígjátéksorozat, melyet a Drága örökösök alkotói készítenek és 2021 januárjában fogják bemutatni az RTL Klubon.
Örvendeztek tegnap, hogy milyen jól megoldották a nagyi által kiosztott feladatot a lányok. Pedig nem sok okuk van az örömre! Petra hiába cserélte le a rendszámot,Tivadar lebukása nem volt a pakliban. Ildi is úgy emelte el "feltűnés" nélkül a kulcsot, hogy feltúrta, szétdobálta az egész paplakot. Ha Bonifác nem is tudja, hogy mit keresett, ezek után nyilván gyanús lesz neki Ildi, és szemmel fogja tartani. Az meg mindennek a teteje, hogy a világ lustája Laura rábízta a rendőrruha átalakítását két falusi pletykafészekre.
Hitelesen adta elő, az biztos. Majdnem én is elhittem, hogy amnéziás. Viszont, amikor bevágta magát a rendőrautóba és elhajtott vele, na akkor biztos voltam benne, hogy tudatosan szökött meg.
Laura találta ki, mert azt a feladatot kapta Keresztanyutól (Gyurka levele alapján), hogy "szereznie kell két valódi makkosszállási rendőregyenruhát", mint ahogyan a majdnem egyező rendszámtáblát is ki kellett cserélni Tivadar szolgálati gépkocsiján.
És hogy kiürült rögtön a terem, miután a lánycsapat visítva szerteszaladt. :) Bár nem tudom, mi volt a Chippendale-show célja, alapból Laura lánybúcsújára gondoltam, de a felirat tanúsága szerint ezzel együtt Jani szabadulását is ünnepelték? Előtte kimaradt két rész, és még nem volt időm pótolni.
Gondolom, a magyar filmeket támogatják. Mert hogy a napi sorozatok legtöbbje külföldi sorozat koppintása. Talán ezért hangsúlyozta a nagyasszony úton-útfélen, hogy ez igazi, saját ötlet. (Olyan is.)
Biztosan a nagyasszony látta valami jó krimiben. Tetszett neki az ötlet, és beépítette a sorozatába. Pedig tényleg csak akkor van értelme, ha a "mozgásképtelenség" alibit szolgáltat valakinek pl. egy gyilkossági ügyben.
Esetleg annyi, hogy Tatarenkóék könnyebben bízták rá Tatyikát, nem kellett attól tartaniuk, hogy megszökteti. Ami szintén hülyeség, mert elég sok pénze van ahhoz az öregúrnak, hogy meg tudjon szervezni egy gyerekrablást, ha akar.
Én is számítottam erre, csak az nem világos, miért kellett Armandnak megjátszani, hogy tolószékhez van kötve. Semmi olyasmi nem történt, aminél van jelentősége annak, tud-e két lábon járni vagy sem. Illetve annyi azért történt, hogy Jóskát fölöslegesen izzasztotta meg, amikor oda kellett cipelnie a tolószéket a faházhoz. :)
Ó, az én "szemem is megakadt" egyik testrészén! Pláne, hogy maga hívta fel rá a figyelmet: "mekkora lesz majd a hideg víz miatt". Nevettem is rajta és megállapítottam: ha szed valami "izomnövelőt", ARRA nem hatott! :DD
Nekem Zozó izomzatán akadt meg a szemem, de sajnos negatív értelemben. Borzalmasan föl van pumpálva, főleg a lábain, nem néz ki jól, és a srác (mármint Gömöri András Máté) akár szteroidot is szedhet, ami egészségtelen. Szerintem csak edzés révén, rásegítés nélkül nem lehet ilyen izmokat fejleszteni.
Az viszont elég nagy fricska volt, hogy az izompacsirta olyan gyáva volt, mint a nyúl, és a kb. feleakkora, cingár Viktor hozta föl a vízből a csomagokat.
A mai részben jól lehetett látni, hogy Jóskáék faházában (ahol ki tudja miért mostanában Szergej tanyázik) van egy fő bejárati ajtó, ami üvegezett és van egy fából készült teli oldalajtó, amelyen bejött és kiment Topolisz!
Én azt nem értem, hogy a rendőrök miért nem csapnak le rá, már kétszer is megtalálták a bumerángjait (a fogadóban ahol egyet elejtett, illetve a sztriptízbárban is), és hiába ukrán, a magyar oldalon követte el a támadásait. Tudtomnal mindig ugyanolyan narancssárga bumerángokat hajigál, egy egész gyűjteménye lehet belőlük.
Viszont érdekes, hogy a "pajtában", ahol Gina elrejtette Anatolijt, szintén volt egy ugyanolyan bumeráng. Ez lehet esetleg a Kengyelfutó egyik rejtekhelye is? Anatolij úgy viselkedett, amikor meglátta, mintha tudott volna valamit. Egy másik fórumon felvetette valaki, hogy esetleg ő is Anatolij lánya. Ha a korkülönbség miatt ez nem is valószínű, de az unokája még lehet. Mondjuk ez is eléggé uncsi lenne, már a fél szereplőgárda Anatolij leszármazottja.
Akkor a csokimentésre nem emlékeztem jól, bár logikus. Igazából Mikola durva áldozathibáztatása maradt meg és dühített, ő ezzel még rá is tett egy lapáttal az elég gusztustalan imázsára.
Egyébként nekem is határozottan az maradt meg, hogy a benn maradtak jöttek volna ki, de Mikola rájuk zárta az ajtót, és még mondott is valamit Szergejnek - hogy nem lesz bajuk, vagy ilyesmit. Illetve Gina elmondása szerint valaki kiabált is, hogy "davaj, Szergej!" (vezetéknévvel együtt), azaz "gyerünk, Szergej!" Ezt nem tudtam hova tenni, valaki gyújtogatásra buzdította volna a srácot?
Őszintén szólva nekem a Kengyelfutó Gyalogkakukkból kezd elegem lenni.
Teljesen olyan már, mint a névadója, és nem csak amiatt, hogy örökké szaladgál, hanem hogy soha senki nem tudja elkapni, csináljon bármit is, ő mindig megússza. Damil állt a legközelebb hozzá, hogy elkapja, de persze őt is tökönrúgta és elszaladt, a köcsög Babos – akinek a nevelt fiát is lebumerángozta - meg ahelyett, hogy segített volna a barátjának, kárörvendő vigyorral a képén megtapsolta (!!!) a Gyalogkakukkot – erre mondják, hogy ha ilyen barátod van, ellenség már nem is kell.
Szóval a nő esetében már tényleg előjött nálam a „Gyalogkakukk hatás” (amiről írtak az eredeti rajzfilm kapcsán is, és a lényege, hogy egy idő után elege lesz a nézőnek abból, hogy ő mindig győz, és azért drukkol, hogy egyszer már kapja el és vágja jól pofán örök ellensége, a mindig legyőzött a prérifarkas), azaz nagyon örülnék, ha valaki már jól megszívatná a pofátlan Gyalogkakukkot.