A néppárt fütyül Orbánra, el vannak foglalva a jövő évi választásokkal!!!!! Minden 1es ember fontos a néppárt számára, hát még aki sokad magával vesz részt a pártban:)))))
Kerestük a Néppárt sajtóosztályát a találkozó után, ahol azt mondták, hogy Joseph Daul egyelőre annyit szeretne nyilatkozni az esemény kapcsán, hogy lesznek még ilyen találkozók. Ennél bővebb kommentárt nem akart hozzáfűzni, mondván, politikailag érzékeny ügyről van szó.
Nem akartam sokkolni a fijjút. Én abból a stabilan tartott sávból vettem ki a legmagasabb értéket, amiben a forint mozog immár több, mint négy éve.
A balliberálisok erősítenék a forintot, hogy "olcsóbb legyen a sör". Hogyan? Hát hogyan lehet erősíteni a forintot? Kamatemeléssel. Aztán csodálkoznak azon, ha belekerülünk egy-egy adósságspirálba.
Szerintem sokkal jobb, ha a forint árfolyamát Matolcsyra bízzuk és nem egy balliberális fórumozóra.
Az elmúlt négy évben számtalan alkalommal zuhant 312-ről 314-re. Arról viszont nem szólnak a balliberális híradások, hogy hogyan került vissza 314-ről 312-re, hogy újra zuhanhasson.
A balliberálisokra jellemző egyébként ez a "folyton zuhanás". Persze a különbség az, hogy a forint árfolyama időnként emelkedik, míg a balliberálisok megítélése, támogatottsága sohasem.