Decemberben kb. háromszorost. Máskor volt több is, főleg amíg volt visszatérítés a kereten felüli költésre is, valamiért most vitte át az ingerküszöböt, amikor kevesebb volt.
magam reszerol akar 4-5-szor is. de most, hogy mast is csesztettek ezzel, allasfoglalast fogok kerni az mnb-tol ezzel kapcsolatban. mert az szerintem oke, ha egy bank kikot ilyet es leirja a feltetelekben, miert ne tehetne, de hogy kvazi nem hivatalos modon, telefonon ad ilyen figyelmeztetest, az nekem furcsa
Ez jó kérdés, lehet hogy a felügyeleti szerv kifogásolja? Amúgy már ebben a hónapban is eljátszottam, de csak a decembert olvasta a fejemre, a korábbiakat nem, meg a januárt sem, úgyhogy remélem, nem ez a hónap volt az utolsó utáni dobásom.:-)
egyébként nem teljesen értem, miért zavarja őket a többszöri elköltés, amikor visszatérítést úgysem adnak, viszont a többszöri elköltés nekik is több kártyaforgalmi jutalékot jelent. plusz sehol sincs leírva, hogy ez tilos, nekünk is csak szóbeli figyelmeztetést adtak erről, ami azért nem kifejezetten hivatalos
de ha így, hát így, nincs kedvem szórakozni velük és kockáztatni a havi 7000 fixet
Ma hívtak a Cetelemtől, és jelezte az ügyintéző, hogy csak a hitelkeretem erejéig költhetek, ezentúl mellőzzem a visszatöltést és újbóli költést. Egyben javasolta, hogy emeltessem meg a hitelkeretemet. Valszeg akkor más is számíthat erre, aki hasonlóan használja a kártyát. Mondjuk türelmesen voltak eddig, az nem vitás.:-)
Itt is: megérkeztek a NEM migrált, tehát még a régi kártyaszámra a pontok. Egy másik felhasználónak pedig az év végén migrált új kártyaszámára is megtörtént a jóváírás, tehát a gyakorlatban mindkét lehetséges megoldás működött így az utolsó alkalommal. Hogy lesz-e visszatérítés a jövőben, arra én még semmilyen utalást nem láttam.
Juhú! Megjöttek a pontok a régi felületre (https://bizalomkartya.auchan.hu/login) és az összevonás is működött, átpakolta a pontokat az új OKAuchan app-ra.
Most már csak az a kérdés, h jár-e majd visszatérítés a kártyás vásárlásokra Ft-ban, vagy visszatérítés nélküli kártya lesz belőle? Legkésőbb 1-2 hónapon belül megtudjuk :)
Én ugyanezzel a stratégiával élek, nem történt még egyesítés a részemről. De a decemberi forgalom utáni, januárban esedékes pontok sorsa és azok szabálya számomra nem világos a kapott tájékoztatásból. Jelenleg pusztán logikai alapon 1/3-1/3-1/3 esélye van annak, hogy jóváírják de a régin, jóváírják de az újon vagy simán december 31-gyel minden ilyen típusú elszámolás véglegesen elkaszálásra került. Bármi is legyen, frappáns idézet ide az utolsó hónapok vergődéseire: a műtét sikerült, a beteg meghalt.
Valaki egyesítette már auchan hitelkártyája bizalompont részét a sima auchanos pontgyűjtő bizalomkártyával? Ha igen, esetleg kapott már pontokat most januárban, amik még a decemberi auchan hitelkártyás auchanon kívüli egyéb költések miatti pontok (vásárlások 1%-a)?
Én még nem egyesítettem őket, arra számítván, h az eredeti helyükön az auchan hitelkártyás pontgyűjtőben (https://bizalomkartya.auchan.hu/) íródnak majd jóvá a pontok és csak utána egyesítem, de eddig erre a hónapra nincs jóváírás.
Ha annak sincs jóváírás, aki már egyesítette, akkor lehet, h csak a szokásos késlekedés van.
Vagy ami szintén jó eséllyel előfordulhat, elcheatelik az utolsó havi jóváírást.
Van, aki már összevonta az egyenlegeket? Mikor teljesül az összevonás, abban a pillanatban, h rányomok már át is megy az egyenleg és onnantól a bizalomkártyáról felhasználható vagy T+2 nap (vagy T+x nap)?
A leírás végül is csak annyit, mond, hogy dec 31-ig használható a szoksáos módon, azt nem, hogy utána már összevonni sem lehetne.
Lehet, h utána januárban is lesz még összevonási lehetőség és elvileg a pontoknak is meg kéne még érkezni. Életképes taktika lehet, hogy még idén nullázni az egyenleget, aztán nulla egyenleggel kivárni a január 15-öt (az elvi legkésőbbi jóváírási dátumot) és HA megjön a pont, utána indítani az összevonást.
Arra vonatkozóan van bárkinek információja, hogy mi várható a decemberi költések alapján? Azok még januárban jóváírásra kerülnek vajon, vagy vége a dalnak és ez a mostani jóváírás volt az utolsó. A január ugye azért is érdekes, mert december 31-gyel az eredeti bizalomkártyaszám már nem tud élni, azt legkésőbb december 31-ig át kell vezetni egy új vagy korábbi "sima" bizalomkártyára.