A Liza fenn is van a gépemen, meg dvd-ben is megvettem. :) Lehet, hogy hazafele megnézem a vonaton. Miután megbukok, mert tanulás helyett itt kutyálkodom.
:) Én csak azért néztem a zöld íjászt, mert ha jól emlékszem utána volt a Supernatural odakinn. :) De nem volt rossz, csak tényleg utána a Viasaton zavart a szinkron. Van, amikor sokat dob rajta, pl. eredetiben a CSI-ban Nick karakterének homokos hanglejtése volt. :D És mivel a magyarban egy jó mély hangot adtak neki, el is veszett később a poén, amikor Greg rászól, hogy ne álljon mögé. A magyarban csak furcsa kekeckedés, de angolban lehet rajta vigyorogni, mégha olcsó poén is.
Neked biztos, de szerintem mindegyik tök egyforma, komolyan. :D Amúgy volt egy ilyen sejtésem, hogy képregényfilm. És nyilván láttam is, ha Batman, de mégse ismerem fel. A múltkor az ördögszarvassal is ez volt.
Azért túlzás rajongónak nevezni engem :) Ezt cseszték el a legkevésbé a Zöld íjász, Flash, Supergirl, Holnap legendái négyesből. Pulyki viszont komoly rajongó volt, de most átnyergelt Cavillra a Vajákból :)