Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Itt lehet lelki életet élni, szőrmentén moderációval is foglalkozni.
"Újdonánc" nickek a troll témához és kapcsolódókhoz ne szóljanak hozzá !
A fórum mint virtuális világ.
Ez az egész fórumozás egy számítógépes játék, egy szerepjáték egy virtuális világban. Itt nem emberek vannak hanem nickek és nem emberek vitáznak egymással hanem az álarcaik. Az itteni játékszabályok is éppen ezért mások mint a valós életben. Itt a főbenjáró bűn "A király meztelen!" felkiáltás, azaz az IRL adatok kiadása és a moderátorok beazonosítása, s ennek megfelelően a virtuális bűntettre virtuális az igazságszolgáltatás is, az elkövető törlése a felgyülemlett virtuális okosságaival. Aki az IRL és az URL világot összekeveri és ebből kifolyólag problémái támadnak, az kérjen mihamarabb hozzáértő segítséget, ugyanis időben figyelmeztetve is lett
Továbbra is érdeklődve várom a Moderáció válaszát a szomszéd topikban feltett kérdésemre, amit még kiegészítenék avval, ha eddig hiányzzott volna, hogy a légfegyveres offolóban a 73545-47 hsz. közül volt az egyik. Viszont aggódom: más jelekből is arra jutottam, mintha a moderátori jelenlét erősen csökkent volna. Tudom én, hogy nincs 7/24, de ez már a normális fórumozás rovására megy, az offolóban legalábbis.
Most kicsit visszaolvastam, sokkal kevesebb az az , meg a politika, es kulturalt a legkor. Ilyenre mar regota nem volt pelda. Ugy hallottam gyircsanynak van sajat chatbotja, Eheslot meg Gauntot azzal kene egybezarni privat topicba, oszt mindenki boldog lenne.
Az Adblocker eltünteti, nem látom, egyébként se foglalkozom vele. Annyit ér egy mínusz, mint egy spiáter retkedék :)))). Modik azt mondták, nem az ő ötletük volt. A katonás topikot csak olvasgatom néha, eltűntek a hazugkovács, hasbarázó meg egyéb durva hozzászólások. Talán jobb így?
Amióta letiltottatok, szabadon rombolják a topikot, minősíthetetlen polidilivé.
Trágárkodnak megállás nélkül.
A cégmenedzsmenttel kapcsolatos soktucatnyi hozzászólásos off-folyamot nem is toltam ide, holott annak sem ezen a topikon a helye.
Válasz, reakció alig van, immár csak egy szétszemélyeskedett és folyamatosan sértegetett nick maradt a féltucat topikrombolóval vitában, több, mint háromtucatnyi durva komment válasz és moderáció nélkül 10 nap alatt?
A nickem pedig továbbra is tiltva.
Ennek a töredékét se termeltem, mint amit itt takarítottatok az eltelt 3 hétben, miközben büntetés nélkül tombolnak azok, akik évekig azért hisztiztek, hogy tiltsatok ki.
Csak azt nem tudom, mi a fenének van még kirakva a "moderációs alapelvek"? Sokkal egyszerűbb lenne: Balos vagy? mindent szabad! Konzervatív/nemzeti érzelmű vagy? Kuss! Sajnos ez a realitás ezen a fórumon...
Aludtatok a héten trollgyalu a kettősmércés cimboráiddal.
Is.
Amióta letiltottatok, szabadon rombolják a topikot, minősíthetetlen polidilivé.
A rádiós offot nem is toltam ide, holott annak sem ezen a topikon a helye.
Válasz, reakció alig van, kettő szétszemélyeskedett ée folyamatosan sértegetett nick maradt a féltucat topikromvlbolóval vitában, haromtucatnyi durva komment válasz és moderácio nélkül egy hét alatf, a nickem pedig tovabbra is tiltva.
Ennek a töredékét se termeltem, mint amit itt takaritottatok az eltelt 3 hétben, miközben büntetés nélkül tombolnak azok, akik évekig hidztiztek, hogy tiltsatok ki.
Slapecovics. Hamár harci nick vagy akkor miért nem állsz bele a harcba??? Vedd le a tűsarkut és kard ki kard, ha valami szerinted személyeskedés.... minek a lelkisböl a moderátorosba szaladni pláne ha nem is te vagy a megszólitott????
Amúgy mi abban a személyeskedés h elmondja valaki a véleményét a házmester mentalitásuakról?
Bakker házmester, megint bele sem szolsz 1 beszélgetésbe de rohansz jelentgetni, h politika. Komolyan miert nem kerülöd az offolót ha ennyire nem tetszik amit ott olvasol? Szerintem te ezt élvezed az egész forumozásból. Megint farkast kiáltasz ott ahol még szinte kis cica sincs. Elkezdődött 1 csevej amit megint csak szétcseszel, úgy h még a balhé nyoma sincs. Szánalmas vagy.
Asus43 topiktárs sacadevils topiktárs hirdetésére reagált (szvsz teljesen jogosan és konkrét érvekkel alátámasztva),amit te úgy kezelsz, mintha a te hozzászólásod volna!??????????????????????????????????????????????
Nézd, ez is egy álláspont, ám legyen, részedről, részedre!
Én azért megpróbálok más értékrend szerint élni, ítélni és kifejezni nemtetszésemet!
Engem pl. felháborít, ha pl. általánosságban le..sszopóznak, leq..vaanyáznak általánosan minden orvost és egészségügyi dolgozót!
Az is felháborít, ha általánosan és nem kevésbé ordenáré módon lealjasítanak különböző szakmai, vagy népcsoportokat!
Ezen nincs mit nyilvánosan vitázni egy fórumon, vagy topikban, mert már az alap sem oda való és jóérzésű intelligens ember ilyet nem ír anélkül, hogy ne állna valamilyen tudatmódosító szer hatása alatt!
Valószínűleg nem olvastad a kifogásolt hozzászólásokat, mert el nem tudom képzelni, hogy azonosulhattál velük!
Másodszor: pont a te szokásod hogy,-hogy nem face to face fórumozol,-hanem feljelentgeted a topic társaidat hosszú évek óta számtalan nicken!!!...
Ezért aztán, mint mondtad helyesen,- senkinek se vagy a szíve csűcske( most nagyon finoman és árnyaltan fogalmaztam)..legalábbis itt a léges fórumokon...:))..
Az,hogy három-négy jelet is tudsz tenni valakire, az szimpla hazugság,mert van az 18-20 is,ezt mindenki tudja,aki követi az eseményeket!..És persze sunyi módon ezekre a jelekre hivatkozol a moderációnál ha az érdeked úgy kivánja!..
A nick azonosításra azért nem reagál a moderáció,-mert pont te magad fedted fel két éve azt a négy nicket,-amit használsz,-de azt is csak azért,-mert a számtalan nickek közt elveszve elfelejtettél nicket váltani!..😆
Amúgy nick azonosításhoz a konkrét betű szerinti leírása kellene a nicknek-nem a becézett vagy a gúnyoros formája!.☝️☝️
Szóval fórumozni csak szépen ahogy csillag megy az égen.....úgy érdemes!!!..
Ha meg jelentgetsz a fórumtársaidról,-és állandóan támadod a moderációt kettős mércere hívatkozva,-akkor nyílván vállalnod kell a következményeit is!..
A moderáció támadása és felelősségre vonása miatt ment a levesbe a két kedvenc nicked is!.🙏👌.
De jó úton haladsz a mostani elvesztése felé is,-ahogy látom a moderációval való hangnemed alapján!!!.....
Szóval kevesebb indulat a moderáció irányában,-és több jóindulat a topic társaid irányában!....
És szerinted az fer, egyenes, nem pedig gusztustalan amit művelsz, hogy nem ám szemtől szembe véleményezel, csak úgy uszítólag be-be írkálsz valakikről valamit.
Csodálkozom, hogy ez még nem tűnt fel senkinek!
Ne gondold, hogy azok között, akik nem koptatják állandóan a billentyűzetet te kedvelt figura vagy!
Néha érdemes lenne elgondolkodni az "értékeléseiden" is.
Még mielőtt összeesküvés elméletet gyártanál rólam, megsúgom, hogy volt időszak, amikor 3-4 pluszt, vagy mínuszt is adhattam volna, ha foglalkoztam volna a dologgal!
Nem olyan rég viszont nagy-nagy örömödre 2 hozzám köthető nick ment a levesbe!
Az IRL próbálkozásodra már nincs is mit reagálnom, valószínűleg büntetlen marad!:-(