A másokat lefasiztázó osztrák kancellár, Werner Faymann, aki magáról azt állítja, hogy Merkel asszonnyal együtt megoldotta a menekültválságot, bohózatba illően alkalmatlan.
De nem gáncsolta el őket, csak megpróbálta. Ami teljesen érthető reakció, miután szemtanúja volt, hogy éppen kitépi magát az iszlámállamista betörő a magyar rendőr kezéből.
Egyre mérget vehetsz, ha itt Tanácsköztársaság Iszlám Állam lesz a közeljövőben, László Petrát az elsők között fogják lenyakazni az "új emberek".
Egyiknek se lett semmi baja.... Az, hogy Irakban meg az amerikai beavatkozás során meghalt fél millió gyerek, az viszont természetes veszteség és nem mutogatják a liberócnn-ben egész nap....
Osztrák kérdésben egyetértek veled, de azért László Petrának a legkevésbé sem volt feladata és helyes cselekedete sem a "gáncsoskodás". Talán nem lett volna ebből akkor felhajtás, ha csak simán elgáncsol egy férfit, de hogy egy gyereket is, meg a férfit is úgy, hogy a karjában gyereket visz, az csúfság. Nem véletlen, hogy egy még a Jobbikos TV-nél is kiverte a biztosítékot, ez az ország túlnyomó többsége számára is elfogadhatatlan viselkedés.
mivel te is irod hogy a fele elvalik azoknak bozony DICSOSEG es MEG FEL szabadulas a valas , en is ugy eltem meg mind a 3 = HAROM valasomat hogy JOL JARTAM
Werner Faymann: "Kontinensünk legsötétebb korszakának emlékét idézi, amikor menekülteket vonatra helyeznek abban a hitben, hogy teljesen máshova” fognak majd utazni."
(múlt hét)
Félretájékoztatják az osztrák hatóságok a magyar-osztrák határnál összegyűlt migránsokat
A burgenlandi gyűjtőpontnál tolmácsok segítségével hangosbemondón tájékoztatják a migránsokat: azt mondják nekik, hogy az érkező buszok a német határhoz viszik őket.
A tolmácsok a lapnak azt mondták, hogy kifejezett utasítást kaptak: ne mondják a migránsoknak, hogy először ausztriai befogadóállomásokra viszik őket a buszok, nem pedig a német határra. Az elhallgatás célja, hogy a tömeges csalódást és a helyzet eszkalációját elkerüljék.
amugy a te 30 eved semmi , a szuleim 94-42=52 evig eltek boldogan egyutt , a hugomek meg fogjak donteni a rekordjukat , szoval erted , en meg pont az ellentetuk vagyok es ELVEZTEM ES ELVEZEM
nekem nincs saram , en azt elveztem es elvezem hogy 3 valasom volt es sok baratnom , en ezt ELVEZTEM ES ELVEZEM , erre vagyok szakosodva , te ki ne probald mert belebuknal
Én meg harminc éve ugyanazzal a nővel élek, teljes egyetértésben. Apám is így élt. A nagyszüleim is. A lányom, fiaim szintén hosszútávú kapcsolatban élnek egy ideje. Sok embert ismerek aki hasonlóképpen. A saját sarat nem illik a világra kenni!