Tavaly novemberben járt le az újautós licencem, ekkor vettem egy egyéves Connected Package Plus csomagot. Ennek része az RTTI és az USB Map Update. RTTI megy rendesen most is. Januában már ezzel tettem fel a 2020-3-as map-et a szokásos módon (kocsi VIN-re letöltöm a BMW Download Managerrel zipben a 30 gigás cuccot, majd kicsomagolva megy egy usb-s mobil vinyó gyökerébe, arról meg behúzza a kocsi. Most is lejött ez simán, miután felismeri a kocsi, h. új térképet talált, doja a hibaüzenetet: "Connect USB device with correct activation code..."
Szóval, teljesen legálisan csinálnám, mint eddig bármikor, ezért nem értem...
Német CD-os a kocsim. Lehúztam az új 2021-1-es térképet, tenném fel USB-n, mint bármikor korábban, de azonosító kód hibával nem megy tovább, mintha nem lenne rá érvényes licence-m. Novemberben vettem új licence-t, azóta a korábbi térképet már ezzel tettem fel gond nélkül, minden szolgáltatás megy is rendben. Nem tudjátok mi lehet a gond? Szerver oldalon esetleg?
Mókás hogy a Wallisban nem tudtak/akartak mit kezdeni vele... Mindegy, majd elmondom a köv. tulajnak, én már nem nyüglődöm vele, júniusra várom a G06-ot.
Amit nem értek igazából, hogy a HU tudja a full screen Carplay-t, de a BMW még 300 dollárért is csak split-et ad. Ennek a töredékéért bekódolják neked a full screen-t elég sok helyen már.
Meg is van. Tényleg 3 kattintás az egész (bár én PL-be mentem). CarPlay és Remote Services beállítva. Ami kicsit zavar az a 2/3-os CarPlay és hogy nincs Remote 3D, de azért azt gondolom, hogy a francnak vártam eddig. Köszi
Régóta gondolkodom rajta, de lassan megérik bennem a döntés az átregisztálásról... Valaki el tudná nekem mondani hogyan kell? Illetve, angolul elérhetőek lesznek a felületek, menü, stb? Köszönöm,
Működik igen, de már rendeléskor beikszeltem, hogy menjen. 0 Ft-os opció volt.
De nem csak balesetkor hasznos. Hasznos mondjuk olyankor ha valaki büntetőféket nyom, vagy átmegy a piroson, vagy szemetel, vagy bármi. Megnyomom a gombot és meg is van felvételen.