Szerintem külön keresője van az efféle cikkekre... Ennyi energiát beletenni, hogy nagyítóval találjon egy na úgy-e megmondtam-ot. Ha ettől boldogabb lesz valaki, lelke rajta, bár eléggé szegénységi bizonyítvány.
Mindegy, hogy mekkora a valóság tartalma, mindegy, ha csak a fotó kedvéért és egyszer. Ami jó benne, hogy nem sipákol, hanem a szükség szerinti munkát reklámozza.
Mindjárt lett is tv interjú a reggeli műsorban, plusz Blikk, Hot magazin, stb.. Jött ebből a mani neki. Lófaszt gondolta ő komolyan, ne viccelj már. :)
Párszor előkerült ő már (pl. a fő topikban) korábban, amikor arról sírt-rítt, hogy nincs tartaléka, és mi lesz vele... (bőven a vírus előtti időszakban)
amikor szaladt a szekér, akkor fontosabb volt Smart-ot venni, meg Telkiben kacsalábazni, mint takarékoskodni...
Akinek ilyen a szakmája (egyszer hopp másszor kopp), annak hatványozottan tartalékolnia kellene4
Ok. Kételkedhetünk a szándéka komolyságában, esetleg ő is az utolsó lehetőségként kezeli, de akkor is legalább nem a nyafogást, vinnyogást kommunikálja, hanem azt, ha minden kötél szakad megcsinálok akármit is. Ezt pozitívumként tudom értékelni, ha még komolyan is gondolja, akkor meg pláne.