„Az emberek azért használják a Facebookot, hogy vitatkozzanak és felhívják a figyelmet fontos kérdésekre, de
el fogjuk távolítani azokat a tartalmakat, amelyek megsértik közösségi irányelveinket, beleértve a gyűlöletbeszédet. Ugyanakkor kivételt tehetünk, ha a tartalom hírértékű, jelentős vagy közérdekű.”
Erre az érvre az emberi jogok védelmével foglalkozó Human Rights Watch szervezet európai médiaigazgatója csak annyit tudott mondani: „hogy hírértékű, azzal nehéz vitatkozni. Mert
tényleg fontos, hogy az európaiak tudják, hogy az EU egyik tagállama rasszista gyűlöletpropagandát folytat.
Szíria tehát szerinted is Ázsiában van, mégis én vagyok a kretén, hogy ázsiai országnak hívom, különösen, ha Afganisztánnal, Pakisztánnal, Bangladessel együtt emlegetem őket mint ázsiai országokat.
Majd legközelebb akkor úgy írom a kedvedért, balliberális, hogy Afrika, Ázsia és a Közel-Kelet szemetét akarjátok idehordani.
Cserébe arra kérnélek, hogy te pedig Magyarország nevét ne vedd többé a szádra, hanem csak pl. Somogyról, Zaláról írj.
A "dene vér"-ek szerint Szíria és Izrael európai ország, csakúgy, ahogyan a teljes Közel-Kelet és Észak-Afrika is Európa, noha (még) nem az Európai Unió része.
Már dolgoznak az ügyön, hogy mindeme területeket is az EU-hoz vagy legalább Európához tartozónak minősítsék, hogy minél könnyebben áramolhasson onnan a a "munkaerő" és a "szellemi tőke" ide, a valódi Európába és EU-ba.
Szíria (arabul سوريا – Sūriyā vagy سورية – Sūriya, ejtsd Szúrija, régebben használatos elnevezése الشام – aš-Šām – as-Sám) egy Magyarországnál csaknem kétszer nagyobb területű ország Délnyugat-Ázsiában, a Közel-Keleten.
„Hagyjátok, hadd hívjanak csak titeket rasszistának. Hívjanak csak idegengyűlölőnek. hívjanak csak bevándorlás-ellenesnek. Viseljétek ezeket a jelzőket, mint egy kitüntetést!
Jó "füles bagoly" módjára éjjeli 2 óra 25 perckor pattan fel a szemhéja, majd akkor áll elő az újabb mémekkel, karikatúrákkal, álhírekkel, ezer éves idézetekkel és linkóci linkekkel.