Nyitotta:Aki mer az, 2017.04.19 14:03 |
Fidesz: A civilekről szóló törvény nem orosz mintát követ
„Maguk nem normálisak, minden jóérzésű ember behány maguktól” - üzente a kormánypártnak Szabó Tímea.
Senki nem külföldiügynöközi le mindkettőt. majd a társadalom a tények és az adatok birtokában eldönti, hogy esetleg ki az aki árt. És ha nem lesz ilyen akkor majd jól leváltja ezt a kormányt jövőre.
Azért érdekesen érvelsz te is. Ha Soros mondja, hogy bevándorlók millióit kell betelepíteni Európába és euromilliárdokat kell nekik adni akkor nem veszel róla tudomást, mert hát hagy mondja, úgysem igaz. A kormány esetében meg olyat sérelmezel amit nem is mondtak.
"Én úgy vagyok vele, hogy először Sorost fékezzük meg, aztán jöhet a fidesz."
csak elszóltad magad, szal a külföldiügynöközés szted azért van hogy sorost megfékezze. meséld el hogy fékezi meg :)) legfeljebb majd valamelyik genny fideszes cégén keresztül csorgatja be a gempát és nem lesz külföldi. a migrik meg majd özönlönek mint a zombielandban :)))
elárulok egy nagy titkot: a megfékezésre (ha lenne mit) már van egy állami szervezet: NEMZETBIZTONSÁG.
naszal soros megfékezve, akkor foglalkozhatsz azzal hogy ne lopjanak.
tény hogy mondtad hogy nem tetszik hogy lopnak, na most ha lekülföldiügynöközik a szervezeteket akik ez ellen harcolnak az a te érdeked ? ha a lopás visszaszorítása helyet ezzel toszakodnak az a te érdeked ?
"A kormány helyett segítik a társadalmat. Igen ilyen is van köztük meg olyan is aki pont, hogy árt a magyar társadalomnak."
sakkor miért kell mindkettőt lekülföldiügynöközni ? és aki árt az meg szerintem a kormány, de személyes véleményekre nem hoznak törvényeket egy LIBERÁLIS (vagy neadjisten csak NORMÁLIS) országban.
Akkor meg téged miért érdekel, hogy a fidesz azt sulykolja a külföldi szervezetekről, hogy hazaáruló? Attól is beszarhatsz ha nem érdekelnek a tények meg a világ valósága.
és kit érdekel mit mondott ? én meg azt mondom hogy jön egy 647 méteres godzilla, attól is beszarhatsz ha nem érdekelnek a tények meg a világ valósága :)
Ne beszélj már hülyeségeket, maga Soros mondta, hogy mit kellene szerinte csinálni Európának a muszlim bevándorlókkal. Nem mondod, hogy nem olvastad? És itt most nem kormánypárti Habonymédiáról beszélek.
egyáltalán miért ment át a topik migrácsozásba ? az agyad keresztbe van kötve, ha le lesznek külföldiezve a magyarok akik külföldi pénzeket hoznak az országba és a kormány helyett segítik a társadalmat, akkor a migrácsio majd hanyatt homlok fognak menekülni ?
Arra nem tudok válaszolni, hogy akkor engem zavart-e volna, hogy Soros támogatta őket, mert nem foglalkoztam vele akkor még annyira. Viszont Soros terveit sem ismertem velük kapcsolatban. Most ismerem Soros terveit Európával kapcsolatban. Ennyi.
azért egy percre gondold végig hogy ami másnál bocsánatos bűn azt ezeknek a tolvajoknak elnézed, és itt véded őket miután beismerted hogy zavar hogy lopnak :)
azért kapisgálod remélem, hogy hazudnak neked is :) ennek semmi köze a migrikhez, mint ahogy mondod és hallottad. nem is fog megvédeni tőlük. csak a fideszt attól hogy be kelljen számolnia a lopásaikról, mert majd lekülföldi ügynöközi a TASZT. most írtad téged is zavar hogy lopnak, akkor fasznak kell kiállni olyan mellé amit a lopásaik miatt csinálnak ?