...egy visszautasíthatatlan ajánlat...? A legutóbbi EU-s közvélemény-kutatás alapján a magyarok többsége támogatja az eurót, valamint a gazdasági és monetáris uniót: 52 százalékuk áll mellette, 41 százalék ellene.
Setétkém, felfüggesztve volt kifizetés, nem megvonva. Másrészt még Gyurcsótány/Libajnai kormány alatt a nem megfelelő pályáztatott beruházások miatt történt a felfüggesztés, amit a kormány végül teljesen átalakított az EU elvárásainak megfelelően. De itt hangsúlyozom a pályázati szabályok megsértése miatt volt felfüggesztés.
Setétkém, szép álmok de az uniós kohéziós alapokhoz coki bizottságnak, mert az tagszerződésben van lefektetve, ahhoz meg kell változtatni szerződés szövegét a tagállam és az EU között, na ez nem fog menni.
Az USE ideája ennél is jóval régebbi és ennek irodalmi bizonyitéka is van, Karinthy Frigyes: Capillaria
"Rombol és teremt és szétszakít és összeköt, időn és téren át. Most, míg ezt írom Önnek, egy budai kis kávéházban, a rikkancs lappéldányt tett le elém: az első oldalon nagy betűkkel olvasom: Chamberlain, Benessel való tárgyalás után, be akarja terjeszteni a parlament elé az Európai Egyesült Államok alkotmányáról szóló törvényjavaslatot. Nem tudom, mit jelent, mi igaz belőle mi lesz belőle, nem tudom, hogy álljak fel a gondolattal szemben, eltiport, megvert, kifosztott, megkínzott ország eltiport, megvert, kifosztott, megkínzott gyermeke. Nem remélek, és nem félek, nem hiszek a javaslat jóhiszeműségében, komolyságában. De egy nyilvánvaló: ha semmi más nem lesz belőle, annyi maradandó haszna és eredménye meglesz ennek a javaslatnak, hogy nekem alkalmas fordulatot adott rátérni tárgyamra."
Igen, ez 1921-ben iródott és ennek a végén hangzik el a hirös mondat:
Halvargót, a Bullok-tornyot, amit romba dönt a Goncsargó.
Én híve vagyok a föderációnak, de - bár Churchillnek ez jutott eszébe (USE) 1946-ban, hülyeségnek tartom a plagizálást. Egy államszövetség helyetti szövetségi államnak is teljesen megfelelő név az EU.
Ennyi vándorolt ki az alanyi jogon járó világútlevél és a szabad kivándorlás 1988-01-01 dátummal történt bevezetése óta. Persze hogy feltűnő, de nem szemét kommunizmus, nem regisztrálják, csak néhány kamarai szakmánál és az állampolgárság, bejelentett lakcím, vállalkozói vagyon is megmarad, csak önként lehet kiiktatni, de minek tenné?
Szerencsésen ebbe az irányba is haladnak a dolgok - bár a kormány deklarációja szerint előnyös az EU-hoz tartozni, de a népakarat előtt kénytelenek lesznek meghajolni, hiszen ők a nép kormánya.
Setétke, miért nem rögtön az egész lakosságot hazudod? Ja hogy neked csak liberóbolsi számít, azok csak szívességet tesznek ha kiköltöznek migrát simogatni.
Setétke az iszlamizáció és terror olyan szinten valóság hogy UK-ban is választási kampánytéma és amivel az EUCCCP nem tud és nem is akar semmit kezdeni amíg nem robbantják rájuk a brüsszeli székházat, de vahbitákat ismerve ez sincs már olyan messze.
Mert mindenük a pénz és a jó kereset, így azt hiszik, attól lesznek boldogok, ha nyugat-európai életszínvonalon élhetnek. De a nyugati kereseten sem vehetsz közbiztonságot, ha az a pátyolgatottjaitok miatt lezuhan a béka feneke alá, a maga nyugat-európai keresetével ugyanúgy meghal a terrortámadásokban. Két lengyel meghalt most is Manchesterben, őket és hozzátartozóikat már biztos nem vigasztalja az angol bérezés. Márpedig mivel a nyugat-európai vezetők még mindig vakok, és nem teszik, amit kéne, a terrorhelyzet tovább fog romlani, mintha nem lenne már elég súlyos most is.
Lassan semmilyen tömegrendezvényt nem lehet terrorellenes óvintézkedések nélkül tartani, és nekem ne próbáld meg bebeszélni, hogy nem egészségtelen dolog, ha a lakosság egy része olyan ideológiát követ, aminek mentén helyesnek látja legyilkolni a többit. Vagy éppen az, hogy a lakosságon belül pont az a réteg szaporodik jobban, amelyik veszélyeztetett, hogy agymossák ezzel.
A nyugat-európaiak belehülyültek a jólétbe, így el is fogják veszíteni azt. Hiába hangzik ez neked nevetségesen. A rómaiak is sokáig csak röhögtek azon a jóslaton, hogy majd elsöprik őket a barbárok. Aztán mégis megtörtént.
Ha annyira szar az a nyugat, akkor miért is menekült el innét kelet eutrópából 20 millió tanult, fehér keresztény?
És miért is készülődik a következő 20 millió hogy rövid időn belül itthagyjon benneteket, ás átköltözzön a rákos daganatba, a migránsokkal sújtott rohadó nyugatra?
Annyit ugye felfogtál hogy egész kelet-európa gazdasága kb 2x akkora mint a Shell?
Na und?
Csak azt nem értem, hogy akkor mi a francnak kellett ez az egész bővítősdi...
Lerabolták a kelet Európát, és most már szabadulnának tőle...
Ha olyan nagyon jók, akkor miért fogy a népességük?
Miért nem tudják saját munkásaikat megfizetni, miért kell a magyar meg a román orvostól a takarítókig?
El vagy vakulva az idióta számaidtól, és nem látod, hogy a fényességes Nyugat se önfenntartásra, se fajfenntara nem képes.
Kevergetik a nagy pénzeket a kütyükkel teleszemetelt irodáikban, de nem hogy közös hadsereget, de még egyszerű rendőri információkat se tudnak megosztani.
Persze, hogy nem képesek 28 országot irányítani... Még egymás hátában is forgatják a kést.
Belgiumban reggel 7 előtt tilos terroristákat letartóztatni... Érted te ezt?
Előbb hívják be a migránsokat, aztán gondolkodnak el rajta, hogy hogyan válogassák ki a terroristákat.
Ezekre Európát rábízni?
Még egy ásványvizes palack kupakját se képesek lecsavarni Soros beleegyezése nélkül.
A Nyugat pontosan az a hatalmasra duzzadt rákos daganat, ami már nagyobb, mint a megtámadott szerv, és ezért azt hiszi, hogy megtámadott szerv feledata az ő ellátása...