Kálmán Olga nem volt áruló, mint sokan mások a Hír TV-ben. Semmiben nem értek vele egyet, de megadom neki az "ellenfélnek" járó tiszteletet a munkahelyének megszűnése alkalmából.
Szívből kívánom neki, hogy minél hamarabb találjon magának megfelelő munkát (annak ellenére, hogy tevékenységét károsnak tartom). Biztos vagyok benne, hogy van rá kereslet az Orbángyűlölők körében.
Az biztos, hogy én soha nem fogok a rajongói körébe tartozni.
Ennek eredménye szerint a magyarországi zsidóság becsült létszáma az anyai ágon történő leszármazás alapján 2015-ben minimum 58 936 fő, maximum 110 679 fő körül volt.
én nagyon remélem, hogy tudják a módját annak, hogy törvényesen,
a hatályos szabályokat betartva olyan környezetet hozzanak létre, hogy az "ellenzék" és szavazó tábora minden tekintetben méltánytalan és hátrányos helyzetbe kerüljön és megalázott kutyaként nyűszítsen tüntetéseken, vagy takarodjon csicskának
vajon miért kellett ezt kihangsúlyozni, amikor egy kormánynak ez a feladata?
szerintem nem ez a feladata, ez egy tévedés. A kormánynak az a feladata, hogy azokat szolgálja akik rá szavaztak (azaz a saját választási programját hajtsa végre).
igazad van, a zsidókkal már nem kell foglalkozni, hiszen alig vannak Mo-on. és van helyettük úgy 6 millió "ballibsi", akik nem is magyarok. sokkal jobb célpont a sakál bulvárviktornak
Ha a libsik "habzó szájúak", akkor mondjuk Bayer Zsolt milyen?
nézz meg mondjuk egy békemenetet, és egy akasztós libsis tüntetést. Akár mennyiségileg is összehasonlíthatod őket. Egyébként Bayer nagyon ritkán üt először, csak szólok ... magyarul akármilyen fura is, azok általában reakciók !
A liberálisok ugyanis szabadságot követelnek a népnek, hogy vállalkozhasson és választhasson.
mesélnél nekem erről a szabadságról még egy kicsit .... szívesen hallgatom, egy alkalmazottait lenyuzó libsitől azt, hogy milyen szabadnak lenni ! tudod barátom ez a populizmus, nem más. Majd küldök neked egy két 12 órázó fizikai munkást, akinek szépen elmesélheted a meséidet, és utána itt is elmondhatod, hogy mennyire volt vevő erre a dumára. A liberalimus a létező legnagyobb populizmus, és onnantól kezdve, hogy a nők szopják a főnököt, és az alkalmazottak nyalják a padlót teljesen lényegtelen, hogy minek nevezed a szart ! NA EZ BUKOTT MEG, és igen jól látod, a POPULIZMUS !
"Vagy elég megnézni egynémely itteni kormánypárti harcinicket, milyen sorsot szánnának a balliberálisoknak..."
szerintem amúgy most bulvárviktor és csipet-csapata ezerrel töri a fejét hogy a magyar népesség nemfideszes részét hogyan tudnák elintézni, bármilyen értelemben.
mert a bulvárviktor azt már jó régóta sugallgatja sunyin, hogy aki nem fideszes az nem magyar, de az ilyen sugallgatásokat fokozni kell egy idő után, mert különben elvesztik erejüket. szóval valami lépés tuti lesz hamarosan. valami mocskos rodhadt bulváros-bulvárviktoros zseniális húzás...
Apropó Turul. Néhány éve hőzöngött a ballib tábor, hogy elmozdítják a XII. kerületben lévő Turul szobrot. Mi lett azóta a sorsa a Turul szobornak és mi a balliberális tábornak?
a "popsi" pedig a populista-demagóg fidesznyik pribékeket...
tudod a győzelem, az győzelem ... nem kell magyarázni. Vannak még tételmondatok (a győztesnek mindig igaza van, vagy foci hasonlattal élve, ezt a meccset gólra játszák). Nagyon sok gólt kaptatok, ami elsősorban nem a libsi pártok, libsi ujságok, hanem az erre vevő gerinctelen libsi (vagy jobbikos ?!) szavazók bűne. Soha nem jött volna létre ugyanis ez a retorika, és soha nem lett volna ilyen bukás, és ilyen egyoldalú fidesz győzelem, a hozzád hasonló habzó szájú libsik nem lettek volna vevők rá. Na erre mondottt nemet (és nem a populista dumára), 2018-ban a nép. Tehát nem az emberek jó része nem a fideszre tett egy igent, hanem a hozzád hasonlókra adott egy nemet. És igen, vannak nácik, vannak feministák, és tisztán kell látni, hogy mára a libsi is egy ilyen méretű frusztrált, beteges csoportulás lett ... akiknek az előbbiekkel ellentétben még gerincük sincs.