Nem kéne a médiákat (főleg a szövetségeseket) szopatni és nem lenne koncentrált lejáratás.
Lehetőségek lezárása és a kikerülési lehetőségek keresése, erről szól a dolog, a rendszerváltáskori MDF hagyta hogy feje tetején ugráljanaka libsik, azaz könnyebben ki lehetett csinálni. Nem valami féle lovagi harcról van szó.
Átszavaz? A baloldal kb 0 új szavazót tudhat magáénak tavalyhoz képest. Kész azért nyert mert a fideszesek fele létszámban mentek szavazni, a ballib meg kb ugyanakkora létszámban mint tavaly.
Ugyanis a fideszben csalódtam jobboldaliként, a szocikra meg a libsikre elvből nem szavazok. Tehát tőlem maradjon inkább a fidesz ami ugyanolyan szar mint az mszp meg a liberálisok akik a mostani "ellenzék" mögött állnak.
Én abban reménykedek, hogy kitermelődik valami új. Ugyanis ezek a mostani ellenzéki kezdeményezések is csak szoci és más ilyen régi kövületek szervezéseiből állnak. Ugyanolyan rosszak. Az ifjúkommunistákat meg ugye hagyjuk.
Én reménykedek valami teljesen újban. :) Ugyanis most senkire nem adnám le a voksomat és így van ezzel sajnos az emberek többsége, ami látszik is a kutatásokon is meg a szavazásokon is.
Tehát az emberek többsége egyelőre vár, szerintem.