Még 2018 január 21-én Ungár Klára átjelentkezésekre bíztatta a baloldali szavazókat, mert akkor ezzel a trükkel megszerezhetne a baloldal 50 körzetet és ezzel megszorongatnák a Fideszt a választáson, így olyan helyzet alakulna ki, mint Macedóniában, ahol hiába nyert a jobboldal, még is a baloldal került kormányra , mert a jobboldal nem tudott többségi kormányt adni. Mindezt tömeges átjelentkezésekkel érnék el. A legújabb gyanú szerint Hódmezővásárhelyen is így nyert hatalmas választási résztvétellel Márky-Zay Péter, mert az átjelentkezett baloldali szavazók győztek és országosan is el akarják ezt játszani, még akkor is ha ezzel nem lesz többségük, de kormányzásképtelenné tehetik a Fideszt, már
megéri nekik. Márky-Zay Péter állította a választások előtt, hogy nem tud ilyesmiről, de
ennek ellenlére gyanúsan magas volt a választási résztvétel, és Lázárék az összes fideszes szavazót mozgósították, ennek ellenére kikapott az ő jelöltjük. Ez botrányos lehet és több jobboldali
újságíró és média és közéleti személyiség
kifejtette, hogy panaszt fognak tenni a Nemzeti
Választási Irodánál, hogy vizsgálja, tiszta feltételek
mellett történt-e meg a hódmezővásárhelyi
voksolás.
Még Hegedűs lenne a polgármester. Csalással nyert a ZAJ, ezért én nem tekintem Hódmezővásárhely polgármesterének.
Az MSZP-s Kis Andrea a polgármestere Hódmezővásárhelynek, Márky-Zay csak a kijárófiúja. A kommunista liberális hatalomgyakorlás csodálatosl. Élvezzétek, kicsiben, Hódmezővásárhelyen. Így szereznek hatalmat a baloldaliak!
A liberális csürhe meg már ezért ordítozik országszerte, Vásárhely, láncszavazással, átjelentkezéses csalással akarnak győzni, kékcédulás társulat!
Márki Zay mondta, (még a választás előtt) hogy meg fogja nézni, mely címekre jelentkeztek be sokan az utolsó 1-2 hónapban. Pillanatokon belül lekérheti az adatokat a jegyző, majd eljárást is kezdeményezhet az érintet ingatlanok tulajdonosa ellen.
Ebben nem hiszek, körülményesnek látom ezt a lakcím-kártyázást. Ráadásul bármelyik ilyen átjelentkezett, lefizetett szavazó bármikor kitálalhat, márpedig a jelek szerint sokan voltak, ha voltak.
Inkább abban hiszek, hogy a HMV-i pofon fölserkentette a Fideszt és szavazótáborát.
Budaőrsön volt a teszt. Ott nem jött be a balliberáltaknak, ezek szerint Hódmezővásárhelyen valahogyan sikerült.
Ne kérdezze senki, hogy miért pont oda mozgósították az erőiket. De szerintem mindent bevetettek, hogy ott csalással győzzenek, mert megvolt az oka.
A főfideszes városban nyerni (még ha csalással is) egy mentális hadviselés része, amivel ha sikerrel járnak, elhitetik a Fidesz szavazókkal, hogy vesztésre áll a Fidesz.
Gratulálok, mert majdnem sikerült, egy hétig tényleg majdnem elhittük.
Jogász és választási bizottság legyen, aki eldönti ennek a kijelentésnek a súlyát. Ami viszont biztosan kijelenthető, hogy ez nettó választási csalásra való biztatás, illetve annak előkészítésére és szervezésére irányuló tevékenység!
Na jó, de mi a módja? Veszek egy kulipintyót HMV-en, és oda teszem át az állandó bejelentett lakcímemet? Vagy egy HMV-i kulipintyóba bejelent a tulajdonos még 200 embert Mucsaröcsögéről? Elég körülményesnek tűnik.
Lehet, hogy lemaradtam valamiről, de nekem valami nem világos. Hogy lehet átjelentkezni egy önk.-i választásra? Vagy az adott településen van az állandó bejelentett lakcímem, vagy nem, oszt jó napot.
Ha pl. egy Zala megyei faluban élek állandó bejelentett lakcímen, hogy lehet belőlem önk.-i választáson részt vevő szavazó mondjuk egy szabolcsi faluban?
Még 2018 január 21-én Ungár Klára átjelentkezésekre bíztatta a baloldali szavazókat, mert akkor ezzel a trükkel megszerezhetne a baloldal 50 körzetet és ezzel megszorongatnák a Fideszt a választáson, így olyan helyzet alakulna ki, mint Macedóniában, ahol hiába nyert a jobboldal, még is a baloldal került kormányra , mert a jobboldal nem tudott többségi kormányt adni. Mindezt tömeges átjelentkezésekkel érnék el. A legújabb gyanú szerint Hódmezővásárhelyen is így nyert hatalmas választási résztvétellel Márky-Zay Péter, mert az átjelentkezett baloldali szavazók győztek és országosan is el akarják ezt játszani, még akkor is ha ezzel nem lesz többségük, de kormányzásképtelenné tehetik a Fideszt, már megéri nekik. Márky-Zay Péter állította a választások előtt, hogy nem tud ilyesmiről, de ennek ellenlére gyanúsan magas volt a választási résztvétel, és Lázárék az összes fideszes szavazót mozgósították, ennek ellenére kikapott az ő jelöltjük. Ez botrányos lehet és több jobboldali újságíró és média és közéleti személyiség kifejtette, hogy panaszt fognak tenni a Nemzeti Választási Irodánál, hogy vizsgálja, tiszta feltételek mellett történt-e meg a hódmezővásárhelyi voksolás.