dehogy sipolok ha a fejemre olvassak de ez a beteg lipotmezei zoldhatizsak ugyanolyan az apolo nick aszerint meg a kispesti erdoben csovezek ez a hulye amerikai csovesnek ir le mert irigy melyszegeny hazudozok ez orban gyulolok
ugye 1985-ben disszidaltam 1990 korul kezdhettem forumozni meg connecticutbol ez az amerika azota idegesiri irigyseg miatt a melyszegeny olvtarsaimat az elejen bosszantott a primitiv irigyseguk regota marcsak szorakoztat a primitiv irigyseguk nezik az amerikai filmeket es tudjak sose lesz annyi penzuk hogy legalabb egy hetre kimenjenk legalabb new yorh ciybe irigyseguket itteni velem valo vitaval csillapitjak elfogadhato szintre az mar csak hab a tortan hogy orbanra szavazok illetve ha ellene akkor megnyugodnanak tiszta lipotmezei esetek
hatizsakos hajlektalan bohocom minden ejszaka miert alszol masik aluljaroban a paplanoddal ja nem birod a sajat hugyszagodat okos kitakaritjak de addig atmesz egy masik aluljaroba mobil vagy es hatizsakos okostelodat koldulasbol fizeted ugyi ? mennyit sikerul osszekoldulnod naponra ?
Jól nyomod a vakert a hajléktalanok előrejutási lehetőségeiről. Nem is értem neked még miért nem sikerült.
Szerintem, ha összeszeded magad és leállsz a szipóval akkor a móló alól beköltözhetsz az Üdvhadsereg valamelyik pofás hajléktalan szállójába.
Ha nem sikerül, úgy tudom kényelmes helyeket tudnak ajánlani kutya menhelyeken is, hiszen a States-ban minden szebb és nagyobb, és szeretik a magyarokat ;-)
Bár ahogy hallom a lóf@sz is, amit akkor kaptok, ha nem álltok be a sorba ;-)
hat en csak a magam eletmodjat ismerem alaposan en 1992 ota ketlaki vagyok 6 honap itt 6 pesten 10 eve nyugdijas volt 2 milliomos magyar ismerosom ma mar mindegyik meghalt a magyarok altalaban megaaljak a helyuket nepszava.uskanadaihirlap.com szelsosegesen orban ellenes lapok