A magyar Külügyminisztérium ma bekérette Oroszország budapesti nagykövetét és világossá tette, hogy "senkitől sem viseljük el, hogy megalázó módon beszéljen az 1956-os forradalomról és annak hőseiről".
Az orosz közszolgálati televízió ezen műsorában
http://www.vesti.ru/videos/show/vid/695694
Havas Szófia, az MSZP politikusa arról beszélt, hogy „a forradalmárok házról házra járva keresték a kommunistákat és a zsidókat”, illetve hogy „a forradalom nem törhetett volna ki a CIA által kiképzett, volt nácikból álló diverzánsosztagok nélkül, akik a fasiszta-ellenforradalmi puccsot voltak hivatottak előmozdítani” és hogy "1956-ban ezrével engedtek el nácikat a börtönökből."
Szóval mi az ún. "demokratikus ellenzék" álláspontja ezzel kapcsolatban és vajon meddig lesz még Havas Szófia MSZP-tag?
havas szofia...havas szofia...ki ez es honnan kerult elö es kulönben is mit vartok az mszp-töl mikor a masik prominens tagja kunhalmi meg a mai napig sem kert bocsanatot az "indokolatlan migransriogatasa" miatt (erdekes, öt miert nem futyulik ki mikor megjelenik valahol es felszolal ?)...egyformak ezek mindannyian...
Nem utánzás volt, hanem pont ugyanaz a vicsorgó-nyáladzó csaholás. Elvégre ti balliberális, agyhalott zombik igazából klónok, vagyis biológiai másolatok lehettek.
Tán ne essünk át a ló elvtárs túlsó oldalára, a gazdasági kémkedést azon időkben kissé - khm - szabadon kezelték a hatóságok. Elkaphattak akárkit, aki rossz helyen sétált, bár lövése se volt arról, hogy a kerítésen túl mi zajlik.
Ha Neked a "komcsi múlt" kizáró ok, akkor én szigorúbb vagyok, mert nálam a büntetett előélet, a pénzért vásárolt kamu diploma is elég lenne, hogy kizárjak valakit a parlamentünkből.
Ahogy kizárnám azokat is, akikről kiderült, hogy korruptak, jövedelmükön felül költekeztek, stb.
Tudom, akkor alig maradna képviselő a parlamentben...
A Nemzeti Emlékhely Bizottság szerdai döntésének értelmében levették a névtáblákat a 298-as és a 301-es parcellában, a Szabadságharcosokért Közalapítvány jelentése szerint az összes név 30-40 százaléka köztörvényeseket és háborús bűnösöket tartalmaz és nem csak a kommunizmus áldozatait. Tovább »