Ezeket nem tudom, honnét vetted, de én nem láttam kulon ulni senkit. Egyetlen no volt, aki a szavazás után megkérdezte tolem, hogy mikor leszek deportálva (mosolyogva, mert volt egy-két vitnk korabban), de a válaszom után tobbé nem hozta szóba a témát.. Pedig csak annyiut mondtam neki, hogy nem deportáhatnak, mert egész patkánytanyák, mint Grimsby, Stoke, Liverpool fuggenek az adómtól..
A londoniak pontosan tudják, mivel jár, ha lesz brexshit; az angol gazdaság két fo pillére a City, meg a belso fogyasztás. Na már most, ha csak egy bank, bróker elhagyja a Cityt, az beindít majd egy láncreakciót. Ennek már vannak jelei, egy csomó cég, bank, nyitott új irodákat Dublinban, Párizsban, Frankfurtban. Egyelore kivárnak.
Ha elkezdenek koltozni az Eu munkavállaók is, az még nagyobbat fog szólni. Ennek is vannak már jelei. A szavazás után voltam a kanadai kovetségen egy toborzó rendezvényen; tobb turnusban, két napon át tartották, telt házzal.
A szavazás óta rengetegen mentek el, foleg a lengyelek kozul. Egyelore nem látszik, mert per pillanat óriási a romániaiak beozonlése, de ez nem fogja sokáig fenntartani a jelenlegi munkaeropiaci helyzetet. Minden téren hiány van, a legsúlyosabb a helyzet az egészségugyben; a szavazás elott négyezer EU-s novér, doktor regisztráltatta magát egy évben, azóta csak nyolcszáz, és a régiek kozul sokan elvándoroltak.
2008-ban, aválság alatt egyszer már megmutatkozott, milyen hatással is jár, ha elmennek a kelet-európai munkások; százával álltak a kiadó házak uresen.
A ostoba (!!), és rém egyszerű angolok először még az étkezőkben is külön ültek a melőhelyeken ..., majd a miután megszavazták a brexitet megkérdezték a keletieket, h "most akkor ti húztok a halálba?" ..., a válasz így nézett ki:akkor ti holnap nem dolgoztok, nem söröztök, nem mentek meccsre ...
Azóta megszűnt a demarkációs vonal ..., és ismét elkunyerálják az "idegenlégiósok" ehető kajájátt!!!
HÜLYE ANGOLOK, ANGOL HÜLYÉK!!!
A londoniak miért is sipákolnak egyfolytában különleges státus után, amióta nyertek az ottani birkák a népszavazáson???
Ezzel mar a putyinista Lovas István is fenyegetett - hogy meg szebb legyen éppen nagy libsi brit Independentben mert másutt nem engedtek cikkezni :-) - aztán nagy kuss lett belőle.
Most olvasom az "Atombomba története" című könyvet, ami végül is az atom kutatásáról és az atomkutatókról, a felfedezésikről, vitáikról és a "megbecsülésükről" szól főleg.
Nagyon érdekes történetek is vannak benne, pl. a Fermi meglógása a Mussolini rendszeréből és a többi nagy fej ilyen-olyan menekülése, természetesen a magyaroké is.
Meg, hogy mióta is nevezték a magyarokat marslakóknak.
Ha lesz kedvem, majd csinálok egy táblázatot, hogy kik, kiket, miért és hogyan zavartak el.
Mert egy számot egy karakterrel leírni, az nem akkora újság, azt megtették a zsidóktól a kínaiakon át a majákig sokan mások. Az absztrakciónak olyan foka, hogy külön jelöljük a helyiértéken a semmit, na ez a megfizethetetlen, nem a Mastercard!
szegény kis Citellus citellus, egy mérnök kies hazánkban egy kizsákmányoló fujjjabelemjönki multinál (pl autógyár, ami ha karbantartásra leáll egy szalag, megbillen az a csodás dzsídípí) megkeres nettó 700k Ft-ot - jó beosztásban - ugyanannak a német anyavállalatánál megkeres nettó majdnem 2 milliót.