Keresés

Részletes keresés

Zsebihal18 Creative Commons License 2020.01.13 0 1 918

Pofaja a lonak van, es neked. Rubint hallgattam regebben, a vendeget hallgattam ket percig es nem fogok 900 evig elni, ugyhogy inkabb mas szakemberre koltottem veges idomet. Te vegigolvastad a tibiba eletmuvet, mielott gunyoroskodtal rajta? Aligha.

Előzmény: Törölt nick (916)
vizeskettes Creative Commons License 2020.01.13 -1 0 917

https://www.senate.gov/artandhistory/history/common/briefing/Senate_Impeachment_Role.htm

A lényeg:

"In impeachment proceedings, the House of Representatives charges an official of the federal government by approving, by majority vote, articles of impeachment. A committee of representatives, called “managers,” acts as prosecutors before the Senate. The Senate sits as a High Court of Impeachment in which senators consider evidence, hear witnesses, and vote to acquit or convict the impeached official. In the case of presidential impeachment trials, the chief justice of the United States presides. The Constitution requires a two-thirds vote of the Senate to convict, and the penalty for an impeached official upon conviction is removal from office. In some cases, the Senate has also disqualified such officials from holding public offices in the future. There is no appeal. Since 1789, about half of Senate impeachment trials have resulted in conviction and removal from office."

Ne hazai hírekböl döntsd el, hogy mit szeretnél.

"We the Paople..."

We - in the USA - have a Constitution.

Period.

Előzmény: Kód 001 (909)
Törölt nick Creative Commons License 2020.01.13 -1 0 916

Reagáltál 2 perc alatt az 1 órás videóra, ehhez illően 0 tartalmú hsz-el. Ezt nevezik agyatlan zsigerből fröcsögésnek. Rádaásul igazából még az is mindegy te mennyire szereted a rubintot, ugyanis vendége mondanivalójáról van szó, aki 100%-ig a téma szakembere. De ugye te arra se vetted a fáradtságot hogy a csatorna címétől továbblépj, de a pofád az jár :)

Előzmény: Zsebihal18 (915)
Zsebihal18 Creative Commons License 2020.01.13 0 0 915

Csak kotekedsz. Ez maradt neked. Elotte reagaltam a rubintos rozsadra, a masik kommented mar tagasabb kort olelt fel, es a valaszom is.

Előzmény: Törölt nick (914)
Törölt nick Creative Commons License 2020.01.13 -1 0 914

"Azt irtam, hogy az MSM ugy, ahogy van, kompromittalt"

Arra hogy pistbáról + Dave Rubinról írtam. Logikus. Nézed egyáltalán mire reagálsz? :)

Előzmény: Zsebihal18 (911)
Törölt nick Creative Commons License 2020.01.13 -1 0 913

Erről beszélek, az IQ light nyelvhiányos proli örök homálya.

"Van Impeachment jelenleg is Trump ellen, vagy sem?"

'Trump was impeached December 18. ' - Szeptember 18-án már meg lett impícselve. Múltidő. Nem érted mi, pappi? :) ...és ebben a 444 meg a pistabá is csak homályodat növeli, mivel kb. a te szinteden vannak. Vagy elvárod hogy ingyentanfolyamot tartsak? Mert a választ megkaptad, ha nem érted az egészet csak a te hibád. 

Előzmény: Kód 001 (909)
Zsebihal18 Creative Commons License 2020.01.13 0 0 912

teszem helyett teszed, csak az idiota gep belekop az irasomba

Előzmény: Zsebihal18 (911)
Zsebihal18 Creative Commons License 2020.01.13 0 0 911

Direkt teszem magad hulyenek, kis haszbaram? Azt irtam, hogy az MSM ugy, ahogy van, kompromittalt.  Ez egy. Rubinrol azt irtam, controlled opposition. Ez ketto. Ket allitas.

Előzmény: Törölt nick (908)
Toilet Duck Antilimescale Creative Commons License 2020.01.13 -8 0 910
Kód 001 Creative Commons License 2020.01.13 -2 1 909

Mit tehetnénk?

Hozzánk a rezervátumban csak ilyen proli hírek jutnak el:

'Impeachment: megszavazták, eljárás indul Trump ellen'

https://24.hu/kulfold/2019/12/19/impeachment-eljaras-indul-trump-ellen/

De annak tükrében, hogy neked még egy igen 1x ű kérdésre sem sikerült válaszolnod:

-tudom, kis prolik, rezervátumban, meg ilyenek-

A kérdés még aktuális:

Van Impeachment jelenleg is Trump ellen, vagy sem?

Bonyolult volt a kérdés, vagy nem ismered a rezervátumban dialektus át? 9

Előzmény: Törölt nick (907)
Törölt nick Creative Commons License 2020.01.13 -1 1 908

Dave Rubin mióta MSM? Kissé kevered a szezont a faszommal. Nem értem fogalmatlanság ilyen szintjén mi értelme böförészni ide.

Előzmény: Zsebihal18 (906)
Törölt nick Creative Commons License 2020.01.13 -1 0 907

"eljárás alatt áll"

Na kb. ennyi fog-alma van madjarnyelv rezevátumban élő kisporlinak arról mi az impeachment - kb. 0,5 IQ pontra az egyfogú USA belvárosi gettólakókétól akik tavaly szeptember 24-én pezsgőt bontottak a facen hogy "huhúú végre nem elnök már a trump"   :)

Előzmény: Kód 001 (905)
Zsebihal18 Creative Commons License 2020.01.13 -1 1 906

Soha nem olvastam pistabat. Az egesz MSM kompromittalt, ez van. Tolem mindegy, melyik bab van eppen a mikrofon elott, Killary vagy T-rump, a lenyeg, hogy az USA nem demokracia, es nem is alkotmanyos koztarsasag, hanem egy lefele halado behemot. Az egesz mocsaras bandat el kellene zavarni, lehetoleg minel kevesebb kaosszal.

Előzmény: Törölt nick (904)
Kód 001 Creative Commons License 2020.01.13 -2 0 905

De most eljárás alatt áll, vagy sem ez a derék Trump?

Itt a rezervátumban ez annyira bonyolultnak látszik.... 

Előzmény: Törölt nick (902)
Törölt nick Creative Commons License 2020.01.13 -1 1 904

Mindenkiügynök, mi?

Ja meg:

trumpmonnyonle

tsak a tszokásoss

:D

Maradjatok pistabánál, ha esetleg kiad egy sajátmárkás harmonikus kvantumrezgésű palackozott pí-vizet, azt is meg fogjátok venni :)

Előzmény: Zsebihal18 (903)
Zsebihal18 Creative Commons License 2020.01.13 -1 0 903

Persze, informalodjak a controlled opposition Dave Rubintol. En sose butaztam Trumpot. Az impeachment cirkusz nem gyengitette a poziciojat, de most, hogy valoban impeachmentet erdemlot kovetett el, csak meg nepszerubb lett. Sajnos, fertelmes ostobak az emberek. Vagy beleszoktak a hazugsagban eleshez. 

Előzmény: Törölt nick (900)
Törölt nick Creative Commons License 2020.01.13 -1 1 902

Na kb. ennyi fog-alma van madjarnyelv rezevátumban élő kisporlinak arról mi az impeachment - kb. 0,5 IQ pontra az egyfogú USA belvárosi gettólakókétól akik tavaly szeptember 24-én pezsgőt bontottak a facen hogy "huhúú végre nem elnök már a trump"   :)

Túl a totális technikai fogalmatlanságon, egy értelmesebb elemzés arról hogy mi lehet az igazi cél:

https://www.dailywire.com/news/trey-gowdy-democrats-have-devious-plan-with-impeachment-goal-is-not-to-remove-trump

Kérj meg valakit hogy fordítsa le, bár vlszeg azután se fogod tudni követni.

Előzmény: Kód 001 (901)
Kód 001 Creative Commons License 2020.01.13 -3 0 901

Nem valami kirugás elött állapotban van a Twitter huszár?

Valami ímpöcs izé, ahogy mi, prolik ismerjük... :) 

Előzmény: Törölt nick (899)
Törölt nick Creative Commons License 2020.01.13 -1 1 900
Törölt nick Creative Commons License 2020.01.13 -1 1 899

jaja, meg a trumpmonnyonle

task a szokásos...

:D

Előzmény: Kód 001 (871)
Törölt nick Creative Commons License 2020.01.13 -1 1 898

Nocsak 5 perce még az volt mantra hogy ez kül- és belföldön is szopás a 'butta kis trumpnak', rossz marketing. :)

Továbbra is: kiskutyák ugatnak, Trump halad.

Előzmény: Zsebihal18 (895)
Kód 001 Creative Commons License 2020.01.13 -3 0 897

Tibor bá soxor félrefordit, vagy sajátosan értelme, de a témái jók, a kommentelők között meg sok valódi szaki van. 

Előzmény: Törölt nick (891)
Kód 001 Creative Commons License 2020.01.13 -3 1 896

A fizetett provokátoroknrendszerint valótlanságokkal dezinformációkat nyomnak, vagy habony propagandát terjesztenek. 

Előzmény: Törölt nick (887)
Zsebihal18 Creative Commons License 2020.01.13 -1 1 895

Ebben nincsen semmi kulonos. Az emberek butak es hazaffyasak. Semmi nem dobja meg ugy egy elnok tamogatottsagat, mint egy jo kis hirig.

Előzmény: Törölt nick (894)
Törölt nick Creative Commons License 2020.01.13 -1 0 894
martinaxe7 Creative Commons License 2020.01.13 -2 0 893

Nomég1

Törölt nick Creative Commons License 2020.01.13 0 0 892

Hát végül is nem Irak támadta meg Amerikát.....

Törölt nick Creative Commons License 2020.01.13 -1 1 891

Irán 22 darab ballisztikus rakétát indított az Al Asadi amerikai légi bázisra, és az Erbili amerikai konzulátusra.

Irakban az Erbil/i helysegben NINCS amerikai konzulatus :-)

Ami van -es ahova az iraniak löttek- az egy nemzetközi kat. tamaszpont, ahol pl vagy 100 nemetorszagi katona is van/volt, ma mar kicsit kissebb a letszam, kb 30-at kivont AKK onnan.

@ Pongyolasag jeligere:-): az eredeti tibor ba fogalmazas alapjan Irannak vagy 2000 darab nagytavolsagu -tehat 5000-5500 kilometer hatotavolsag feletti raketaja van, no ezt irta a tibor ba valojaban (ami ugye süketeles  csak), de eszerint akkor ha ez igy van, akkor pl az hogy a lengyelek (esetleg a romanok, bulgarok, most Nemetorszagot nem emlitem) a Ptriot-rendszert telepitettek akkor valojaban az amerikaiaknak igazuk volt abban az indoklasban a Patriot-rendszer europai telepitesere, hogy az az iraniak raketatamadasa ellen lett telepitve Europaba.

(Es akkor az a pletyka hogy az oroszok tamadasa ellen van, akkor az ugye pletyka csak :-)));  Szoval ha ez a Pongyola-jelige szerint csak pongyolasag, akkor egy nagyon de nagyon nagy  pongyolasag, es en magam nem is olvasnek pongyolan fogalmazott "elemzes"eket :-)))  -foleg nem adnam tovabb ezeket.

De ha ezt a szinvonalat igenyli valaki a nemzetbiztonsaggal kapcsolatos temaban, akkor kukkoljon inkabb a kavezaccba, az kb ilyen szintü mint amit ez az altalam nem ismert tibor ba elemzeskent elad.)

PS.: hogy milye van Irannak, azt inkabb pl innen kellene megtudni  tibor ba helyett>  https://missilethreat.csis.org/country/iran/

Előzmény: Kód 001 (813)
Zsebihal18 Creative Commons License 2020.01.13 0 0 889

Nem kattintottam az oldalra, de blogszerusegnek latszik, ahol nincs proofreader. De itt vagy te, szerencsere. Nyilvan Pompeora gondolt es Boltont irt . A hatotavolsaghoz nem tudok hozzaszagolni, hibazhatott, ez van, ha van kommentelesi lehetoseg, akkor valaki csak felemliti. Ezek pongyolasagok, de a lenyegen nem valtoztatnak.

Előzmény: Törölt nick (888)
Törölt nick Creative Commons License 2020.01.13 -1 0 888

tibor bá

Nem tudom ki ez a tibor ba, de Bolton mar nincs jo ideje Trump közeleben, ugyhogy Bolton nem suggalhatta Trumpnak az allitolagos hülye lepest, vagyis az irani generalis kikapcsolasat, es hogy Irannak vannak -tibor ba szerint 2000 db- nagy hatotavolsagu (ami 5000-5500 km fölött van) raketai, es emiatt allitolag ezekkel a Közel keleti amerikai tamaszpontokon nagy karokat tudnanak az iraniak okozni- no ha Iran kb 2000 km-belül mindent eler a Közel Keleten, akkor minek lödöznenek ki 5000-5500 km-en tulmenö raketakat? Nehogymar pl Kina a Közel Keleten lenne ...

PS.: ennek az akarki tibor banak mieleött elemez, azelött az alapismereteit legalabb feleves szintre kellene hoznia ..., es a terkepre ra kellene neznie, vagy minimum a szemmerteket kellene hasznalnia a terkepnel, es ha a Perzsa Golf kb 1000 km hosszu, akkor latna hogy a 2000 km is eleg lenne  -ami ugye közepes hatosagu r.-nel- kiveve persze ha szerinte pl Berlin vagy Paris is a Közel Keleten van ...

PPS.: na, ennyi, ennyire en magam is tudok a kavezaccbol elemezni mint ala ez a bizonyos tibor ba :-) ezt tette.

Előzmény: Kód 001 (813)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!