"Ööö.... erre a következtetésre miből jutottál, brúder, hogy "az országnak vége"? "
Te itt egyébként milyen jövőt képzelsz el ebben az országban? Forintban van-e a pénzed? Továbbra is lelkesen dolgozol? Esetleg lelkesen vállalkozol? Semmi nem zavar? Szerinted jó irányba tart az ország?
Vagy, mint a legtöbb polgártársunk az Indexen, jó fideszes létedre már 2006-ban (vagy előbb) leléptél innen (persze azelőtt még "tüntettél" egy kicsit, esetleg néhány kocsit is szétvertél), és most röhögve tolod a Fidesz szekerét, shortolod a forintot és a tenyeredet dörzsölgetve várod az államcsődöt? Esetleg haza jársz szavazni a Fideszre két röhögés között.
Hogy utoljára a rendszerváltás előtt kellett plusz zászlóval deklarálnunk, hogy kinek az uralma alá tartozunk? Hát nem tudom, te mit értettél, de én asszem, jól mondtam. Maradok is ennél.
Te viszont olyan mocskot hordtál össze ennek a hsz-nek a további részében is, amilyenre csak kevesen vagytok képesek. Te vagy az egyik, de neked még elnézem, mert tudom, hogy nálad ez nem annyira pofabőr, mint inkább mániákus téveszme kérdése.
Ja, mint annó a SZU-hoz? Csak mer' utójjára annak a zászlaját kellett kitenni a nemzeti zászló mellé...
Az a helyzet, hogy egy gazdasági-politikai államszövetséghez tartozni, az nem jelenti azt, hogy valami nagyobb izé (birodalom?) része az ország, aminek a fennhatóságát jelképekkel is ki kell fejezni. A zászlókitűzés ugyanis kb. ezt fejezné ki. Legalább is, ha ez valami kötelező gyakorlat. Addig jó, amíg opcionális.
Helyesbítenék, ha nem baj: Brüsszel ("Brüsszel", mint olyan) még nem mondott semmit a kormány füzetkéjére.
Ezt a "választ" most itt előzékenyen egy öntevékeny hazai seggnyaló alkotta: egy ELTE-s oktató, ott van a végén a neve is, meg hogy "az ELTE oktatója", bár az nem derül ki, hogy mit oktat és milyen szinten.
Egyébként a tájékoztató füzet maga válasz volt a Judit Sargentini nevezetű EP-képviselő némber által a minap előadott jelentésre, ami a maga részéről csakugyan hemzseg az ótvar, rágalmazó hazugságoktól.