Az általános és fejetlen dulakodás közben egy díszmagyarba öltözött úr a diktatúra szót hallva támadt elvtárására, aki épp az ellentüntetőket és a sajtót oktatta
Hogy UTÁLTAM gyerekkoromban amikor az általános iskola minden politikai ünnepnapon május 1, és ilyenek összeterelte az összes gyerekeket és az igazgató "bácsi" hosszu dögunalmas beszédet rendezett.
Iskolába és templomba bevinni a pártpolitizálást pláne gyülöletes !
Ha az ellenzék egyik pártja megerősödne, akkor lenne esélye a kormány megszervezésének, de OV képességű vezető is kellene hozzá. Az egymással marakodók sohasem fognak tudni együttműködni.
A Fidesz már túl van a szétesésen. Fodorék sok tagot, és a szavazók egy részét elvittek.
OV megszervezte a szétvert kereszténydemokrata pártok szavazóit, akik félnek a balliberális csapattól és végsőkig kitartanak.
De ez az ellenzék nem tud összeállni egy kormánykoalícióra. Széthúzás van, szélsőbal és szélsőjobb. Szerintem nem tudják kormányozni az országot. Én csak abban látom a jövőt, ha a Fidesz megújul.
Az ellenzék kezd erősödni!A fidesz szavazók nagy része balra fog szavazni másik réásze jobbikra és ami meg marad a fideszre.Emlékeztetőül 1990ben,és 1994ben a Fidesz az országgyűlési választásokon 5%ot kapott!Azért ennyire nem fog szétesni!