Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2018.12.21 0 2 1207

Én a hálát tudom elképzelni motivációként. Pl. Vajnánéról el tudom képzelni, h a Damu-ügy után jelentkező Vajnának hálás, amiért anyagi biztonságot, trsdlmi megbecsülést hozott a számára... 

Mikor nagy szarban voltam (mikor nem? :)), nekem is akadt volna jól szituált udvarlóm. És el tudtam volna képzelni a szexet ronda öreg emberrel, ha emberszámba vesz, és valóban segít, nem csak 1 kóbor numerát akar... De sajnos inkább az utóbbi fordult elő... Vannak csápjaim, amik megérzik az ilyesmit. Szóval, ha valami vén krampusz komolyan vett volna egy ilyen helyzetben, hálából akár képesnek tartanám magam ilyesmire. Ezáltal mint őszinte érzelmet el tudok ilyesmit képzelni másokról is. 

Előzmény: Anyóca99 (1202)
Anyóca99 Creative Commons License 2018.12.21 0 2 1206

Fogalmam nincs mi lenne . Most azt gondolom , bármelyikőjükkel fordulna is elő , nem kezelnék  "okosan" .  Már ami a te sugalmazásod szerint okosság .

Jájjjj .... hagyjuk má' abba , mer' a végén bevonzzuk  !

Előzmény: cyr45 (1201)
cyr45 Creative Commons License 2018.12.21 -1 2 1205

Megfordítom: érdemes lenne egy érzelmi alapon, és jól működő házasságot felrugni amiatt, hogy

hangsúlyozom: bármelyik fél részéről volt egy -egyszeri, vagy rövid futamidejű homon-belobbanás?..

Mert, ha igen, akkor az a házasság soha nem is működött igazán jól!  Így értettem az okosságot.

Előzmény: Törölt nick (1203)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.21 0 2 1204

Azért ez nem ilyen eccerű, h mennyire okos az asszony! Mikor engem megcsaltak, próbáltam, próbáltuk feldolgozni a párommal. És ésszel beláttam, h nagyon megbánta, és hogy velem akar élni,és, h csak egy botlás volt, nem kapcsolat-kialakítás. Szóval minden amellett szólt, h folytatjuk tovább... De amikor hozzám ért, akkor kirázott a hideg, és elfogott az undor. Pláne, amikor továbblépett és szexet akart... Rúgtam le magamról. Egyszerűen nem működött a szex, meghalt. Lehet, több időt kellett volna hagyni, mert gyorsan zajlott az egész. Több türelem kellett volna, nem tudom, mi a megoldás az ilyen helyzetekben... Szerintem nem elég egy ilyen szitura 2-3 hónap. Valószínű, h kell pár év, 1-2 is akár... 

Mindenesetre jó lenne az ilyesmit megtanulni kezelni, mert mint látható, a ffiak zöme csalfa. Viszont az utódnevelés szempontjából meg nélkülözhetetlen a család. Ezt kell összeegyeztetni. 

Vagy a ffi legyen ügyes, és soha ne derüljön ki.

Vagy az asszony legyen okos...

Vagy pedig felszabadult, őszinte bigámiában élni... 

Én az utóbbira szavazok. 

Törölt nick Creative Commons License 2018.12.21 0 2 1203

Te pont az érzelmi részt hagyod ki belőle, illetve azt várod, hogy a nő is csak úgy kezelje a kis kalandot, ahogyan a férfi. Egy hűséges, kötődő nőnek komoly érzelmi megrázkódtatás a férfi kalandja, és nagyon sokszor érzelmileg is kiábrándul a férfiből, az undorról már nem is beszélve. Hogyan gondolod ezt az érzelmi traumát okossággal kezelni?  

Anyóca99 Creative Commons License 2018.12.21 0 2 1202

Az más . Az tényleg üzlet .

Anyu kiárusította magát . Lehet tud valamit , ha nagy a piaci értéke , de az ilyen üzletet se venné be minden nő gyomra . El se tudom képzelni , hogy tud egy fiatal nő mellé bújni egy ronda, vén pacáknak .  Szex közben a milliókat vetíti maga elé ? Brrr ...erős gyomor kell hozzá . Vagy átlagon felüli pénz-éhség .

Előzmény: cyr45 (1199)
cyr45 Creative Commons License 2018.12.21 -2 2 1201

Nagy valószínűséggel semmi, ha csak egy szimpla kaland lenne, és nem beleszeretés.

És, ha a menyed (ha megtudná egyáltalán) "helyén" kezelné az ügyet, és nem drámázna!

Ez persze attól is függ, hogy mennyire kötődnek egymáshoz, és okos asszony e?

Előzmény: Anyóca99 (1196)
Anyóca99 Creative Commons License 2018.12.21 0 1 1200

No azé' ... !

Bár nem tudom rajta mi sajnálni való van . Önszántából ment bele egy helyzetbe .

Előzmény: Törölt nick (1198)
cyr45 Creative Commons License 2018.12.21 -1 2 1199

Az valóban nem. 

De el tudsz képzelni egy 75 éves férfit, és egy huszonéves nőt, akiket érzelem vezet egymás karjaiba?

Mert én (73 évesként) nem!  Akár Faludiról, akár Vajnáról, vagy bárki másról is legyen szó.

Ez színtiszta üzlet, csak így érdemes kezelni.

Előzmény: Anyóca99 (1192)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.21 0 2 1198

Már nehogy tévedésben maradjál, egy ilyen helyzetben mindkét felet sajnálom... Szóval úgy hangzik helyesen, h sajnálom a megcsaló felet IS!

Előzmény: Anyóca99 (1196)
Anyóca99 Creative Commons License 2018.12.21 0 3 1197

Ha nem röhögnék éppen , segítenék zokogni .:-)))

Előzmény: Törölt nick (1195)
Anyóca99 Creative Commons License 2018.12.21 0 3 1196

" ...szerencsétlen apjuk ellen fordultak..."

He ... szerencsétlen apjuk .... hova szarjak szentisten ! (má' bocsánat !)

Mitől volt ő szerencsétlen ?  Kapott egy nálánál 14 évvel fiatalabb nőt  (ő akkor 34 volt) , előttük volt az élet . Más dolog , hogy a csaj pár év alatt kiábrándult , oszt' aztán apuka nekem panaszolta sanyarú házasságát . Mindketten viszonylag korán meghaltak , nem sokáig volt örömük/bánatuk egymásban .  Há így járt .

Ha a gyerekeimmel történne hasonló , semmit se tanácsolnék .

Nekik , maguknak kellene kiszenvedni a megoldást .

Mi lenne ha a fiam félrelépne ? Nemtom' . De nem fog , mer' pont olyan érzelmileg vezérelt hülye , mint az anyja .

Ha meg mégis , hát majd akkor átmegyünk a hídon , ha odaérünk .

Tőlem nyugodtan fejtegetheted a bigámiás vezérhangyád ... nem zavar . :-)

Előzmény: Törölt nick (1193)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.21 0 2 1195

Én sajnálom a megcsalókat, mert nem lehet könnyű nekik.

Ideraktam magam mellé egy százas papírzsepit. Karácsony van, amúgy is könnyen meghatódik az ember, te meg pluszban belerakod az érzelmi puttonyba a hazug emberek iránti sajnálatot is. Bőgök, na! Csak hull, csak hull a könnyem, és vérzik értük a szívem. :***(

Előzmény: Törölt nick (1193)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.21 0 2 1194

A bigámia is egyfajta hippiizmus, valami mikrokommuna. Ha jó emlékszem Puzsér is valami ilyesmiről álmodozik.  :))

Előzmény: cyr45 (1190)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.21 -1 2 1193

uhh... sokmindent lehetne ebből kihozni a bigámia javára, de mivel érintene téged a sztori miatt, inkább kihagyom... 

És, ha a már felnőtt gyerekeiddel esne meg ilyesmi? Akár vice-versa. Mit tanácsolnál nekik? 

Vannak unokáid, ha jól tudom. Mi lenne, ha mondjuk a fiad félrelépne, és kevesebbszer láthatnád őket, hm? (Mert a menyed azonnal beadná a válókeresetet.)  

Ehh, de tényleg, rosszabb vok, mint egy vén banya, h így vájkálok. :(

Én sajnálom a megcsalókat, mert nem lehet könnyű nekik. Senki sem sajnálja őket, sőt! Mint ahogy írtad, még a gyerekeid is szerencsétlen apjuk ellen fordultak... Am megmaradt az apai nagyszülőkkel a kapcsolata a gyerekeknek?

Előzmény: Anyóca99 (1191)
Anyóca99 Creative Commons License 2018.12.21 0 2 1192

Viccnek nem rossz , csak az  érzelem nem üzlet .

Előzmény: alaptalan (1175)
Anyóca99 Creative Commons License 2018.12.21 0 3 1191

"Majdhogynem a lehetetlen felé van igényed!"

Asszed' nem tudom ? :-)

Ami az ember legbensőbb igénye , azt nem tudom le tudja-e vetni , mint egy kabátot . Nekem már könnyű dolgom van .... nem kívánom senki "fejét bekötni" .:-D

Hogy mit tanítottam a gyerekeimnek ezekről a dolgokról ?  Tulajdonképpen semmit . Mikor elváltunk , a lányom 11 , a fiam 7 éves volt . Tehát nem öntudatlan csecsemők . Elmagyaráztam nekik , hogy az apjuk beleszeretett egy valaki másba , és innentől kezdve hárman leszünk . Őszintén szólva , még nekem kellett őket szelídíteni az apjuk irányában , annyira gyűlölték . Pedig mindenre esküszöm , hogy egy percig se hergeltem őket ellene ! Még felnőtt fejjel se bocsátottak meg neki , de ez a megcsalásos téma később nem volt napirenden . Megtapasztalták , tudták .

Előzmény: Törölt nick (1174)
cyr45 Creative Commons License 2018.12.21 -1 2 1190

Szuper!   Innen már csak egy lépés a Woodstock-i eszme...

Előzmény: Törölt nick (1186)
cyr45 Creative Commons License 2018.12.21 -1 2 1189

Egyikhez se menjenek férjhez, viszont igényeljék valamennyiük részéről a "támogatást", és időben

hangolják össze őket.   Nagyon jól fognak élni! :-))

Előzmény: Törölt nick (1182)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.21 0 2 1188

Perszehogy lehet! De szvsz azt nehezebb megvalósítani. 

Előzmény: Törölt nick (1186)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.21 0 2 1187

Meglehet. Ez a beszélgetés egy megcsalás sztorijából indult ki. Lehetséges, h emiatt tűnik úgy, h középpontban van a ffi nemiszerve... 

Pedig nem csak ez lehetséges a bigámiában. A gyerekneveléstől kezdve a házimunkán át, a felszabaduló szabadidőn keresztül, egészen addig, h a nőnek nem mindig van kedve a szexhez, stb... szóval egy csomó területen kiegyensúlyozottabb lehet az ember. Az asszonyok és a férjük is. Hát, most ebben a beszélgetésben ezekre nem tértünk ki, az igaz. 

Előzmény: Törölt nick (1185)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.21 0 2 1186

Jaj de jó! A te ideológiád szerint mivel a férfinak és a nőnek is van lelke, ezért a férfinak is lehet több felesége, meg a nőnek is több férje. :))

Előzmény: Törölt nick (1184)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.21 0 2 1185

Már elnézést kérek, de éppen hogy te alapozod az egész bigámiát a férfi nemi szervére, mert hogy az nem bír vele, éppen ezért kéne két nőnek kiszolgálnia boldogságban és békességben egy férfi nemi szervét. 

Előzmény: Törölt nick (1183)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.21 0 1 1184

Oldják meg!

Előzmény: Törölt nick (1182)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.21 0 2 1183

Az a baj, h csak a nemiszervekre, azok birtoklására koncentrálsz! Kicsit tágítsd a látóköröd! Egy együtt élés nem csak a nemiszervekről szól!

Előzmény: Törölt nick (1176)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.21 0 2 1182

A nőknek is van lelkük. Mi legyen azokkal a nőkkel, akik két-három férfit is szeretnek. :)

Előzmény: Törölt nick (1177)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.21 0 1 1181

Ahh! Egy LOVAG! :)

Előzmény: cyr45 (1169)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.21 0 1 1180

Anyóca! :) Nem kell küzdeni! Az együttélés nem birkózás! :) 

Előzmény: Anyóca99 (1166)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.21 0 1 1179

Látod, látod? :) Bigámiás kapcsiban lefeleződik a házimunka is, anélkül, h a férjnek porszívóznia kéne. Amit kimutattak, h garantáltan csökkenti a szexuális vonzerőt! 

Előzmény: Anyóca99 (1165)
Törölt nick Creative Commons License 2018.12.21 0 1 1178

Erről beszélek pontosan! Két nő azt csinál az egyszem férjével, amit csak akarnak! :P :)

Előzmény: Abszolút Igazság (1163)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!