Beállítások-Rendszer és készülék-Akkumulátor és teljesítmény-Akkumulátorkímélő Alkalmazások korlátozása - Waze : Háttérben futás beállítása: Nincs korlátozás
és nálam még: Alkalmazásbeállítások- engedélyek- egyéb engedélyek - Alkalmazások - Waze: engedélyezve van a BT bekapcs, képernyőzáron való megjelenés, indítás háttérben.
Abban nem vagyok biztos, hogy ez mind kell, de nálam így működik. Sok szerencsét :-)
A telefonon nekem is gond nélkül megy. Az autó fejegységére áttükrözve viszont nem. A térkép megjelenik, útvonalat tervez, de már nem indul el maga a navigáció. A Google Térkép navigáció viszont megy, de azt nem szeretem, az már többször belevitt a dugókba, és nincs annyi hasznos funkciója sem.
Nem értem, hogy miért megy az egyik, és miért nem a másik navigációval. Az előző telefonommal mindkettő működött, viszont sokkal nehezebb volt a csatlakoztatás a fejegységre. Talán minden 10. próbálkozás után, de utána hiba nélkül működött a waze is.
Egyrészt frissítettem, másrészt nincs Facebook fiókom, nem is tervezem, hogy lesz. Bízom benne, hogy van/lesz itt olyan felhasználó, aki tud segíteni. A telefon típusa Redmi 5 plus. Valaki ?!
Megtaláltam az akkukímélőt, ( az a menüpont magyarul volt), de sajnos valami más hiba lehet, mert az nem volt bekapcsolva... Azért újra megpróbáltam, a helyzet sajnos változatlan.
Sziasztok! Új vagyok a fórumon, mindenkitől elnézést kérek, ha olyat kérdezek, amiről már volt szó. A problémám a következő. Telepítettem az Android Autót. Abból indítva a telefonon a waze rendben működik. Viszont ha tükrözöm az autó fejegységére, akkor csak megtervezi az útvonalat, de nem indul el a navigáció, és hangot sem ad. GPS és mobilnet be van kapcsolva, a kért engedélyeket megadtam. Mi lehet az oka? A Google térkép rendben működik, de a waze-t jobban szeretem. Ötleteket kérnék tőletek.
Szeretnék a wazéba belépni, de nem tudok mert nem tud beazonosítani. Eltüntetni a fekete lyukba ezt írja. Mit tudok tenni? Pontjain is eltüntek.
A másik probléma az hogy eddig nem tudtam használni, mert mindig az írja hogy nincs GPS jel. Viszont a Google térkép az megy.
Hahó! A mobilomon beállítottam az autópálya matricát. Rendben használom. A probléma az asztali pc-n Waze működédvel van. Tervezéskor kihagyja az auiópályákat. Nem találom, hogy hol tudnám itt is beállítani? Mielőtt elindulok otthonról a PC-n szoktam tájékozódni a pillanatnyi helyzetről. Néha emiatt halasztok esetleg utat. Mit tehetnék? Tudna valaki segíteni? Előre is kössz a választ. Endre
Bocs, hogy én válaszolok (az Urak feliratú mosdóba is bemehetek általában, pedig nem vagyok buszvezető) :-) , annyit tudok, hogy változott a rendszer, a fizetős utak ki/be kapcsolása itthon nem csinál semmit, csak és kizárólag az számít, milyen megyékre-országokra jelöltél útadót.
Sziasztok! Mostanában sokat megyek külföldre, ott több az alagút. Régebben a waze feltételezte a sebességet amikor elvesztette a gps jelet, simán tovább ment az alagúton így tudni lehetett kb mikor kel kihajtani ha van elágazás. Most már eldobja a pozíciót és csak annyit ír, nincs gps jel és elugrik onnan a térkép. Már többször eltévesztettem a kihajtót pl Bécsben. Segítsetek mi lehet a megoldás. Köszi
Mikor az M0-on jársz Csepel magasságàban, tiltsd le az autópályàkat, majd menj le a 6-osra a Duna túlfelén. Ott már esèlyes, hogy a felkínált 3 útvonal közül az egyik a kívánt lesz :-)
Köszönöm a válaszokat! Csak annyit akartam beállítani, hogy az M0-ról a 6-os úton vigyen tovább, ne az M6-oson vagy az M7-esen. De az a lényeg, hogy odaérjünk! :D :D