Az Egyesült Államok likvidálta az iráni kémfőnököt, Kászim Szulejmánit, akit ugyan Washington lényegében már tavaly tavasszal terroristának minősített, de a meggyilkolása mégis erős és váratlan lépés Donald Trumptól. Olyan, mintha Teherán megölette volna a CIA vezetőjét. Szulejmáni ráadásul több volt, mint kémfőnök. Afféle láthatatlan külügyminiszterként döntő szerepet játszott Irán közel-keleti politikájában.
Pofaja a lonak van, es neked. Rubint hallgattam regebben, a vendeget hallgattam ket percig es nem fogok 900 evig elni, ugyhogy inkabb mas szakemberre koltottem veges idomet. Te vegigolvastad a tibiba eletmuvet, mielott gunyoroskodtal rajta? Aligha.
"In impeachment proceedings, the House of Representatives charges an official of the federal government by approving, by majority vote, articles of impeachment. A committee of representatives, called managers, acts as prosecutors before the Senate. The Senate sits as a High Court of Impeachment in which senators consider evidence, hear witnesses, and vote to acquit or convict the impeached official. In the case of presidential impeachment trials, the chief justice of the United States presides. The Constitution requires a two-thirds vote of the Senate to convict, and the penalty for an impeached official upon conviction is removal from office. In some cases, the Senate has also disqualified such officials from holding public offices in the future. There is no appeal. Since 1789, about half of Senate impeachment trials have resulted in conviction and removal from office."
Reagáltál 2 perc alatt az 1 órás videóra, ehhez illően 0 tartalmú hsz-el. Ezt nevezik agyatlan zsigerből fröcsögésnek. Rádaásul igazából még az is mindegy te mennyire szereted a rubintot, ugyanis vendége mondanivalójáról van szó, aki 100%-ig a téma szakembere. De ugye te arra se vetted a fáradtságot hogy a csatorna címétől továbblépj, de a pofád az jár :)
Erről beszélek, az IQ light nyelvhiányos proli örök homálya.
"Van Impeachment jelenleg is Trump ellen, vagy sem?"
'Trump was impeached December 18. ' - Szeptember 18-án már meg lett impícselve. Múltidő. Nem érted mi, pappi? :) ...és ebben a 444 meg a pistabá is csak homályodat növeli, mivel kb. a te szinteden vannak. Vagy elvárod hogy ingyentanfolyamot tartsak? Mert a választ megkaptad, ha nem érted az egészet csak a te hibád.
Direkt teszem magad hulyenek, kis haszbaram? Azt irtam, hogy az MSM ugy, ahogy van, kompromittalt. Ez egy. Rubinrol azt irtam, controlled opposition. Ez ketto. Ket allitas.
Na kb. ennyi fog-alma van madjarnyelv rezevátumban élő kisporlinak arról mi az impeachment - kb. 0,5 IQ pontra az egyfogú USA belvárosi gettólakókétól akik tavaly szeptember 24-én pezsgőt bontottak a facen hogy "huhúú végre nem elnök már a trump" :)
Soha nem olvastam pistabat. Az egesz MSM kompromittalt, ez van. Tolem mindegy, melyik bab van eppen a mikrofon elott, Killary vagy T-rump, a lenyeg, hogy az USA nem demokracia, es nem is alkotmanyos koztarsasag, hanem egy lefele halado behemot. Az egesz mocsaras bandat el kellene zavarni, lehetoleg minel kevesebb kaosszal.
Persze, informalodjak a controlled opposition Dave Rubintol. En sose butaztam Trumpot. Az impeachment cirkusz nem gyengitette a poziciojat, de most, hogy valoban impeachmentet erdemlot kovetett el, csak meg nepszerubb lett. Sajnos, fertelmes ostobak az emberek. Vagy beleszoktak a hazugsagban eleshez.
Na kb. ennyi fog-alma van madjarnyelv rezevátumban élő kisporlinak arról mi az impeachment - kb. 0,5 IQ pontra az egyfogú USA belvárosi gettólakókétól akik tavaly szeptember 24-én pezsgőt bontottak a facen hogy "huhúú végre nem elnök már a trump" :)
Túl a totális technikai fogalmatlanságon, egy értelmesebb elemzés arról hogy mi lehet az igazi cél:
Irán 22 darab ballisztikus rakétát indított az Al Asadi amerikai légi bázisra, és az Erbili amerikai konzulátusra.
Irakban az Erbil/i helysegben NINCS amerikai konzulatus :-)
Ami van -es ahova az iraniak löttek- az egy nemzetközi kat. tamaszpont, ahol pl vagy 100 nemetorszagi katona is van/volt, ma mar kicsit kissebb a letszam, kb 30-at kivont AKK onnan.
@ Pongyolasag jeligere:-): az eredeti tibor ba fogalmazas alapjan Irannak vagy 2000 darab nagytavolsagu -tehat 5000-5500 kilometer hatotavolsag feletti raketaja van, no ezt irta a tibor ba valojaban (ami ugye süketeles csak), de eszerint akkor ha ez igy van, akkor pl az hogy a lengyelek (esetleg a romanok, bulgarok, most Nemetorszagot nem emlitem) a Ptriot-rendszert telepitettek akkor valojaban az amerikaiaknak igazuk volt abban az indoklasban a Patriot-rendszer europai telepitesere, hogy az az iraniak raketatamadasa ellen lett telepitve Europaba.
(Es akkor az a pletyka hogy az oroszok tamadasa ellen van, akkor az ugye pletyka csak :-))); Szoval ha ez a Pongyola-jelige szerint csak pongyolasag, akkor egy nagyon de nagyon nagy pongyolasag, es en magam nem is olvasnek pongyolan fogalmazott "elemzes"eket :-))) -foleg nem adnam tovabb ezeket.
De ha ezt a szinvonalat igenyli valaki a nemzetbiztonsaggal kapcsolatos temaban, akkor kukkoljon inkabb a kavezaccba, az kb ilyen szintü mint amit ez az altalam nem ismert tibor baelemzeskent elad.)
Nem kattintottam az oldalra, de blogszerusegnek latszik, ahol nincs proofreader. De itt vagy te, szerencsere. Nyilvan Pompeora gondolt es Boltont irt . A hatotavolsaghoz nem tudok hozzaszagolni, hibazhatott, ez van, ha van kommentelesi lehetoseg, akkor valaki csak felemliti. Ezek pongyolasagok, de a lenyegen nem valtoztatnak.
Nem tudom ki ez a tibor ba, de Bolton mar nincs jo ideje Trump közeleben, ugyhogy Bolton nem suggalhatta Trumpnak az allitolagos hülye lepest, vagyis az irani generalis kikapcsolasat, es hogy Irannak vannak -tibor ba szerint 2000 db- nagy hatotavolsagu (ami 5000-5500 km fölött van) raketai, es emiatt allitolag ezekkel a Közel keleti amerikai tamaszpontokon nagy karokat tudnanak az iraniak okozni- no ha Iran kb 2000 km-belül mindent eler a Közel Keleten, akkor minek lödöznenek ki 5000-5500 km-en tulmenö raketakat? Nehogymar pl Kina a Közel Keleten lenne ...
PS.: ennek az akarki tibor banak mieleött elemez, azelött az alapismereteit legalabb feleves szintre kellene hoznia ..., es a terkepre ra kellene neznie, vagy minimum a szemmerteket kellene hasznalnia a terkepnel, es ha a Perzsa Golf kb 1000 km hosszu, akkor latna hogy a 2000 km is eleg lenne -ami ugye közepes hatosagu r.-nel- kiveve persze ha szerinte pl Berlin vagy Paris is a Közel Keleten van ...
PPS.: na, ennyi, ennyire en magam is tudok a kavezaccbol elemezni mint ala ez a bizonyos tibor ba :-) ezt tette.