A háború fázisai: felderítés, pozíció foglalás, fegyveres harc. A felderítés már régóta sikerrel zajlik, az iszlám tisztában van Európa gyenge pontjaival. Most a pozíció foglalás van soron. A fegyverek MÉG hallgatnak.
Nem tudom... régóta a tűzvonalban van, nem tudom, meddig lehet ezt bírni. Járna már egy kicsit békésebb, kicsit kevésbé eseménydús korszak, neki is, nekünk is. :)
A bevezető elavult: "A háború fázisai: felderítés, pozíció foglalás, fegyveres harc. A felderítés már régóta sikerrel zajlik, az iszlám tisztában van Európa gyenge pontjaival. Most a pozíció foglalás van soron. A fegyverek MÉG hallgatnak."
Putyin tesz róla, hogy megossza a nátót. Lesz egy-két kilépés.
Erre nem is gondoltam, hogy esetleg ezért... de van benne valami!:)
Egyre többen látják Európában is, hogy Orbán milyen sikeres ennek az igazán nagy problémának a kezelésében is. Dirket őt támadni már túl átlátszó lenne, kreálnak ezért egy botrányt Nógrádi ellen.
Csinálják neki a reklámot, pedig elég ismert már így is. Jellemzője, hogy minden témából alaposan felkészül, amelyben meghívják, és lényegretörően, penge módon el is mondja a lényeget.
Nagyon értékelem a szakértelmét, és a felkészültségét.
Csak egyet nem tudok, hogy a sunyi PC liberális média miért éppen most indított offenzívát ellene.
Köszi... remélem, csak egy root miatt nincs. Sok vitánk volt, gondolhatod, de eljött a jobbos talira. S ki tudhatná nálad jobban, hogy akivel személyesen is találkoztunk már, az azért sokat számít. :)